Atatürk’e Hakaret Suçu
Atatürk’e Hakaret Suçu
.

Yorumlar13

  • Alperen Çakar 3 yıl önce Şikayet Et
    Birisi tiktokta Atatürke hakaret etti onu nerden ihbar edebilirim
    Cevapla
  • 10. Köydeki adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahı koruma kanunu yada hz muhammedi koruma kanunu da istiyoruz. Olmadı fatihi yavuzu kanuniyi koruma kanunu istiyoruz. Bunlarda ortak değerlerimiz.
    Cevapla Toplam 28 beğeni
  • Karamehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudilik, Hristiyanlık ve İslamlık değerlerine hakaret etmek suçtur. Türk Ceza Kanunuyla cezası belirlenmiştir.
  • Oya 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ü katıl ocalanla aynı kefeye koyan birini şikayet etmek istiyorum bence bu yapılan en büyük hakaret. Ilgili merciye nasıl ulaşabilirim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • okan 5 yıl önce Şikayet Et
    5816 denen ve yaşamayan birisinin hatırasına hakaret bahanesiyle kemalistler gibi düşünmeyen vatandaşların mağdur edilmeleri akıl mantık işi değildir bu açık açık halkın ifade özgürlüğüne karışmak ve halkı ezmektir dışlamaktır bölmek ve parçalamaktır bu hakuk dışı kanunu körü körüne savunan cahil zihniyette buna çanak tutmaktadır yıl 2018 artık bu eziyetin bitmesinden yanayım kaldırılmasına çok geç kalınan bu hukuk dışı kanunun kaldırılmasını istiyorum ve inşAllah bir gün kalkacak ve milletimiz o zaman özüne dönecek.
    Cevapla Toplam 29 beğeni
  • Evren 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bağnazlıkları geçelim kardeşim, çıkaralım bu at gözlüklerini, bi fikri savunucaz diye boş yorum, gerici düşünce içinde olmayalım. Sen önce şimdiki cumhurbaşkanın kaç tane aynı sebepten davası var onu öğren, şu anki cumhurbaşkanına karşıt görüş, hakaret vs olsun edilemiyor da, ilk cumhurbaşkanına neden hakaret edilebiliyor ?
    Toplam 7 beğeni
  • Oamanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekilde halka eziyet böyle dava yapanlarda yaptıranlarda suclu... küfür etmediği sürece ceza olmaz oda para cezası gibi bir şey olur... pkk hdp ler sokada cırit adıyor ona ses cikarmayan buna cikarirsa asıl cezayı davayı acanlar almalı
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    keşke efendimiz muhammed mustafa s.a.v yapılan hakaretlerede aynı duyarlılığı gösterseniz.
    Cevapla Toplam 49 beğeni
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerdeee??
  • asım 6 yıl önce Şikayet Et
    burası aşiret devleti mi? isme ve şahsa yönelik kanın olmaz. ancak geri kalmış sömürgelerde olur. o da bir insandır. sadece ona yapılırsa suç başkalarına yapılırsa değil. böyle bir mantık mantıklıksızlıktır. isim zikredilerek kanun hukuka aykırıdır. suç tüm insanları kapsamalıdır.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • zmc 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç kimsenin hiç kimseye hakaret etme hakkı yoktur. bu hakkı belli kişilere belli şartlar altında sunmak haksızlıktır. bu kanuna karşıyım, ayrıca kadına, doktora,vs vs şiddet yasalarına karşıyım. şiddet, hakaret, küfür tümü ile herkezi kapsamalı ve cezaları uygulanmalı elbette ki te z adalet en mühüm kısmı. durum böyle olunca toplumda top yekün bir algı oluşacağı gibi ayrıcalıklı kanunlarada ihtiyaç kalmayacağı kanaatindeyim.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • emin abdulhamid 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de büyük çoğunluk İsmet İnönü'yü hiç sevmez, m.kemal'ın sağ kolu İnönü, inkılapların çoğu ona mal edilir. Ona özel çıkarılmış bir koruma kalkanı yok, 5816 İnönüyü kapsamıyor. Peki İnönü'nün anasını sorgulayanı hiç duydunuz mu? Babası bu değildir şudur diyen var mı? Manevi kızı ile ilişkisi vardı diyen çıktı mı? Fakat m.kemali koruma kanunu olduğu halde yıllardır bu iddialar gündemde. Demek ki sorun başka yerde, koruma kanunları korumak için değil saklamak için var diyenler var? kesinlikle fayda değil zarar veriyor. 5816 kaldırılmadan bu meseleler ve tartışmalar asla bitmez.Üstelik deccal diyen( Said Nursi, 5. Şua) beraat ediyor, diğeri mahkum!
    Cevapla Toplam 23 beğeni
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Nası mantık mış o yok koruma kanunları yok saklamak için var nası bir zihindirki o olmayan şeyleri varmış gibi gösterip küfre hakarete haklı göstermek bir söylenen sözlerin hiçbirinin tarihibir gerçekliği yoktur küfür zaten küfürdür . Küfür sahibine aittir
    Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat