F. Gülen’e sesleniş
F. Gülen’e sesleniş
Amerika korumayacak. Belki korumak istedi ama Türkiye çetin çıktı. Tayyip Erdoğan’ı ile de koca halkı ile de...

Yorumlar11

  • hkalem 7 yıl önce Şikayet Et
    vallahi gelse de, içeri atilanlar cezasini çekecek, gerekirse asilacak asil vermesin abd, biz de onlari vatanimizdan atmak için sebebimiz olmus olur
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • g.ercan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayal görüyorsunuz Sayın Taşgetiren. Bu herifte ne civanmertliği arıyorsun. Namerdin en önde gideni o. Millet böyle bir ihanetin neyini affedecek. Çaldıkları himmet paralarını mı, üzerlerine atılan bombaları mı, gasp ettikleri rızıklarını, geleceklerini mi ? Haram olsun hepsine, aklını bu adama satıp kendi menfaatleri için yapmadık hainlik bırakmayanlara da haram olsun. bu dünyada da ahirette de bedelini misliyle ödesinler. Bu yazı sana hiç yakışmamış.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Muhsin 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bir oyunuz daha olsaydı sayın Taşgetiren...
    Cevapla
  • Muatafa Yalçınkaya 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize,yüreğinize sağlık hocam.Allah Selamet Versin.Hayırlı Cuma lar.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    bu neyim kafası siz hala karşınızdakinin bir insan olduğunu mu sanıyor sunuz ? Şeytanın tövbe kabiliyeti yoktur boşa nefes tüketmeyin
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Cahit toksöz 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Abi, güzel yazmışsın ama bazı şeyler eksik. Kırk yıllık hayaller üç saatte yıkılmaz. Amerikadan çıkıp Türkiyeye öyle turist gibi ben geldim denilmez. Bay biden'in dediği gibi amerikada adalet ve hukuk var. Siz bu adalet ve hukuğun müslüman ülkelerde pek belli olmadığına aldırmayın, gerekirse kaya gibi ortaya çıkar. Bir konu da sayın gülen efendileri hakkında neler biliyor. Herhalde amerikanın güzel bir ülke olduğundan fazla şeyler biliyordur. Ne dersiniz bu adamın Türkiyeye sağ ve sağlam olarak gelme şansı var mı?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hakan Ümmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler Ahmet bey, gönlümüzden geçenlere tercüman olmuşsunuz. Eğer vicdan ehli iseler okuyup gereğini yaparlar,değilse ömür boyu ümmetin bedduasıyla boğulup giderler.Böylece A.B.D. ve batılı ülkeler Anadolunun zeki insanlarını çağdaş köle-ajan olarak tepe tepe kullanacak gücüne güç katacak zalimliğine devam edecekler..A.B.D. ve batılı ülkeler, Dünyada hangi ülkeye barış ve huzur getirdiler. Düşünün ,tarihe bakın SULTAN ABDÜLHAMİT ve sonrası olanları Osmanlı nın durumunu düşünün. Rabbim basiret,feraset ve idrak versin.(Basiret ve feraset ehli olmak için helal lokma yemek gerkir)AMİN.
    Cevapla
  • Bahattin Ç. 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Bey yazınız çok güzel de...Bu hainin adını duyunca,resmini görünce bir kaşık suda boğacak kadar nefret en tepede;yüzünü görünce tahammmül edebilecek miyiz.
    Cevapla
  • Uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne civanmertliği ya?Adam alçağın teki?Ne beklenir bundan?Ahmet bey rüya mı görüyorsunuz ne yapıyorsunuz.Bu adam kendi iradesiyle Türkiyeye gelmek ister mi?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Naif 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunca zilletten sonra pişmanlık makamı böylelerine nasib olur mu acaba... Boğazına kadar ihanetin içinde olanlar, pişman olamazlar bile... Doğrusunu Allah-u teala bilir...
    Cevapla
  • Fırat23 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam. bu çıban başı haçlı uşağında civanmertlik ne arar!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat