Ebubekir Hoca ile Taslaman Tartışması ve Ötesi
Ebubekir Hoca ile Taslaman Tartışması ve Ötesi
.

Yorumlar8

  • E.Unal 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz da doğrular ve yanlışlar iç içe. Tartışmanın dùelloya davet ile başladığını unutmamak lazım Ehli hadisinde görüşünü din olarak gördüğünüzden tarafsız olmanız beklenemez.
    Cevapla
  • safak 6 yıl önce Şikayet Et
    Sifil hoca suçlu çünkü kuran veya hadis felsefeci ile tartışılmaz. o programa çıkması yeter suç
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Z.SÖNMEZ 6 yıl önce Şikayet Et
    Tartışmanın önemli bir kısmını izledim. Ebubekir Hoca'nın edebine ve seviyesine hayran kaldım. Tam bir din alimi. Allah (C.C.) Ebubekir Hoca gibi donanımlı hocalarımızın sayısını artırsın. Amin..
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • kemalettin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Karaçam," Ebubekir Sifil Hoca'nın sabrını, metanetini, ilmi vakarını tebrik etmek lazım." diyerek ne kadar tarafsız (!)olduğunuzu göstermişsiniz.Tebrik ediyorum sizi.Benim gördüğüm, Sifil hocanın Taslamanı programın sonuna kadar aşağılamasıydı.Evet, Taslaman bu konuda yetersiz.Ama Sifil hoca da tutarlı ve seviyeli gelmedi bana.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Caycı 6 yıl önce Şikayet Et
    :)) yorumunuz baştan aşağı tarafgillik kokuyor. Bu yüzden ciddiye alınacak bir tarafı yok. Maksadınız aslında kininizi ortaya koyarak sizin eksikliğinizi gözler önüne seriyor. Deve sidiği,sinek,mürtedin ölümü vs vs bunları konuşan sizler hristiyan adamlar neler konuşuor ah bilseniz
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Maturidi 6 yıl önce Şikayet Et
    Mürtedi öldüren Hz. Ebubekir ki kendisi peygamberin en yakın arkadaşı, bilmiyordu da Caner Taslaman 21.yy'da bunun yanlış olduğunu keşfetti öyle mi? Sen icma nedir bilir misin?
    Toplam 2 beğeni
  • hsyn 6 yıl önce Şikayet Et
    Caner Taslaman ve Ebubekir Sifil birbirinden farksız bir şekilde seviyeyi düşürmüştür. Sifil'i neden tenzih ediyorsunuz? Objektif olursanız iki tarafında saçmalıklarına, hakaretlerine ve aşağılayıcı tavırlarına şahit olacaksınız.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • husus 6 yıl önce Şikayet Et
    Tartışmayı izledim. Öncelikle dinin 2. kaynagı olan hadislerle ilgili bir tartışmanın tv'de ulu orta yapılması yanlış her konu olabilir ama dini konular tartışılırken edeb usullerinin ihlal edilmeyeceği bir ortamın olması gerek. 2. olarak tartışma sürecinde hak yada doğru husus ortaya konulduğu halde anlaşılmak istenmemesi, bir tarafın hakki teslim etmek yerine "ben din felsefecisiyim" diyerek egoların tatmini yoluna girilmesi tartışmadan öte bir art niyetin olduğu görülüyor. Ebubekir Sifil hoca bir daha buna fırsat vermez sanırım. Din baştan sona edeptir. Bundan ötesi edepsizliktir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat