Avrasya Tüneli ve İstanbul'a etkisi
Avrasya Tüneli ve İstanbul'a etkisi
Ülkemiz'de her şey değişiyor. İdari, siyasi ve sosyal yapılarda ciddi değişimler var.

Yorumlar8

  • Mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçiş garantili tünel ve köprülerin parası hergün bizim cebimizden çıkıyor. Basiret odur ki ayağını yorganına göre uzatılsın.
    Cevapla
  • Mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir arkdaş tercih meselesi demiş. Doğrudur, biz rahat edeceğiz çocuklarımızın torunlarımızın sırtına devasa bir borç kaburu bırkacağız. Onlarda bize hayır dua edecek!:( Tercih bu.
    Cevapla
  • Hakan Ustabaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğinize ağzınıza sağlık Sayın başkan
    Cevapla
  • Ahmet Yanıkçı 7 yıl önce Şikayet Et
    Kadir Bey söylediklerinize katılmakla birlikte gidiş ve dönüş ücretini düşündüğünüzde beklenen araç geçmeyecektir. Ayrıca hizmeti vatandaş parasıyla satın alıyor ve yüksek fiyata. Diğer konuda devletin geçiş garantisi vermesini anlamak mümkün değil. Yatırım yapıp mağaza açan bir perakende firmasına devlet satış garantisi veriyor mu ? Trafikte rahatlama yok ve olmayacak. Toplu taşımada bir türlü istenen durum da yakalanamadı. Ümraniye metrosunun başlama tarihini bile unuttuk. Başlandığında verilen süreyi hatırlarsınız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • KADİR GURBETCİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçiş fiyatlarını bende pahalı buluyorum. Fakat belli bir sayıda araç garantisine güvenerek yüklenici yatırım yapıyor. Yoksa bu hizmetler ötelenebilirdi. Bu modelle bu tür projeler başlatılıp erken sayılacak zamanda bitirilebiliyor. Biraz da tercih sebebi.. Ümraniye metrosunun Çakmak Mahallesine kadar ki bölümü baharda açılacak inş. Selamlarımla.. ....
  • MEHMET 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım öncelikle kaleminize sağlık. Bu değerlendirmenizde 16,66tl 'lik tek yön ücretine de değinseydiniz daha güzel olmaz mıydı ?
    Cevapla
  • KADİR GURBETCİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir tabi, çok yönden konuşabilecek konular var. Biraz zaman geçsin! Selamlar
  • Sontuğra 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına yüreğine sağlık....
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat