Kazanılmış Hak ve ÖYP’liler
Kazanılmış Hak ve ÖYP’liler
.

Yorumlar14

  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Merhabalar çalıştığım is yerinde 6 yıldır özel sağlık sigortamiz var Şirketimiz satildi alan şirkette özel sağlık sigortası uygulaması yok bu bizim kazanilmis hakkımız midir yoksa sirket iyiniyet uygulamasimıdır Bu hakkımız onayınızi olmadan elimizden alinabilirmi
    Cevapla
  • Ulaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam; Bir yasanın içeriğinde idari işlem yapılamayacağı gibi yorumlarla karşılaşıyoruz. Acaba sizin görüşünüz nedir? Bu bağlamda maddenin içeriğinde bir kusur var mıdır?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • rasim 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın ERSAN HOCAM öncelikle ellerinize sağlık çok ayrıntılı ve açıklayıcı olmuş. şimdi size bir sorum olacak SORU: ÖYP kapsamındaki arkadaşlar AYM ne bireysel başvuru yapmanın kazanılmış hakkı koruyacağını AYM nin lehe karar vermesi durumunda başvuruda bulunmayanların bu kararı emsal gösteremeyeceğini bu yüzden kesinlikle başvuruda bulunulması gerektiğini düşünüyor. Sizce başvuru yapılmalı mı? olumlu ve olumsuz bir yönleri nelerdir? TEŞEKKÜR EDERİM .
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Öyp 7 yıl önce Şikayet Et
    Birçok kişinin torpille, haksızlıkla devlet kurumu veya üniversitelerine yerleştirildiğini eleştirdiğimiz ve liyakat kelimesinin dilimize pelesenk olduğu böyle bir dönemde öyplilerin bu duruma düşürülmesi çok üzücü. Eğer amaç liyakat ise öyp sisteminin her kuruma örnek olması gerekirdi. Sorunların çözümü için geliştirilen yöntemler memleketini milletini seven insanları mağdur etmemeli. Suçlular ayıklanmalı suçsuzlar tekrar kadrolarına dönmeli. Teşekkür ediyoruz Ersan Hocam.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Bahar 7 yıl önce Şikayet Et
    Ales kpds ve lisans ortalamasından oluşan puanla öyp ile üniversiteye atandık. Sayın hocam, pek çok kurumda fetöcüleri tespit ettikleri gibi öyplilerin arasından da fetöcüleri tespit edemezler mi? Suçsuz olanlar yeniden 33'e geçirilmeli. Suçsuz öypliler neden diğerlerinin kurbanı oluyor? Ceza sorumluluğu şahsi değil midir? Bu konunun kamuoyuna duyurulması ve gündemde tutulması bizler için çok önemli, teşekkürler..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • İrem 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam sorunlarımızı dile getirdiginiz için teşekkür ederiz. Oyp kadroları 3 puan ortalamasinin alındığı bir kadrodur. Burda mülakat yoktur. Bence YÖK un en torpilsiz kadrosudr.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • PhD 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam teşekkür ederiz elinize sağlık.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam ya Allah sizden razı olsun. Bizim sorunumuzu çok güzel ifade ettiniz. Bize sahip çıktınız çok sağolun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ejder bulut 7 yıl önce Şikayet Et
    insanın ersan hoca gibi yürekli bir danışmanı olacak..Sağolun hocam iyiki varsınız
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ayşegül 7 yıl önce Şikayet Et
    Duyarlılığınız için teşekkürler ersan hocam. Medya öyp'yi bir çeşit üniversite sınavı benzeri merkezi yüksek lisans ve doktora programı yerleştirmesi gibi algılıyor. Oysa biz mesleğin içinde, gidecekleri yerler belli olan insanlardık. Şimdi ise burslu öğrenci konumuna düşürüldük. Üstelik normalde burslu öğrencinin tek işi öğrenci olmakken bizden yine mesleğimizin işlerini yapmamız istenecek, fakat karşılığında mesleki bir garanti verilmeyecektir. Derdimizi anlatmanız bizim için çok değerli ve önemli. Teşekkürler...
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • PhD. 7 yıl önce Şikayet Et
    Akademik danışanlarınız şanslı insanlar hocam belli ki. Hakkımızın yenilmesi kadar karara sessi kalınması zorumuza gidiyor. Teşekkür ederiz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ahmet faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersan hocam size duaciyiz. en kotusu de adimizin o hain orgutle lekelenmesi. yaftalanmak degil sorusturulmak istiyoruz
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • szgrmn 7 yıl önce Şikayet Et
    Duyarlılığınız için teşekkürler Hocam
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ali Demir 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersan hocam Allah sizden razı olsun.15bin öypli akademisyenin Ailesi perişan.Umuyorum devlet büyüklerimiz bu yanlışı düzeltirler.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat