Ak Parti’den temizlenecekler!
Ak Parti’den temizlenecekler!
.

Yorumlar15

  • m emin matyar 6 yıl önce Şikayet Et
    Islah etsin
    Cevapla
  • fatih yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle temizlik yapılmalıdır. Mekanizmanın en tepesinde hükümetimiz var. O ne kadar düzgün olursa alt mekanizma da o doğrultuda olur. Görevden uzaklaştırmalar, ihraçlar, gözaltılar​ derken arada bir çok suçsuz insan rezil oldu olmayada devam ediyor. Ortaya birçok mağdur çıkarıp hükümetimizi zor durumda bırakmaya sebep olacak bilinçli bir senaryo var ortada. Temizlik en tepeden yapılıp Altay doğru adaletli bir şekilde yapılmalı. Aksi halde gerçekten sevenlerini kaybedecekler:(
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Muharrem Günay 6 yıl önce Şikayet Et
    Haydi BİSMİLLAH
    Cevapla
  • gültekin 6 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın ama lafı dolaştırıp duruyorsunuz. Açık, özlü, net ifadelerle örneklerde vererek yazsaydınız daha iyi olurdu. Bir paragrafta özetlenecek meseleleri uzatmış durmuşsunuz...Meselenin ne olduğunu reiste, bu yolculuğa gönül vermiş bizlerde çok iyi biliyoruz zaten. Gerekli adımların atılacağından da hiş şüphemiz yok...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Üçüncü snf vtnds 6 yıl önce Şikayet Et
    Oncelikle Siyasette sonra da en az siyaset kadar Akpartiyi dejenere eden burokraside mutlak surette temizlik yapılmalı, Akparti felsefesi ile alakası olmayan, menfaatci, Mirasyedi, kibir Deryası, her dönemin adamı siyasiler kadar bu tip burokratlar da temizlenmelidir. Bugün 28 Şubat gibi bir süreç yaşanacak olsa basortululere kan kusturacak başı açık bayan burokratlar var. 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı hainler yanında yer alacak kadar menfaatperest ama dönem gereği sözüm ona fetö Savar burokratlar var. Hangi bürokrat hangi dönem, nasıl geldi araştırılmalıdır ve bunlara 28 Şubat magduriyetini yaşayanlara amirlik yapturilmamali.
    Cevapla
  • Hasan Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağizına sağlık abi. İşi çok güzel özetledi niz
    Cevapla
  • Ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    Muazzam tesbit çok iyi bir revizyona îhtiyac var, başka bir deyimle eleğin yırtık yerleri tamir olaçak elekten sızan hurdalar tesbit edilerek Parti'nin içinden ayiklanmali diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Ali İhsan 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğu ve güneydoğuda ki evet tercihlerin deki artış olmasaydı %50nin altında kalıp referandum kaybedilecekti. Köklü bir temizlik şart oldu.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bekir arkadaşın yazdıklarına aynen katılıyorum..Temizlik şart..Reisin yokluğundan istifade edip,özellikle partinin En çok başarılı olduğu güney Doğu illerinde ve ilçelerinde ikbal kaygısı ile partinin içine sızmış hatta belediye başkan yardımcılığı koltuğuna oturmuş,kısa zamanda Servet edinmiş, bir şekilde başkalarının üzerine kaydettirmiş ,Referandum da alttan Hayır için çalışmış HDP kökenli şahıslar var..Bu şahıslar yüzünden Ak partiden soğuyan insanlar var...Devletin ve Milletin bekası için Yen'i doğmuş çocukların istikbalı için bunları temizleyin..Umarım bu yazım gereken yerlere ulaşır..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah için yalvarıyorum! Şu ruhsuz, menfaat düşkünü, kapılar ardında senin adamın benim adamım pazarlığını yapan Akparti münafığı kimseler temizlensin. Bu kimseler maalesef temiz ruhlu milletimin oylarıyla gösteriş yaparak başarının ganimetini kendilerine ayırmak derdindeler. Korkum şudur ki, 2019 seçimlerinde bu yüce millet küstürülür ve bu milletin ahı alınırsa, ne Akparti, ne de bu vatan iflah olmaz. Tüm samimiyetimle söylüyorum, %51 bir uyarı zilidir. Akpartiye sızan ve yerel teşkilatlarda kaymakları yiyen bu güruh yüzünden ben hem Akparti'nin hem de memeleketimin geleceğinden korkuyor ve endişe duyuyorum.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Abubekir sahin 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüreğine sağlık bunlar gibilerini gordumu nefesim kesiliyor milletimize cevap veremiyorum
  • Bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğer ulaşırsa Reis'e şunları iletmek isterim; Allah için şu partinin içindeki yalakaları temizleyin. Özellikle yerel teşkilatlarda milli görüşle hiç ilgisi olmayan, samimşyetten uzak, sadece iktidar partisi diye yönetime sızmış, geçmişinde fetöcülük dahil her türlü nane barındıran kişiler, Reis'le aynı duyguyu yaşayan, aynı davayı güden nice kardeşlerimizin gönüllerinin kırılmasına, davamızın bir parçası olan Ak Parti'ye karşı bir kırgınlığa sebep olmaktadır. Tayyip Baba iyi bilmelidir ki bu evetler şahsına verildi. Yerel teşkilatlar mücahid anlayışından mütahit
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • bizar 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetö temizliği hedefini bulamadıgı gibi hedef şaşmasıyla nice canlar yaktı... Ak parti bu noktadaki zaafını kabullenerek gerçek hainleri (bilhassa iz bırakmayacak kadar ketum/yılan olanları) elindeki sonsuz istihbarat imkânını devreye sokarak tespit edip bank asya müşteriliğinden başka bu yapiyla ilgisi olmamış olamayacak olanları aklamadıkca vebalini ödeyeceginden kuskumuz yok. Senelerini cemaate vermiş ve hâlen de bağinı devam ettiren pek çok kişi 25 araliktan sonra bi delil bırakmadıği icin fetöcü sayilmiyor. Fakat gocunacak yarası olmadıgı için 25 araliktan ancak 3 ay sonra hesabini kapatti diye yapıyla zerre ilgisi olmayanlar zan altında bırakılıyor... bu ne garip manzara!
    Cevapla
  • Göktürk 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah tüm dedikleriniz bir bir gerçekleşir fakat FETÖ'nün baronlarını koltuklarında gördükçe ümidimizi yitirmeye başladık.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • enver 6 yıl önce Şikayet Et
    dediğiniz gibi, "İkbal hırsıyla gözü dönmüş sınır tanımayanlar" ın, yakınları eşleri dostları şimdilerde terfi etmiş koltuklarında oturuyorlardır. bu koltukçuları tespit ettiğiniz zaman her şeyi çözmüş olursunuz. sizlere kolay gelsin. deşifre ve müdahaleye ilişkin haberlerinizi çok yakın takip ediyoruz.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat