ABD’nin kirli tezgahları
ABD’nin kirli tezgahları
.

Yorumlar10

  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    La tahzen innallaha meana
    Cevapla
  • Maraba 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD=Köy ağası. Dünya=ABD'nin toprağı. Milletler=Köy ağasının emrindeki köylüler. Türkiye'deki ağalık düzenini düşünün, ABD'nin minimize edilmiş hali. Bir fark var. ABD biraz robotlaşmış. İtaat etmeyeni yok eder. Burda hangi müttefiklikten bahsediyoruz şimdi? Geçin onları geçin!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    şu zamanda süriye kapan kapan kuş kapan oldu. türkiye de kuşları kapanları seyirediyor.atakları onlardan önce yapmak lazım .icraat yapılmalı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu batı yıllarca Müslümanları yok etmek Anadoludan silip atmak için her şeyi yaptı ,bunca haçlı seferleri ne için yapıldı ?.Açın araştırın ,ve bizleri hep kandırdılar dost görünüp hep alttan altan altımızı oyup oyunların en alçağını yaptılar ,bizlerse hep uyuduk çünkü hem başımızdakiler nede olsa medeniyet batıda diyip milleti kandırdılar.Ben hep söyledim bunların başında ingiltere,abd,var tabi son yıllar da almanya ve fransa,sonrası italya ..Yani bizim bizden başga dostumuz yok bunu böyle belleyin :
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Süleyman Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yok. Türkiye pyd yi ergeç vurmak mecburiyetinde. Ne kadar geç kalırsak o kadar bizim için pahalı olur. Ayrıca bizim yemeyip içmeyip 100.000 kişilik profosyonel bir ordu kurmamız lazım. Gerekirse vergiler arttırılsın ben razıyım.
    Cevapla Toplam 27 beğeni
  • M Salih Bozteke 6 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman beye aynen katılıyorum geçen her dakika bizim aleyhimize işliyor
  • Yistif - Rize 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün devletler kendi kendinin dostudur. Hiçbir devletin çıkarı olmayan bir dostu olmaz. Onun için sadece kendimizi dost bilip çıkarımızı gözetmeliyiz. Menfaatimize olmayan ne var ise uğrunda gerekirse savaşmalıyız. Başka türlü diğer devletlerden hamle beklemek yersiz. Kendi göbeğini kendin keseceksin...
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • mehmet Ali Dilekçi 6 yıl önce Şikayet Et
    Gavurdan dost Ayıdan post olmaz
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Levent 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yapıp edip acilen bizim pyk pkk terör örgütlerini süriyede vurmamız gerekiyor amerika ne der o ne der diye beklersek savaş bizim topragımıza gelir ilk tokatı atan kazanır bukadar basit tokat yemeden önce sağlam bir şamar indirmemiz gerekiyor
    Cevapla Toplam 23 beğeni
  • feyz_747 6 yıl önce Şikayet Et
    amerika hala dost diyen varmı truva atı gibi içimize yerleşmiş
    Cevapla Toplam 15 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat