FETÖ’nün Almanya’daki tüm ilişki ağı deşifre edildi...
FETÖ’nün Almanya’daki tüm ilişki ağı deşifre edildi...
.

Yorumlar18

  • Ömer Kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru fetöcü subayları sana vermeyen miting yaptırır mı..
    Cevapla
  • Ali ÇATAK 7 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililere seslenmek istiyorum. Gecikmeden. Derhal Alman dernek ve vakıflarının neye mal olursa kapatılmasını talep ediyorum. Bunlar ülkemize zarar veren unsurlar olduğu cümle alemin malumudur.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • onrat38 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar açıkça föte yapmadıyor çünkü onlar sadece kukla darbeyi kendilerinin yaptıgını itiraf ediyorlar.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz halen birbirimizle kavga ediyoruz. Bence çok yersiz. Almanların türkiyenin içişlerine karışmasıda anlaşılır değil. Bu dengesiz siyaset ne almanların nede türklerin çıkarına. Kim bu işin arkasında bence tespit edilip açıkca suçlanmalıdır. Bir yabancı devlete ajan sokmanın en kolay yönü, gazeteci, yardım kuruluşu, insan hakları yada kadın hakları kuruluşu.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Mustafa Sözgen 7 yıl önce Şikayet Et
    Alman istihbaratı takip etmiyor demişsiniz. Takip etmesine gerek yok ki. Vatanına ihanet eden çakallar zaten onlar adına çalışıyor. Kendi bünyenizde çalıştırdığınız insanları takip etmezsiniz. Hele ki; vatanına ihanet etmiş, gidecek bir yeri olmayanları
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fetö Türkiye yi ele geçiremedi geçiremeyecek te. Dünyayı yönetmeye çalışan bu yapı o halde ne yapar, sıradaki ülkeleri ele geçirir. Biz değil, ısrarla Fetö yü koruyanlar düşünsün
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Çetin 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin Almanların eline Fetö kozunu vermesi ne acı.. Adam işini kaybetmiş bu yüzden aileler parçalanıyor.. Çünkü ihraç edilenlere özel sektörde kapalı.. Ne yapacak bu adam? Aç it fırın yıkar.. Allah yardımcımız olsun.. Selam..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Murad 7 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ cülerin hiçbiri yaptığından pişman değil.O yüzden sürünsün hainler. Aç it fırın yıkarsa, asil kahramanlar çok ite gem vurur. İtler rahat etsin diye fırının kapısını açık bırakamayız.Yıkmaya çalıştığı fırının önüne leşini asarız sen kafanı takma bu işlere...
    Toplam 26 beğeni
  • Bataklık 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya fetö ile batacak
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • AK ıncı 7 yıl önce Şikayet Et
    Reisin söylediği gibi varsın bunlar birbirini ısırmasın,varsın hepsi birden ulusun.Biz kervanımızı yürütelim. bize ALLAH yeter. EVET ümid var olunuz, şu istikbal inkılabatı içerisinde en yüksek gür sada islam'ın sadası olacaktır.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    almanyada dün türkiyeye silah satışını önce durdurduğunu, sonra azalttığını açıkladı diye haber çıktı. eğer silah konusunda onlara bağımlıysak asıl zokayı şu kritik dönemde o zaman yedik. bize karşı savaş açtıkları alenen belli.
    Cevapla
  • Hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahın karşısına çıkacak yüzleri kalmadı.şeytanla iş tutan onunla haşrolacak.yazık...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    fetöcü teröristler bir gün darbe yapıp alamanyayı ele geçirirlerse şaşırmamak lazım,
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahın hesabını unutuyorlar. Bizler ülkemize, milletimize ve dinimize bağlı olalım, bir olalım önümüzde hiçbir güç duramaz inşallah.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa özellikle de Almanya ve Hollanda teröristlerin tamamının (PKK & FETÖ) iltica başvurularını kabul etse bile Türkiye'nin kalkınmasını gelişmesini bugüne kadar durduramadı bundan sonrada durduramayacaktır.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Celalettin 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan o ki Almanya 15 Temmuzun arkasında FETÖ yok derken biz variz de ek istemiş.Herşey sırasıyla Biz Onlardan da hesap sormasını biliriz..Sırasıyla.Kılıç kınından çıktımı yerine sokulmazzz..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat