Atatürk’e Göre Sultan Vahideddin Çok Namuslu Bir Adamdır
Atatürk’e Göre Sultan Vahideddin Çok Namuslu Bir Adamdır
Şu aralar herkes Sultan Abdülhamid Han’ı, bıraktığı mirası ve hanedan ailesini konuşuyor.

Yorumlar8

  • ayse gul 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazik cok yazik. ilk okula ilk basladigimizda padisah kimdir vatan hainidir, karsisindaki resimse hafizama kazinan sultan vahdettin han... ve 2. Abdulhamit han. hakkinda lisede ogrettikleri iftiralar..... Bu vebal kimlere ait .... kim ne istemis olabilir ki.... Güclü Osmanli tekrar geri gelir korkusunu, ancak tarihinden nefret edenlerle yenebileceklerini sandilar. Ama gunes balcikla sivanmaz.... Ecdadimla, padisahlarimla gurur duyuyorum.... Allah rahmet eylesin...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • huseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    ve biz yeniden atalarimizin biraktigi yerden devam edebilmek icin cok calismaliyiz.yeni fatihler yavuzlar cikarmak sizlerin elinde.
  • Osman UYANIK 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin bizi onlara layık etsin vatan millet din toprak için hain damgasını bile siteye yiyen bir padişah istese hazineyi boşaltıp gidebilecek bir insan iken maaşını hak etmediğini düşünerek geri iade eden bir yüce insan Vahdeddin han da Abdulhamid han da ve diğerleri anlatılmayan gizlenen satılan tarihimiz ortaya çıktığından torunlarımız bize lanet etmese yüzümüze tükürmese siz nasıl neden sahip çıkmadınız demese neden niçin gerçekleri 100 yıla yakın ortaya çıkarmadınız çıkaramadınız demese inşallah vebal vallahi
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Beni, Milli Mücadeleyi açmak üzere bunca paşa arasından seçip Anadolu’ya gönderen Sultan Vahidettin’dir. Yaziniz en can alici cümlesi. (Yazida gecen son iki Vahideddin d yerine t olarak yanlis yazilmis) Yani din baska sey, mezar baska sey.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ahmet Uygur 7 yıl önce Şikayet Et
    O güzel günlerin tez zamanda gelmesi dileğiyle Allah Gani Gani Rahmet eylesin.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • kadir çiftci 7 yıl önce Şikayet Et
    tarihi gercekler gün yüzüne çıkmalı kim kime niye düşman,kim kimi neden neden bukadar sever bilinmiyor. çünki tarihimizi bimiyoruz. bu nedenle tarihi gerçekler gün yüzüne çıkmalı.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazan insan nekadar çalışırsa çalışsın, didinsin kaderde yazılanın önüne geçemiyor. Rahmetli Padişah da kaderin hükmüne ram olmuş, milleti yolunda kendisini, aile efradını feda ederek sefaletli, kederli bir hayata razı olmuş. Mevlamız gani rahmetiyle tecelli buyursun..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Fatma 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.Tarihi gerçekleri anlatıp bilgilendiginiz için.Bizlere vatan haini diye okullarda okutulan büyük sultan Öcü gibi gösterilen Osmanlı atalarımız inşallah yeniden yazılır milletimize insanlığa tüm gercekligle öğretilir.Dua ile.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat