Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonu
Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonu
.

Yorumlar14

  • Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Iyi günler idari davaya dava açtık komisyona başvururken sadece dosya numarasını yazsak olur mu
    Cevapla
  • Bitkin 7 yıl önce Şikayet Et
    28 ekim 2016 tarihinden bugune halen aciktayim ve bu haksizliga dayanamiyorum. Ulkemizin durumundan ve etraftaki duyumlardan edindigim bilgiyle de ne kurumuma ne de bimere yapilan basvurulara islem yapilmadigini ogrendim. Biktim adaleti beklemekten ve psikolojik olarak cok kotu durumdayim. Bi sucum olmadigi acik ancak belli ki birilerinin iftirasina ugramak cok kolay. Ancak boylesi kotu bir donemde bir an once adalet beklemek cok zor. Ne yapabilirim. Ohal uzadi ve 3 ay icinde de cagrilmazsam ne yapmaliyim? Lutfen yonlendirin beni... Tesekkurler....
    Cevapla
  • Sabir 7 yıl önce Şikayet Et
    Sabir
  • Mehmet YOLCU 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına bu mağdurların durumu ne olacak bu adamlar perişan oldular hiç Allah tan korkmiyorsunuz. Darbeyi yapanları adalete teslim edin gereken ceza ne ise verilmesini istiyorum.
    Cevapla
  • Ayla A. 7 yıl önce Şikayet Et
    Çalıştığı kurumu tarafından 667 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye dayanılarak meslekten çıkarılan, ancak Kanun Hükmünde Kararnamelere ekli listelerde isimleri yer almayan kişilerin de bu komisyona başvurma hakkı var mı?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Taha66 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayir,idareden sadır olan uyuşmazlık söz konusu oldugundan IYUK kapsaminda idari dava yolu gozetilmeli, ancak idari yonden kesin ibareli karar icin Bireysel başvuru yapilmali mi Ersan Bey e soralım,bence etkili hukuk yolu olmadiğindan 125. Maddenin yaninda bircok hak ihlalinin tespiti icin ihlali icin aym ye basvurulabilir(yönlendirme degildir) ancak aym ihlal tespiti yapar goreve iade kararı verme yetkisi yok galiba
  • Yüksel 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam bu yeni çıkarılan 685 Sayılı KHK ile Askeri öğrencilerin temiz olanların yeni kurulan Milli Savunma Üniversitesi, JANDARMA ve SAHİL Güvenlik Akademesinde öğrenimlerini sürdürme şansı nedir. 16,500 öğrenci merakla beklemektedir.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • MAĞDUR MEMUR 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizlere verilen Cezayı incelemeden peşinen kesmiş İRADENİN emri ile kurulan KOMİSYON dan ADALET ÇIKAR MI? gerçekten kişi hakkında araştırma yapar mı? yoksa önüne gelen listeye göre kalsın-gitsin tiklerini mi onaylar? ADALET YOK HOCAM, ADALET YALNIZCA HAKKIN DİVANIN DA VAR. O GÜNÜ BEKLİYORUZ ARTIR.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    OHAL İŞLEMLERİ İZLEME komisyonu , 100 bine yakın başvuru olacak ki içlerinde dernek vs kurumlar da dahil... her başvuru için bir yazışma da yapması gerektiği düşünülürse, pazar dahil çalışıp gümde 100 dosya baksalar 1000 gün eder // 3 yıl ??????
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın hocam, mahkemeler niçin var. lütfen samimi olalım. 1. bu komisyon siyasilerin atadıklarından oluşuyor çoğunluğu 2. Ankarada belirli bir idare mahkeme doğal yargıç ilkesine aykırı 3. işte siyaset: hak aramanın önüne geçerken, hak veriyormuş gibi yapmak 4. herkes biliyor ki, bu anlamda iç hukuk sadece zamana boğmaktır meseleyi 5. Allah'a ve ahirete imanım var. bundan dolayı rahatım
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • AKSARAY 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam, AİHM göreve iade kararı verebiliyor mu?SaDecember tazminat kararı mı veriyor.Bir de en son hükümetin açıkladığı komisyonun alacağı kararlar ve karar sonrası oluşacak hukuki durumu açıklayabilecek misiniz? İlginize Teşekkürler.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • maysa 7 yıl önce Şikayet Et
    hocam daha önce açtığımız davalar yok hükmünde mi
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ahmet kara - tokat 7 yıl önce Şikayet Et
    hocam bu komisyondan birsey cıkar mı? cünkü daha önce valiliklerde kurulan şikayetleri inceleme komisyonundan hava aldık. hic bir sonuc cıkmadı da. selamlar
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • MAĞDUR 7 yıl önce Şikayet Et
    Anayasa mahkemesine bireysel başvuruda bulunanlar, ve idare mahkemesinde dava açanların durumu nedir?Bu davalar devam edecek mi?Komisyonun vereceği karar mahkemeleri etkileyecek mi? AİHM e ne zaman başvurulmalıdır? Lütfen hocam bu konularla ilgili bir aydınlatıcı yazı yazar mısınız? Mağdur birçok insanın kafası karışık.Şimdiden teşekkür ederim.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat