Yine 24 Nisan ve Yine Ermeni Saçmalıkları “1”
Yine 24 Nisan ve Yine Ermeni Saçmalıkları “1”
.

Yorumlar6

  • Anonim 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Bey sanirim Galapagos'taki bir soykirimdan bahsediyor, olaylar ve sahislar bir hayli karismis...
    Cevapla
  • Ömer Şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    Tarihin tozlu sayfalarına karışmış öyle etkileyici anekdotlar paylaşıyorsunuz ki, zihinlerimizde bambaşka aydınlıklar oluşturuyorsunuz. Öncelikle bunun için çok teşekkür ederim. Bir tabir vardır "yalancı her zaman 1-0 önde başlar" diye. Bize bu anlamda düşen bıkmadan usanmadan hakkımızı aramak anlatmak ve bilinçlendirmek. Ne zaman anlatmaktan yoruluruz işte o zaman kaybederiz.
    Cevapla
  • Çapanoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha bir asır bile olmadı, Siyahileri köle pazarında satan Avrupa soysuzu hangi siyahiden özür diledin, dön de aynaya bak kimin soykırım yaptığını görürsünüz. Tek dişi kalmış canavarlar sizi!!!!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Referandum sonucunu ana muhalefet partisi nasil kabul etmiyorsa icimizdeki ermeni hayrani sözümona koca koca okumus yazmis, ayrica cok bilmis entel-dantel takimimiz gibilerine anlatmak ikna etmek deveye hendek atlatmak kadar zordur. Ermeni vatandaslara birtek soru: Osmanli ermini vatandaslara soykirim yapmak istiyordu ise niye 1915 dünya savasi yillarini secti. Niye 1915 niye 1900 degil yada niye daha önceleri degilde 1915. Demekki 1915 de birseyler olmus. Sözüm o cok bilmislere, saksiyi biraz calistirsinlar, sadece bere yada sapka icin kullanmasinlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mütefekkir38 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu soysuz ermeniler ve bunların soysuz destekçileri, Bizim Gibi Asil Bir Millete ne hakla siz soykırım yaptınız diyebilir ki? Üstelik Türkiye Cumhuriyeti,tarih arşivini açıp elindeki belge ve bilgileri ortaya koyup uluslararası anlamda bir heyetle nesnel yaklaşımla tarihin doğru yazılması için çaba sarf ettiği ortadadır. Devletimizin, Milletimizin ve Binlerce Yıllık Medeniyetimizin Alnı Her Daim Ak'tır ve Tarihimizde Utanç Duyacağımız Bir Mesele Yoktur!!!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Dilek Kale. 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayirli sabahlar hocam .Agziniza ,elinze ,kaleminize saglik.2.bolumu dort gozle bekliyorum..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat