Darbe içinde darbe
Darbe içinde darbe
Gözlerimdeki problem devam ettiği için bugünlerde sık yazamıyorum… Aksi gibi o kadar da yazılacak şey var ki…

Yorumlar68

  • Nur 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun. Benced e tespitleriniz çok doğru . Allah cumhur başkanımıza hayırlı uzun ömürler versin. Ona vatan ,millet ve bayrak için aklı selim siyaset yapmayı nasib etsin. Allah tüm İslam alemini selamete ulastirsin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Cengidost ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Değerli Hocam kıymetli yorumunuzdan dolayi teşekkür ederim. Cenabı Allah sizden razi olsun inşaallah.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bursa 7 yıl önce Şikayet Et
    maşaallah mehmet beye çok güzel ifade etmiş.
    Cevapla
  • Hasan ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi ve sizin gibileri başımızdan eksik etmesin ve bizim gibi yol arayanları da hakikat yolunda olmayı nasip etsin. İnşallah, amin amin amin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah kardeşim umarım gerçek hakikat yolunu bulursun Amin Ecmain
  • Veysi 7 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı allahtan tek dileğim ömrümden alsin kahtani ye versin 21 yılı uzatsın inşaallah güzel günler göreceğiz.Cenabı allah sizlerede uzun ömür versin hocam milleti uyarmaktan asla vazgeçmeyin hocam
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    maşallah...darbeden beri okuduğum en kapsamlı ve en güzel yazılardandı diyebilirim...hele hele Nurcular ve Bediüzzamana Ahmet Şimşirgil gibilerin başlattığı karalama kampanyasından son derece rahatsızım ve tepkimi koydum da. Risale i nur okuyan herkes sesini çıkarmalı. Fetö ile bizi bir tutmak hıyanettir... ilk günden köprüye çıkıp ölümü göze aldık... risale i nur okuyan ve Bediüzzamana sevgisi olan herkes de böyle yapmıltır muhakkak...fetönün o mübarekleri öldürdüğünden ben de şüpheleniyorum. Allahın laneti üzerlerine olsun..müdhiş bir yazıydı hocam daha sık yazmanız dileğiyle...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Memik Çelik 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğine sağlık kadim dostum
    Cevapla
  • Abdulmecit TURUT 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunları yazacak, kamu oyuna duyuracak bir Nur talebesi yazar yok mu? diyordum. TÜRKİYE Gazetesinden FUAT UĞUR da hissiyatımıza, tercüman olmuştu. Allah sizden ve ondan razı olsun. Çok etraflı ve geniş yazmışsınız. Aklımıza gelmeyen fakat bilmemiz gereken bir çok hususu o güzelim üslubunuzla yazmışsınız. Okudum, bir de kayın pedere okudum. Akşam namazından önce okuduk bitmedi, namazdan sonra da, Namaz dersi yerine okuduk. Risale-i Nur kitapları, Nur talebeleri ve Nur hizmeti Hakkında hem kasıtlı hem de bilmeden , Nur risalelerini okumadan konuşuyorlar. Bütün Nur talebeleri namına yazmışsınız. Allah razı olsun. Selamlar
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Toz 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun. Cok guzel tespitler bunlar...
    Cevapla
  • Abdullah Uymaz 7 yıl önce Şikayet Et
    İslam coğrafyasını tekrar şekillendirme meselesi nasıl oldu da bir cemaatin tasfiyesine dönüştü. Beyimin derdine bak. Millet olarak ümmet demedikçe bu gibi şeyler başımıza gelecektir. Herkes kendi kendinin veya cemaatinin menfaati için çaba sarf ediyor. Bizim elimizden Allah'ın kitabı Kur'ân-ı Kerimi almışlar bunu dert eden yok. Bir beşerin yazdığı kitap için (gerçi muntesiplerine göre yazdırılan kitap) ağıtlar yakacaklar. Allah kitabı Kur'ân-ı Kerimi baş tacımız yapmadıkça onunla amel etmedikçe Kurtuluşumuz mümkün değil.
    Cevapla
  • Abdullah Uymaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Kur'ân-ı Kerim'in Allah kelamı olduğunu anlamak için isrâ 88 ve bakara 23 ve 24 âyeti kerimelerinin okunması yeterlidir aslında.
  • Abdulmecit TURUT 7 yıl önce Şikayet Et
    Bediüzzaman Kur'anı, Allah'ı ve Peygamberi anlatıyor. Kur'anı baş tacı yapmış. Baş tacı yapmamız için ömrünü ve hayatını feda etmiş. Hapishanelerde zehirlenmiş. İmanımızın kurtulmasına çalışmış. Kitaplarını okuyalım. Geçenlerde Mü'cizat-ı Kur'aniye olan 25. sözü okudum. Gerçekten, Kur'anın ancak Kelam-ı İlahi olabilir, buna tam inandım. Çok sevindim. Şimdi hemen bir daha okuyorum. Önceden de çok okumuştum. Benim gibi milyonlarca kişini imanının kurtulmasına vesile olan Kur'an tefsiri Nur risalelerini ve Nur Cemaatini tabii ki muhafaza edeceğiz. Allah için, Kur'an için ve Vatan için.
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazarın bahsettiği gibi Allah in razı olduğu birşeyse devam edecek, hakikaten sizin düşündüğünüz gibi tefrika sebebi ise Allah sonunu getirir merak etmeyin. Siz kendi bildiğiniz yoldan Allah a ulaşmaya odaklanin, Nur talebelerini dert etmeyin..
    Toplam 2 beğeni
  • Toz 7 yıl önce Şikayet Et
    Keske anlamak istediginiz gibi degil de insafla okusaydinz...
    Toplam 1 beğeni
  • Salih Bayraktar 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte hakikata açılan pencere.. Anlamak isteyen hakperestlerin ve hakikatı arayanların iştahla ve iştiyakla okuyacakları uzunca bir yazı. Öyle çok da uzun değil, boşluk kalmasın diye yazılması gerekenler.. Herkesin kolayca anlayacağı türden.. Geniş kitlelere ulaşmadını sağlamak gerekiyor. Allah(cc) Mehmet Ali Bulut ve onun gibi düşünenlerden ebediyyen razı olsun, sözlerini tesirli kılsın. Amin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • tillolu 7 yıl önce Şikayet Et
    allah sizden razı olsun. hikmet ve marifet dolu bir yazı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Filiz dogru 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun Ali bey.yazinizi sesli bir sekilde tum cocuklarimla beraberken okudum vede hepimiz cok begendik.cok yonlu ve dogru tesbitleriniz.bizde risale i nur okuyoruz ve de belirtiginiz tehlikelerden cok urkuyoruz insaallah yanlisliklar duzeltilir karistirilmaz hukumet erkanlarinca.Bediuzzamanin dedigi gibi istikbalde en buyuk gur sada Kuranin olacaktir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • umut44 7 yıl önce Şikayet Et
    Son cümleden bahisle; bu günkü sonuca fetönün kopya ,torpil ve hırsızlığı ile gelinmişse burdan çıkış bir partinin an yollardan gitmesiyle mümkün olmayacaktır. Yani mevcut siyasi ve toplumsal manzara ile adalet beklemek yinev "yanıldık" ve Allah ve milletimiz bizi affetsin" sonucuna gider.
    Cevapla
  • Fahriye 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok aydınlatıcı ve açıklayıcı bir yazı olmuş kaleminize sağlık ..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat