OHAL’de Tasfiye Süreci ve Devletin Sağduyusu
OHAL’de Tasfiye Süreci ve Devletin Sağduyusu
.

Yorumlar22

  • Hasan milli 7 yıl önce Şikayet Et
    Ömrün uzun olsun hocam. 3 yıl önce ayrıldığım sendika yüzünden ihraç oldum. Eşim ve 4 çocuk....
    Cevapla
  • Muammer Kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Saygıdeğer Hocam, Toplumun genelinde cümle cümle dillendirilen eleştiri ve önerileri mükemmel biçimde özetlemişsiniz. Ersan Şen hoca farkı. Saygı ve muhabbetlerimle,
    Cevapla
  • Serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Allah Razı olsun. MEB ÖĞRETMEN
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Harun 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminin hakkını veren nadir yazarlardan birisiniz teşekkür ediyorum bu güzel yazınız için. İnşallah gereği yapılır ve haksız yere mağdur edilen binlerce memur görevine geri döner
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ömer Artık 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok teşekkürler ersan bey kesinlike katılıyorum. İşte bu suçlu ve suçsuzu ayıracaktır.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hukuk Herkese Lazım 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersan Şen Hocaya çok teşekkürler... Konuyu temel ilkeleriyle ve hukuki gerekçelerle ortaya koymuş. Devleti idare ettiklerini söyleyenlere (ama gerçekte etmeyen/edemeyen) hukuk dersi vermiştir. Devlet eliyle ve gücüyle zulmün sosyal devlet ahlakına uymadığını vurgulamaktadır. Darbecileri yakalayıp en büyük cezanın verilmesini ancak darbeyle hiç bir şekilde uzaktan yakından alakası olmayan insanlara zulmetmenin büyük bir hukuksuzluk örneği olduğunu vurgulamaktadır. Hocaya katılmamak mümkün değil! Burada hukuk içindeki şebekeyi temizlerken mevcut hakim ve savcıların mesleklerini en iyi şekilde yapmalarına da imkan vermek lazım. Milletin aklıyla alay edilmemeli.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Öğretmen 7 yıl önce Şikayet Et
    Mağdur bir öğretmen olarak hukukun işleyeceğş günleri dört gözle bekliyorum
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mevlüt ÇADIRCI 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersan bey sağduyunun için teşekkürler.Keşke herkes sizin gibi cesur ve kaleminin hakkını verse.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Hukuk ve adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersan Şen'den nokta atislari. Suclulara ceza verirken, masumlari da ayirmak adina hocamin dediklerine harfiyyen katiliyorum. 6 aydir acikta, cezalandiriliyoruz. Sorumlular ve yetkililer de biliyolardir bunlari ama insallah uygulamaya da gecerler.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • öğretmen 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir öğretmen sendikaya üye oldu diye terörist mi oluyor Allah aşkına. 1 eylülden beri ihraç ettiniz. iş bulamıyorum. borcum var. perişan ettiniz bizi. Hayatımın hiçbir döneminde karıncayı incitmedim. Darbeyle zerre kadar alakam yok. Kim darbe yaptıysa ülkesine ihanet ettiyse ve bu terör örgütünü kim büyüttüyse Allah'ın laneti onun üzerinde olsun. Artık dayanamıyorum. Sabır sabır sabır nereye kadar sabır. Fetönun da ona yardım ve yataklık edenin de Allah belasını versin
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Tenekeci Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bak öğretmenim şakirdim 1-Hayatın rol yapmakla geçmiş. Halen rol yapıyorsun 2-Milletin aklıyla alay etmeyi bırak. 3-Beyefendi 6 aydır perişanmış. Soru çalarak hakkını yediğiniz milyonlar 16 yıldır perişan. 4-Size hizmet etmek kaydıyla hiçbir karıncayı incitmediniz, iyi biliriz. 5-Darbeyle zerre kadar alakalı bir fetullahçı henüz bulunamadı. 6-Kim darbe yaptıysa ,terör örgütünü kim büyüttüyse... klişe bedduayı hocan bile terk etti sen hala bamtelinde kalmışın. 7-Üzerinize gelen laneti, evinize düşen ateşi hocanın avuçlarında ara istersen 8-Şakirdim bu günler geçici değil. Yahudiler gibi zıllet ve meskenet mührü yapıştı. Sen bugünlerinin keyfini çıkar.
    Toplam 2 beğeni
  • Ferudun 7 yıl önce Şikayet Et
    Hak ve hukuktan şaşmayan sizin gibi insanların kalemleri susmasın. Gerçek mağdurların sesi olduğunuz için teşekkürler...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Polis 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam17 agustosda ihrac oldum ve iki hafta sonrada gozaltina alindim. gozaltina alindigima cok sevinmistim cunku hakkimdaki suclamayi cok merak ediyordum. 2 gun gozalti sonrasi savcinin karsisina ciktim ancak ifade alma islemi cok kisa surdu. dersanelerine gittinmi, bank asyadan para transferi yaptinmi, bylock programini kullandinmi,15 temmuz gecesi calisiyormuydun v.s gibi 6- 7 civari klasik sorudan sonra seni serbest birakiyorum dedi.Polislik meslegim ifade almalarla gecti ilk defa bu sekilde suclamanin icerigi belirtilmeden supheli sifati ile ifade alindigini gordum. Aradan 5 ay gecti halaa ortada ne iddianame var ne arayan soran ve hala NEDEN ihrac oldugumu bilmiyorum.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • necdet 7 yıl önce Şikayet Et
    ersan bey gerçekten çok kapsayıcı bir yazı olmuş tesekkurler . aslında mağdurları duymamak devletimiz içinde sıkıntı olur yani ersan hocam aslında soyledikleriyle kamuyada ışık tutumuş oldu.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Mağdur muallim 7 yıl önce Şikayet Et
    Yasal bir sendika üyeliği bir banka hesabı beni nasıl terörist yapar hala anlayabilmiş değilim.Darbeyi yapan hainlerle suça bulaşmamış masumlar ne zaman ayrılacak.Devletimin izin vermediği hiçbir eylemim olmadı.Memleket sevdalısı bir insanım.Herkesi kandıranlar kendi halinde memurları kandıramazmı?Gerçek hedefin ne olduğunu nereden bilebilirdim.Ben suç işlemedim.Devletime güveniyor ve sabırla bekliyorum.İşimi aşımı mesleğimi hakkımı istiyorum.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Ihrac edilen memurlar, aileleri ve sevenleri adilce yargilanacaklari ya da goreve iade edilecekleri gunleri bekliyor.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat