Mealler ve Meal Müslümanlığı emperyalizmin neresinde?
Mealler ve Meal Müslümanlığı emperyalizmin neresinde?
.

Yorumlar6

  • Yusuf Kaçar 7 yıl önce Şikayet Et
    Konunun esasına hiç girmeden yazarın "sorun" olarak tespit ettiği hususla ilgili çözüm önerisine dikkat çekmek istiyorum. Velev ki yazar ele aldığı konunun tamamında yerden göğe kadar haklıdır... Peki haklı olduğunu varsaydığımız konu ve sorunla ilgili yazarın çözüm önerisi ne? Yazar, "suçtur ve yasaklanmalıdır" diyor. Ben de "yok artık!" diyorum. İsterseniz tarihi orta çağa döndürelim ve Engizisyon mahkemeleri de kuralım! Avrupa'nın Engizisyon utancını aradan yüzyıllar geçtikten sonra bu tarz karanlık devirleri yaşamamış olan yurdumuza ithal mi edelim yani! Yazara sesleniyorum: Bırak bu yasakçı kafaları, belki farkında değilsin ama 2017 yılını idrak ediyoruz!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yaşar 7 yıl önce Şikayet Et
    kuranı türkce çevirisinden değilde,hikayelerden menkıbelerden rivayetlerdenmi öğrensinler .mustafa bey,islam aleminin durumu çokmu harikaydı?dokundurtmuyorsun
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş tespitler. Mükemmel bir yazı. İlminize ve yüreğinize sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • fakir 7 yıl önce Şikayet Et
    Katılmıyorum.Kısacası olay tek ümmet olmak. Bunun yolu hepberaber Kurana ve Peygamberimizin yoluna sarılmaktan geçer.Olay sadece samimi olmak.Aksi halde bu devirde dini tahrib edenler bu guruplaşmalar değil mi. Sizin anlayışınıza göre daha çok deaşlar ürer. " kitab verilmiş olanlar sırf kendi aralarındaki kıskançlıktan ötürü ayrılığa düşmüşlerdir." (Bakara) Alim geçinip birbirini yiyenler bu ayeti kerimenin dehşetinden hiç mi korkmuyorlar? Onlar kendilerine zulüm ediyorlar.Çünki nefis yarışına girmişler. Ben de devletimi peygamberimizin kuran anlayışına geri dönmeye çağırıyorum.Her şekliyle. tek ümmet !!!!!!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hüseyin Turan 7 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa bey, öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Dini, bütün uydurma ve tortulardan sıyrılıp, yalnızca ana metinden öğrenmeye çalışma konusunda Hristiyan alemi ile İslam alemi arasında mutlaka dikkate alınması gereken çok önemli bir fark vardır. O da, Hristiyan aleminin kaynağı muharref (tahrif edilmiş) İncil iken, İslam aleminin kaynağı ise değiştirilemeyeceği ve bozulamayacağı Allah tarafından garanti altına alınmış, korunmuş olan KURAN-I KERİM dir.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    evet tespitiniz doğru fakat metnin yazarı ilmi yönden herhangi bir altyapısı olmayanların ve ehli sünnet dışı akımların, hatta İslam düşmanlarının kasıtlı olarak Yüce dinimizi ve mukaddes Kitabımızı yorumlamalarının sakıncalarından bahsetmiş.
    Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat