Erdoğan’a en büyük kumpas
Erdoğan’a en büyük kumpas
.

Yorumlar11

  • Kurtuluş 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle
    Cevapla
  • Mirza 7 yıl önce Şikayet Et
    kalemine sağlık Ahmet abi. Merak etmeyin herkes sizin gibi düşünüyor ve birilerinden artık masanın altındaki sopayı çıkarmasını sabırsızlıkla bekliyor.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu biraz da yandaş kalemşörlerin yazdıklarından hoşlanıldığı için Ak Parti'nin yamacına gelen zirzopların raydan çıkması sonucu oluşan bir durum . Ak Parti'de bu sıradan rezil kalemşörleri artık sırtından atsın. Buna dünya menfaati için her şeyi satabilecek müteahhitleri de eklesek iyi olur. Halkla arayı açtınız . Gelinen noktada tüm ihaleyi Küçük adamlara işi yıkıp bu işin içinden sıyrılmak da çözüm değil.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün maskesi düşen şeytanlar kuklaları işi başaramayınca yavaş yavaş sahne almaktadırlar. Gaza gelemeye- getirmeye değil, her zamankinden daha fazla safları sıklaştırmaya ihtiyacımız var.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu tehlikeli sürecin kontrol altına alınması bu ümmetin hayrına olacaktır inancındayım. Reis bu millete Allah'ın bir lütfudur. Ama O da bir insandır. Etrafında yaptığı, söylediği her şeyi kayıtsız-şartsız onaylayan haddinden fazla insan var. Acaba hatalı söylem ve karalarda samimiyetle uyarabilecek birileri var mı? Feraseti, samimiyeti ve kararlılığıyla tam bir liderlik sergilemiş, ona inan milletiyle birlikte e-bildiri, gezi, 15 Temmuz gibi şeytani kumpaslarda Allah'ın büyük yardımına mazhar olmuştur. Ama tehlike geçmemiştir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Tam yerine denk gelmiş. Kalemine sağlık. Çokça konuşulması ve tartışılması gereken bir konu. Reis Akpartiyi bu gün sağa sola sataşmayı marifet zanneden 4 tane köksüzle kurmadı. Adı geçen zevatın elbette hata ve zaafları da olmuş olabilir. Hatta içlerinden Latif gibi hainleri de çıkmış olabilir. Tüm buradaki defo veya defo görüntülerini alıp, yeni iftiralarla bezeyip, "kurucu aklı" bertaraf ederek Reis'i yalnızlaştırma operasyonu bir hayli mesafe almış durumdadır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kasım Bolat 7 yıl önce Şikayet Et
    Görüşlerinize aynen katılıyorum. Tesbit leriniz güzel. Reis partiye bir dönsün ondan sonra bu endişelerimizi ortadan kaldıracak hamleler yavaş yavaş gelecek inşallah. 18 maddelik anayasa değişikliği içerisinde partili cumhurbaşkanlığı maddesi bu açıdan çok önemli.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Salih BACI 7 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Allah Razı Olun. Elinize sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bütün mesele müslümanları nasıl dönüşturebiliriz. En az 150 yıllık bir proje bu. Az kaldı başaracaklar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Gazi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınıza sağlık,Solundan yaklaşamayan Sağından yaklaşmaya çalışıyor.O kadar, REİS hem ufuklara bakacak hemde etrafına.ALLAH cc ferasetini artırsın....
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Fazıl 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel tespit yapmışsınız AhmetHocam.Bu kalemşörlere adına konuştukları yetkili siyasiler tarafından bir ayar verme zamanı geldi de geçiyor.Yoksa bunlar kurulmuş zemberekli oyuncak gibi sağa sola tosluyorlar...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat