Bedelli askerlik ve son KHK
Bedelli askerlik ve son KHK
.

Yorumlar43

  • özgür 6 yıl önce Şikayet Et
    1 yıl askerlik yapcaz diye 10 senelik kurulu düzenimizi bozmaya değermi izin verinde bizde bedelli olarak yapalım vatani görevimizi savaş çıktıda biz mi gitmedik bedelli yapınca her şey bitiyormu sanki vatan yine bizim vatanımız savaş olsa şahadet için en önden koşarız. aynı 15 temmuzda oldugu gibi vatan hainlerini püskürmek için günlerce nöbette durduk yine olsun yine karşılarına çıkarız yine nöbet tutarız. gerekirsse vatan için 1 yıl deyil ömür boyu nöbet tutarız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • özgür 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah en kısa sürede çıkmasını ümit ediyorum.
    Cevapla
  • bedelli 6 yıl önce Şikayet Et
    bedelli lobisi !!bedelli tugayı !! gibi imalı ifadeler kullanacağınıza malum kitlenin neden böyle bir talebi olduğunu , neden bu talebin bir tugay !! haline geldiğini dile getirseydiniz Sayın Murat ÇELİK...verdiğiniz örneklemenin(KHK) de konuyla ne alakası vardı ki zaten...ilgi çekmek için,mesnetsizce yazınızdan dolayı sizi tebrik ederim..(bedelli askerlik google aramaları gayet iş yapıyor emeğiniz boşa gitmez umarız!)
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Bedelli bekleyen 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada ikamet edenler istedikleri zaman 1000 euro yatırıp bedelli askerlik görevini yapmış sayılıyor. Terör var bahanesiyle Türkiyedeki gençlerin bedelli talebinin gündeme alınmaması utanç verici. Üç sene önce terör yok muydu da bedelliyi geçirdiniz meclisten. Hep seçim dönemlerine mi denk gelecek yani. Madem öyle Avrupadakiler de yapsın askerliğini. Terör sadece Türkiyede yaşayanları mı ilgilendiriyor. Üstelik Türkiyede bedellinin çıkmasını isteyenler avrupadakiler gibi 1000 euro=3000-4000tl değil, 15000-20000tl vermeye bile razı burdakiler.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • işimiz var... 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten gelmişim 30 yaşına ya kısa dönem yapacam yada 12 ay tsk da mıntıka temizliycem yaşamak için çalışmamız gerek bu yastan sonra askere gidip gelip nerde iş bulucam. derseniz zamanında gitseydin diye malum ülkemizde üniversteyi kazandım okudum iş buldum diyene kadar 10 senemiz geciyor. tam işimizi bulup yaşamaya başlıyoruz hop hadi askere diyolar. bırakında bizde vatanımızı sivil hayatta koruyalım hadi savaşa dedinizde işimiz mi var dedik.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Levent 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Murat Çelik, yüklü bir miktarda borca girerek iş kurdum. Askere gidince bu borcu siz öder misiniz, "banane bundan" diyorsanız o halde bedelli askerlik isteyenlerin haklı taleplerinden de size ne deriz.. herkesin kendine göre hayatı var şu koşturmanın içinde..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Okuyan, iş kuran, hastası olan vs. kişiler doğal olarak birikiyor. Zaten bedelli askerlik uygulaması bu tip durumlar için çıkmıyor mu? Ben asker olmaya razıyım maaş versinler, haftasonu da gidip dedeme bakabileyim.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Bedelli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazı insanların bakmakla yükümlü olduğu kişiler ödemekle yükümlü olduğu borçları var bu kişilere ücret vermeden 12ay askere çağırmak doğru değil fakat aynı zamanda meslek olarak asker olmayı isteyende de birçok insan var bu insanların da önü açılmalı bence bedelli her zaman olmalı
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Bedelli askerlik 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanı reisimize güveniyoruz bedelli askerlik çıkacak
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın devlet büyüklerimiz, askerliğimizi tamamlamadığımız için bizleri vatan haini olarak gören kesimler var,bizim üzerimizden bu yükü alın. Bizler 15 temmuz günü 1 yaşındaki evlatlarımızla meydanlarda hainlere göğüs geren vatan evlatlarıyız. bizim korkumuz düşman değil, bizim korkumuz ölmek değil, bizim korkumuz geride bıraktıklarımız. Cumhurbaşkanımızın bir sözü ile küçük,büyük,kadın,erkek demeden nöbet yerimizi aldık görevimizi yerine getirdik, herhangi bir seferberlik durumunda en ön sırada sancak taşımayıda şimdiden beyan ederim. Sayın devlet büyüklerimiz binlerce mağdur vatandaşın sesini duyun, bizim sizin sesinizi duydugumuz gibi. Saygılar dilerim.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • burak 6 yıl önce Şikayet Et
    Lutfen bedelli ciksin artik evllik yalan oldu.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Yılmaz Kılınç 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok zor durumda kaldık. Geçen her gün çözülemeyecek problemler yaşıyorum artık. İnşallah en kısa sürede bedelli askerlik çıkar. Aksi halde ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Gökhan Türkyılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bedelli askerlik büyük ihtiyaç devlet büyükleri bu konuda neden duyarsız anlamak mümkün değil
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Eray 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanki çok zenginmişim gibi birde bakaya cezası geldi.Ben bu yıl askere gidemem iş hayatım ailem paramparça olur.Lütfen daha fazla duyurun sesimizi bedelli şart.Biz zengin değiliz gece gündüz çalışıp çektiğimiz bedelli kredisini gerekirse gecelerinde çalışıp ödeyeceğiz.Ailemin, iş hayatımın parçalanmasına izin vermeyin!!!
    Cevapla
  • RIDVAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Bayram nedir? yaşayamıyoruz, mutlu olamıyoruz, hiç bir tadını alamıyoruz. BEDELLİ ASKERLİK kesin çıkmalı. Çünkü milletin kulağına su sesi geliyor. kimse derdimizi anlamıyor. Gençler sıkıntılı çıkmazın içindeler. bunlara şimdi yardım edilmezse ne zaman edilecek ? İlla ki bir kaç can bu dünyadan göç edip gidince mi akıllar başlara gelecek ? Sayın devlet yetkililerimize diyorum ki ; lütfen ince düşünün GENÇLER size muhtaç, aynı keza sizlerde gençlere muhtaçsınız !!!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle haklisin kardesim
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat