Ekonomide ‘adı konmamış’ hainlik
Ekonomide ‘adı konmamış’ hainlik
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, döviz kurları üzerinden yürütülen 'piyasa manipülasyonu'na yönelik olarak, 'psikolojik üstünlüğü' ele almak üzere, 10 gündür önemli adımlar atıyor ve finansal sisteme yeni araçlar kazandırıyor.

Yorumlar13

  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    bu saldırıları yapan hainler kimler buradan ifşa edin de biz de aydınlanalım ona göre yolumuzu çizelim. vatandaş vergisini de veriyor gerekirse şehitte oluyor. devletin kurumları özelleştirilirken yabancılara satılıp içimize truva atı aldık mı almadıkmı acaba? siyaset ileriyi görme sanatıdır da o zaman neden 10 sene önceki ekonomiyi yöneten siyasetçiler bu günü göremedi?
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Ekonomide de Gayri Milli yapıları kontrol altına alabilecek ve bertaraf edebilecek imkanlara sahiptir. Belki de Cumhurbaşkanımızın taarruz açıklaması ve yanımızda olmayan karşımızda açıklaması bunlara yöneliktir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • cevdet 7 yıl önce Şikayet Et
    TÜSİAD dolar alıyor mu satıyor mu 150 tane para babası başkanımız manüple edenlerin mallarına fetöden el koysun
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Cihan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sn cumhurbaşkanımızın büyüklüğü de burada devreye giriyor, tüm bu oyun ve manipülasyonlara karşı mücadele veriyor, elini taşın altına koyuyor, halkımıza doğru bilgileri aktarıyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • musa 7 yıl önce Şikayet Et
    millet olarak telefon alırken venüs alsak diğer herşeyde yerli malı kullansak ekonomi öyle güçlenir ki
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Şevket Hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    İçerideki işbirlikçi beslemeler ortalıkta serbestçe dolaştıkça ve konuştukça bu saldırılar devam eder. Önce içimizdeki hainleri susturalım dışarıdan ses çıkamaz o zaman. Acımayın ki acınacak duruma düşmeyelim.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ismet 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk ekonomisini istikrarı için sizin gibi tarafsız bir gözle pozitif bir değerlendirme yapan ekonomistlere ihtiyacımız var.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Kerem bey, tamamen haklısınız. Bir vatandaş olarak söylediklerinize katılıyorum. Bir ayrıntı var o da içerideki salvocular, dış güçlerin piyonu zannımca. merkez bankasının yaptığı bu hareketleri diğer gelişmekte olan ülkeler de yaptı, belki bu hareketleri yapmakta geç kaldı denebilir.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet e büyük iş düşüyor nerde böle hain varsa tüm mal varlığına el koysun eli kolu bağlı seyretmesin.söz konusu vatana gerisi teferruat!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Turan 7 yıl önce Şikayet Et
    Saldırı çok yönlü.Hain dolu memleket.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ENİS 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da madem bu tür çalışmalar yürüten kişiler veya kurumlar var bunların kimler olduğu bellidir. Açıklansın herkes bilsin. Yada bu kişileri vatandaşlıktan atın. Bu bir nevi vatana ihanettir. Vatanına ihanet edenin vatanı olmazki olmaması lazım.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ibrahim koçak 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazılarınızı konuşmalarınızı takip ediyorum.Buyazında ki konu net anlaşılmıyor.okuyanlar, ögrencileriziz degil halk selamlar
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Hasan M. 7 yıl önce Şikayet Et
    Size katılıyorum, Kerem hocaya bizde değer veriyoruz ve takip ediyoruz ancak bu seferki yazı anlaşılacak kadar açık ve net olmadığı kanaatindeyim.
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat