CHP, sağ gösterip sol vurdu
CHP, sağ gösterip sol vurdu
.

Yorumlar6

  • nuri 7 yıl önce Şikayet Et
    danıştay anayasa mahkemesi veya anıtlar kurulu yokmu bu ülkede. yürütmeyi durdurma kararı verebilirler. chp başka akpartili belediye olsaydı ümüğünü sıkardı. şimdi niye kimse başvurmuyo
    Cevapla
  • VATAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara göre; hanım yaparsa kaza hizmetçi yaparsa suç olur.Kendilerine her şey mubahtır.Günah sofrasından doğrulma yanın gönül sofrasında gözü olur mu? Atatürk'ün, laikliğin arkasında takiyyenin ve riyanın alasını yapmaktadırlar.Bunların umurunda ne ülke ne ülkenin değerleri nede bu aziz millet.Bunların derdi çilingir sofrasında kadeh tokuşturmaktır. Ülkeye de millete de faydası olmaz bunların.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • sabri öztürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar Tekirdağ-Çorlu nun göbeğinde taştan parka 3,000,000 TL gömmüş...Daha ne olsun... Halk partisi ya, halkın 3 milyonunu halk için taştan park yaptılar...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    chp ve amigoları laftan değil ancak güçten anlar.
    Cevapla
  • Ekrem Erol 7 yıl önce Şikayet Et
    Sorun CHP'de değil sorun, bütün bunlar ortada iken bu topluluğu parti ve adam yerine koyan %25'lik bir seçmen kitlesinin mevcut olması!
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • hulusi polat 7 yıl önce Şikayet Et
    chp kuruluşundan beri istismar,halka rağmen,anlayışından vazgeçmiş değil.bunların dikili taşı yok .Yıldırım Bayazıt ın Timur a dediği gibi nerede bir yağma,virane varsa muhakkak chp nin eseridir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat