İş Gördürmede İnsan Merkezli Yaklaşım
İş Gördürmede İnsan Merkezli Yaklaşım
.

Yorumlar12

  • Mesut öztürk h.han 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam çok güzel bir yazı kaleme almışınız elinize aklınıza saglık
    Cevapla
  • Nezir Demircan 6 yıl önce Şikayet Et
    “Ahseni Takvim” ve “Eşref- Mahlukat” ile vasıflandırıp hayatta olması gereken yere oturttuğunuz insan için ben daha ne diyeyim Mehmet Hocam! Evet İslam dışında tüm nizamlar ,onu bir eşya gibi görüp adeta sağmışlardır.İyi ki müslümanız!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Emrah Polat 6 yıl önce Şikayet Et
    İş dünyasına ve hayata bakış açımızı tekrar gözden geçirmemiz gerektiğini gösteren bir yazı olmuş. Ruhu melekut aleminden beslenen bedeni ile insanlığın selameti için çalışan bir insan olmamız gerektiğini itina ile vurguladığınız için size teşekkür ediyoruzaman hocam. Yazılarınızı devamını bekliyoruz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Abdürrezzak sarın 6 yıl önce Şikayet Et
    GÜzel hatırlatma ve tacsiyeler var.
    Cevapla
  • Cemil FIRAT 6 yıl önce Şikayet Et
    MEHMET hocam yazılarımızda istifade ediyoruz devamı ümidiyle Allah'a emanet olun
    Cevapla
  • Servet Doğan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocamın bu yazısını özellikle günümüz belediye başkanları ve diğer yöneticilerince okumalarını tavsiye ediyorum belki birseylerden istifade ederler. Kaleminize sağlık ,sağlıcakla kalın.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Reşat Öz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazınızda yönetimde bilimsel ve manevi değerlerin birlikte hem oluşturmasıyla,insani ve vicdani değerlerin tepe noktasına yükseleceği,işgörenlerin ve iş gördüren yöneticilerin verimli,kaliteli ve daha seri ve zamanı en iyi kullanarak gerektiği zamanda yapmaları gerçekten memnuniyet verici bir durumu oluşturacağı kaçınılmazdır.Yöneticilere ışık tutacak yazınız için tebriklerimi sunuyorum.Başarılar diliyorum.Sevgi ve saygılarımla.Allah'a emanet olunuz.
    Cevapla
  • muammer can 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel istifade ettik
    Cevapla
  • Hasan Sarıgül 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel. İstifade ediyoruz . Allah razı olsun .
    Cevapla
  • Lokman 6 yıl önce Şikayet Et
    Müdürüm, bahsi geçen maddeler yoneticilerimiz için çok önemli olup herkesin okuması ve birbirimize bu güveni verdiğimiz zaman başarılı oluruz. Yüreğinize ve bilginize sağlık. Çok güzel dile getirmişsiniz. Allah'a emanet olunuz.
    Cevapla
  • Bülend koçer 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocamdan Allah razı olsun bu samimi içten fevkalade yazıya ne eklene bilirki sadece çocukluğumda istanbulda sözen döneminde yağmursuzluk ve çöp yığınları vardı. Yağmursuzluk için yağmur bombası atalım demişlerdi . Ama sayın cumhurbaşkanımız o zaman belediye başkanı olduklarında yağmur duasına çıkıldı. Ve cenab'ı Hak yağmur yağdırdı.Çöp dağları vardı istanbulumuzda o çöpler toplandı. Enerjiyle beraber geri dönüşüme tabi oldu. Ve şu handa istanbul bütün dünya bütün türkiye burda ve saat gibi işliyen bir şehir. Bütün bunlar o zaman başlayan sağlam temelden geliyor.Bu da maneviyatla birleşiyor. Yani iki kanatlı kuş olabilmek.
    Cevapla
  • ADNAN GÜNEŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Günümüz yöneticilerine ayna tutan bir yazı.Teşekkür ederim.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat