KHK’larla İhraç Sorunu
KHK’larla İhraç Sorunu
.

Yorumlar12

  • Mağdur abisi. 6 yıl önce Şikayet Et
    hocam çok teşekkür ederim ,fakat elimizden birşey gelmiyor.kardeşim örgüt üyeliğinden ihraç edildi ve sonra tutuklandı.5 ay hapis yttıktan sonra ilk duruşmada yurt dışı çıkış yasağı konularak tahliye edildi .etkin pişmanlık var.mahkemesi sürüyor.OHAL kmisyonuna müracaatımızı yaptık.inşallah iyi haberler verirsiniz.teşekürler.
    Cevapla
  • Mağdur 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam ilk olarak yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum.ama şunu bir açıklığa kavuşturur musunuz .banka ve sendika yasalken ve bunların kapatılması darbe sonrasında olduğuna göre darbeden önce insanların haberi yokken nasıl delil sayılır ve devlet nasıl tuzak kurmuş olur
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ufuk 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam burayı bir ihtimal okursanız , okuduğunuzda sorularıma cevap verirseniz müteşekkir olurum . KHK larla yapılan ihraçlarda bir gerekçe belirtilmemesi idarenin gerekçeli karar sunma ilkesinin ihlali sayılır mı ? Her ne kadar idari kararların gerekçeli olması işlemin geçerliliği için mutlak bir usül şartı olmasa bile buna uyulmaması hukuk devleti ilkesiyle ne kadar bağdaşır ? Sayın hocam yanlış hatırlamıyorsam Danıştay'ın önceki yıllarda OHAL döneminde KHK larla yapılan ihraçların OHAL döneminde sınırlı olacağına ilişkin içtihatları mevcut . OHAL sona erdikten sonra böyle bir durumla karşı karşı kalabilir miyiz ?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersan hoca'nın tespitleri bir devlet bir vatan için olmazsa olmaz, katılmamak mümkün değil. Ayrıca, Haber7 camiasına da tebrikler. Böyle birikimli ve objektif yazılar yazabilen kalemlere yer vermesi, verebilmesi beni çok şaşırttı, bir o kadar da memnun etti, ve bu medya organına bakış açımı daha olumlu anlamda düzeltti.
    Cevapla
  • okur 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazıyı okumaya bssladigimda boyle objektif ve gerçeklerden bahsedebileceğinizi duşunmuyordum. Teşekkurler
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Sendika üyeliği suç mudur?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kadir G. 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayin hocam hakkimda savcili tarafindan kovusturmaya yer yoktur karari verildi.MEB ise son KHK da iade etmedi.Hukuki olarak ne yapabilirim. Sucsuzlugum adli olarak ispat edildi ama idare iade etmiyor veya erteliyor. Bu hukuki olarak uygunmudur.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • bilal 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam tespit ettiğiniz mağduriyetlerin eksiği var fazlası yok.menfur bir darbenin sonucunda memleketin düzeni sıkıntı içerisine girdi,hiç yoktan işimizden aşımızdan olduk kimse sebeb belirtmek lüzümü bile göstermiyor.Birilerine vatan haini olmadığımızı bile anlatma fırsatı verilmiyor.Yöneticilerimize ,kanaat sahibi insanların eğriyi doğrudan ayırt etmek için uyarıda bulunması dileğimle.Dua edelimde ALLAH yöneticilerimize basiret, feraset ve mağfiret versin.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Elinize ve emeğinize sağlık bir hukukçu olarak bu durumda bile yaşanan olaylardan objektif cikarimlar yapabiliyorsunuz . Tebrik ederim .
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Zeki AYDOĞAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazılarınızı ve katıldığınız programları ilgi ile takip etmekteyim.üç beş hukukçudan birisiniz objektif olan.Çalışmalarınızda başarılar dilerim
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • adem gül 7 yıl önce Şikayet Et
    Ersan hocam teşekkür ederim. referandumla ilgili maddeleri yorumlamanızı bekliyor saygılarımı sunuyorum. sizin gibi değerli hukukçularla bir karar vereceğim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mehmet gizligider 7 yıl önce Şikayet Et
    ersan hocam aydınlatıcı yazınızdan dolayı teşekkür ederim.anayasa değişikliği hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. saygılar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat