Yeni müfredat programı ve evrim teorisi
Yeni müfredat programı ve evrim teorisi
,

Yorumlar16

  • Esra kurtoglu 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize saglik.Cok tesekkurler...
    Cevapla
  • SEHER ERDEM 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizlere katmis oldugunuz bu bilgilerden dolayi cok tesekkur ederim Ellerinize saglik Allah razi olsun
    Cevapla
  • Veysel yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Evrim teorisini çürüten bir makale olmuş. Allah razı olsun
    Cevapla
  • Halil arık 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem... kaynak gösterilecek bilimsel bir yazı. Tebrikler teşekkürler ve başarılar
    Cevapla
  • Ferit YÜCETÜRK 7 yıl önce Şikayet Et
    Pozitif bilgilerin toplandığı bütünsel doktrini, pozitivizm olarak ifade eden August Comte, biraz daha ileri bir adım atarak “pozitivizmi” bir insanlık dini olarak önerir.(3) 19 yy. pozitivizmi Spencer ve S.S Will gibi düşünürler de Comte’nin açtığı....... Yazınızla ilgili katkı sunmak amacıyla söylemek isterimki; okumaktan uzaklaşmış, neredeyse yılda 1 kitap bile bitiremeyen ve toplumun ekseriyesini oluşturan bu kitlelere bu neviden, akademik yönü ağır basan yazılar yerine, yalın, öznesi belli ifadeler seçilmeli. Sizin yazılarınzı beğeniyle takip etmekteyiz. Lakin son yazınızın biraz zor ve kolay anlaşılır olmadığını belirtmek isterim. Affınıza sığınarak bunları söylemek isterim.
    Cevapla
  • vahap ozerhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet bey kardesim tesekkur ederim.guzel olmus arastirmalarinizi dahada derinlestirin .bos laflari sozde bilim diye onyillarca insanlara yutturmuslar .uydurma din ! Olurda uydurma bilim! Olmazmi.gomlek yanlis iliklenirse ondan sonra gelen tum iliklemede yanlis olur.ins.bukonularda uzmanlasan kardeslerimizin sayilari artar selamlar
    Cevapla
  • hayri 7 yıl önce Şikayet Et
    düşünceleriniz yeni tarih kitaplarında yer almalıdır
    Cevapla
  • Ali ERDEM 7 yıl önce Şikayet Et
    Değerli hocam görüşlerinize katılıyorum.
    Cevapla
  • Fatih YÜCEKAYA 7 yıl önce Şikayet Et
    SELAMUNALEYKÜM Mehmet bey Biz islâmı teferruatlı bi şekilde öğrenip hayatımıza geçirip, cihandaki bütün insanlığı aydınlatmamız, aslında biz müslümanların yapması gereken en önemli ibadetlerden biridir. Ama malesef para kazanmayı düşünmekten bırakın bu konuları ailemizle bile adam akıllı ilgilenmiyoruz Zaten bu yüzden değilmi bugün islam dünyasının başına gelen. Birbirimizle uğraşmaktan,birbirimizş çekememekten hakkı unutup batıla yöneliyoruz.Darvinizm teorileri gibi iddaları öne sürenlele uğraşmaya, onların bu iddalarını çürütmeye zaman ayıramıyoruz. RABBIM tayip erdoğana yardım etsin. İNŞALLAH onun başlattığı bu kutlu yürüyüşü başarılı bi şekilde yürütür,başarıya ulaşırız
    Cevapla
  • Osman Yıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazı tam bir makâle, ifade çok güzel, 40 yıldır yazı yazıyordun da ben mi görmedim diyesim geliyor Mehmed Hocam.? Kertenkele örneklemesinde alıntı yaptığın yerden hatta twrcümeden kaynaklı olduğunu tahmin ettiğim bir çeliski algısı oluşuyor. "Ayaklarına varıncaya kadar bibirinin ayni olan" cümle ve öncesine dikkat.! Bir de hakkı ve dogruyu anlatmak için batılın batıl olduğunu isbata bu kadar zaman ve emek harcanırmı. Bâtıl zail olma sürecini tüm şiddetiyle yaşıyor sanki. Bu konuda Mualla kardeşimle ayni kanaatteyim. Hocam tebrikler ve devamını bekleyenlerdenim.
    Cevapla
  • bozeren 7 yıl önce Şikayet Et
    evrimi insan maymundan geldi basitliğine indirgemek cehaletin sonucudur. evrim, Allah'ın san'atına aykırı bir şey değildir. burada yanlış olan şey, tüm bunların materyalist bir bakış ile ele alınarak, evrim adı altında çocuklara ateizm öğretilmesidir. yoksa evrim olayının kendisi, İslam'a, inanmaya aykırı bir durum değildir. evrime inanan bir kişi, önce Allah'a iman etmek zorundadır. aksi takdirde, o kadar zor ihtimallerin birlikte gerçekleşmesini başka türlü açıklayamaz. akıl sahibi bir insan da evrime inanmak zorundadır. çünkü canlılar arasındaki benzerlikleri başka türlü açıklayamaz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Nezir Demircan 7 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Hocam, İnsanı, -dediğiniz gibi- sayısız türleri olan maymunun bir cinsinden dayatmaya çalışan Darvinciler, sizin bu kadar nezih ve insaflı fikirleriniz karşısında selama durmalılar. Yine açıkça ifade ettiğiniz gibi, adeta zorlama ve dayamaksız görüşler serdedeceklerine, Allah'ın yarattığı bu koca kainat nizamının gayri nizami olduğunu bir ispatlasınlar bakalım! Çok şükür ki müslümanız, vesselam.
    Cevapla
  • Mualla Yaramış. 7 yıl önce Şikayet Et
    Darvin Teorisinin modası çoktan geçmiştir.Bu safsata çoktan çürümüş tür.
    Cevapla
  • Fadime 7 yıl önce Şikayet Et
    Seküler Çevre,Gerçekten de Evrim'e adeta iman ettiler.
    Cevapla
  • TAHA KAYA 7 yıl önce Şikayet Et
    Evrim teorisini çürüten bir makale olmuş. Allah razı olsun
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat