Büyükanne maaşları ve ötesi
Büyükanne maaşları ve ötesi
.

Yorumlar19

  • Mehmet Doğan 7 yıl önce Şikayet Et
    İfade ettiğiniz üzere "Anne/Ana "değerini yitirmekte ve vahşi kapitalizmin bir şömürü aracı haline geldi. Bu akışı tersine çevirmek şu an İçin ne Sayın Bakan' in işi ve ne de hükûmetin İşi. Tabi Kadının çalışacağı yer var ama bu hsystın bütün alanı değil. İstanbul Lidesinde iken Sosyal Demokratım diyen bir arkadaşın eşi emekliye ayrılmış. Öğretmenler odasında;"Bugün Özgürlüğümüze kavuştuk" Beni Annem yetiştirdi.Çocuklarım perişan oldu. Şimdi onların çocuklarını kim yetiştirecek,Anneye ait sevgiyi hiç kimse veremez" dediği hayati maalesef sonra da savunuyor. Bunun örnekleri çok. Önemli ve hayati bir konuya değinmişsiniz. Teşekkür ederim. Mehmet Doğan
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Ev hanımlarına maaş
    Cevapla
  • fadime. 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanki bundan önce kadınlar evinde oturuyordu ev işiyle ve çocuk bakmayla uğraşıyordu dimi. Öyle yazmışsınız.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    anneanneye babaanneye maaş vereceğimize çalışan anneye askari ücret verelim ihtiyacı varsa evde çocuğa baksın
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya biraz mantıkla düşünün, aklınız alıyor mu, gerçekçi mi dediğiniz şey? Sadece eleştirmek adına konuşulmaz ki.
  • Emine 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum.Tebrikler
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mustafa2 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer kadını gerçekten korumak ve sağlıklı terbiyeli ahlaklı bireyler yetiştirmek istiyorsak toplumun ana rahmi olan kadını fırtına aykırı işler ve gelecekler sunup yaniltmayalim
    Cevapla
  • Mustafa 2 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazı çok yerinde tesbitlerden oluşuyor. Allah razı olsun. Çalışan kadini degil ANNE nin desteklenmemesi gerek gelisen dünya ülkelerinde gerekse ulkemizde onarılması yaralar açtı. Kadına istihdam demiş sebep olara muezzinoglu vekilimiz; sen önce erkek işsizleri bir istihdam et. Kadına yuca yaradan yüce vazifeyi verdi zaten o naif bedene ikinci işi yükleyen onu is dinyasında yaptığı kariyer kadar tahribatı da veren sisteme yaraşır kanunlardan sakının. Bizim dinimiz orfumuz genimiz ne işe ona uygun her şey tutar gerisi bizi bozar. Yazı yerinde. Ama seçim arefesi olması farklı anlaşılabilir.
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Birebir katılıyorum.
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Son derece isabetli bir değerlendirme Teşekkürler.
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim güzel tespit ve tavsiyeleriniz için
    Cevapla
  • SPOLITIC 7 yıl önce Şikayet Et
    "Yaşlı bakım ücreti" meselesi geldiğinde de böyle kadük argümanlı, sığ eleştiriler de almıştı.. evet annelik kurumunun desteklenmesi daha elzem projedir ancak bu proje de en azından çekirdek aileden geniş aileye dönüş için bir umut olabilir,, ayrıca kadın zaten çalışıyor ve kadının çalışması geçer akçe sayılıyor, bu ortamda çocuğa bakıcı bakacağına ninenin bakması daha iyi değil midir? Bu yazıyı bir hatayı başka büyük bir hata ile eleştirmek düzeyinde kadük buluyorum..
    Cevapla
  • Hızır ÇAKIR 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayyy ALLAH RAZI OLSUN DOSTUM... MEVZU İLE İLGİLİ 3 ÖNCE BİR KARİKATÜR PAYLAŞMIŞTIM... DOĞRULARI SÖYLEMEYE DOSTLARIMIZ SEBEBİYLE ÇEKİNİR OLDUK... ÇEKİNMEDEN YAZDIĞINIZ İÇİN TEBRİK EDİYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM... ASLINDA TARİHİ TECRÜBE AVRUPA DA YAŞANMIŞTIR... 12 SENE RESMİ GÖREV YAPTIM. BELÇİKA FRANSA. BU İŞİN SONU bir daha düzeltilmesi mümkün olmayan MANEVİ BİR FELAKETTİR... CARE@ 3 COCUGÜ OLANA 500 5 ÇOCUĞU OLANA 1500 T.L MAAŞ VERMEKTİR... NÜFUS ARTIŞI DA BUNA BAGLIDIR.. GERİSİ YALANDIR. OYALANMADİR.
    Cevapla
  • Hatice'den 7 yıl önce Şikayet Et
    Anneanne ve babaanneleri birbirine düşürecek aile sorunlarına yol açacak proje . Torun bakan birisi olarak söylüyorum ne çocuk icin uygun ne de yaşlı nineler icin uygun.
    Cevapla
  • Ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun çok onemli bir konuya değindiniz. Ama onlar yine bildikleeini okuyacaklar. Neslin bozulmasinin oy kaybindan daha onemsiz olduğu bir zaman diliminde yasiyoruz ne yazik ki!
    Cevapla
  • ahmet lulleci 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten çok önemli bir konuya temas etmişsiniz son derece üzerinde durulması gereken bir konu mutlaka dikkate alınması gerekir saygılar sunuyorum
    Cevapla
  • kayihan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat