CHP kimin taşeronudur?
CHP kimin taşeronudur?
CHP zihniyeti yok olursa milletimiz büyük bela ve yükten kurtulmuş olur. ‘’At ölür meydan kalır, yiğit ölür şan kalır, CHP yok olursa arkada bir dizi ihanet ve zulüm kalır.

Yorumlar7

  • Erdem 7 yıl önce Şikayet Et
    Arif Hocam'ın tespit ve temennilerine katılmamak mümkün değil. Bu zihniyeti sıfırlamak belki mümkün olmayacak ama inşaallah yeni sistemde % 25'lerdeki güçleri de pek bir işe yaramayacaktır. Bu millet Cumhurbaşkanlığını onlara rüyalarında bile göstermeyecektir. % 25'in işe yaramadığı görülünce de eriyecek yavaş yavaş tarihin çöplüğüne doğru yol alacaktır. Bunu kendileri de görüyor, bütün gürültü bu nedenle çıkartılıyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin yok olup gitmesini söylerken, bir parti olarak bakmayip, bir zihniyet olarak degerlendirmek gerek. CHP gitmis zihniyeti duruyorsa ´´yandi gülüm ketenhelva´´ Yok eger zihniyet yok olcak diyorsan okadar sansli degiliz (yüzdeyirmibes) %25 oylari var ve bu zihniyet degisimi bizleri bir hayli yoracaga benzer. Dileklerinize yerden göge katiliyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    chp zihniyeti nin bitecegi ni düsünen bence ahmak olmali zira chp nin tabani alevi ler sonra islam a karsi olan lar ki bunlari sayabiliriz icimizdeki gizli ermeniler zerdüstler hiristiyanlar sadece islam a degil türk olmaya dahi karsi olan cenahlar bir de bunlara FETÖ yü eklersek bu zihniyetin bitecegini ummak AHMAK isi olur partisi olmayan birumum asiri sol u saymadik daha dhpc tikko devsol vs vs vs VE birde bir birine düsman olan ayni fikirlere sahip olan CIKARPEREST lerimiz var sp bbp gibi 0.3 oaranli particilik oyunu cikarperestler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Meryem 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP virüsü yok oluncaya kadar bu ülke insanına rahat yok. Allah cc tez zamanda defterini dürsün!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ates 7 yıl önce Şikayet Et
    on numero tesbıtt helal olsun bende ımzamı alltına koyarım bu yorumun
    Cevapla
  • Abdullah Aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    chp denen zihniyeti anca bu kadar güzelce tespit edip sunmuşsun.Darısı ona gönül veren zihniyete
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Fırat 7 yıl önce Şikayet Et
    duygularımıza tercüman olduğun için Allah senden razı olsun Ağabey.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat