Balfour deklarasyonu ve Filistin'in işgali
Balfour deklarasyonu ve Filistin'in işgali
.

Yorumlar14

  • Ahmet sarıhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam allah sizlerde razı olsun enperyaliskeri şifresini çok iyi biliyorsun orta doğuda beni esrailer bundan cirit atiyorlar amerikanın nüfusunun yüzde iki biçük yahudi ama kamu yünetiminde yüzde elinin üstünde pılajdaki bebekleri çok iyi üldürürler dünya müslüman devletlerin liderlerinde sadık ve zülüme uğriyan mazlumlara sahiplik eden tek lider sayın recep tayip erdoğandır bunun isbatı van minut bunun isbatı şengal yezitleri bunun isbatı şamda gelen ermenilet kısacası yatılan yaratandan dolayi türkiyeye alır fazla uzatım afola tek lider reis yola devam
    Cevapla
  • Haydar 6 yıl önce Şikayet Et
    Filistin mevzusunu son kişiler bu ülkedekilerdir , ülkenin en tepesindeki Yahudi Şeref Madalyalı biri, onuda geçtim her Abd gidişinde neden Yahudi lobilerine gidilir..
    Cevapla
  • Bülent koçer 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocamdan Allah razı olsun. Yine çok önemli hayati önem taşıyan bir konuyu ele almışlar. İnşaAllah tayyip erdoğan cumhurbaşkanımız gibi diğer müslüman ülkelerin'de liderleride aynı ciddiyette olurlar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nezir Demircan 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet sevgili Hocam,dediğiniz gibi,ırk,renk ve dil ne olursa olsun,İslam toprağından bir karış vermemek için kenetlenmek zorundayız.Değil mi ki “küfür tek millettir” Saygılarımla.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Lokman 6 yıl önce Şikayet Et
    Müdürüm, yazılarınızla bizi aydınlattığınız için Allah razı olsun. Zaferlere sebep olacak ( Türkiye ve Reisi Cumhur) Eksende birleştiğimiz halk, millet ve ümmetin şuuru ve düşüncesi ile inşallah muzafferler oluyor, olacaktır. Allah'a emanet olunuz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam elinize sağlık. Çok güzel bir yazı olmuş. Selamlar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İbrâhim 6 yıl önce Şikayet Et
    Epey vakittir düşünürdüm; onca haçlı seferleri yaparak kudüs'ü almaya uğraşmış hristiyan batılılar geçen asırdan beridir ne için o kadim şehri deni yahudilere bırakmışlar da kendilerine bir hak iddiasında değiller diye. Demek asıl maksadları müslùmanları yok etmeye çalışmakmış..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • TAHA K. 6 yıl önce Şikayet Et
    Değerli Hocam, Gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışsınız. Bu konuda bizi aydınlattığınız için size müteşekkiriz. Hiç şüphesiz dünya lideri Recep Tayyip Erdoğandır. Biz millet ve ümmet olarak kendimize gelmemiz ve liderimizin arkasında can siperene durmamızla dünyadaki sorunlara çare olabiliriz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mustafa budak 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili islam milleti siz bir birinizle didişmeye devam edin bakalım(Türkiye ve Reis) hariç.islam alemi liderleri bunun hesabını ebedi alemde verecekler Rabbimize selam ve dua ile
    Cevapla
  • Mustafa Miraç 6 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan ve onun gibi cesur liderle doğuran bu mümbit çoğrafya eski şanlı günlerime geri dönecektir -Nerede kardeşlerin! Cömert Nil,yeşil Tuna, -Giden şanlı akıncı ne gün döner yurduna
    Cevapla
  • Hasan Suat 6 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır (pasif mukavemetle) olayların ve oyun kurucuların dışında olan ve -malesef-çaresizlikler ikliminden bolca Ahu eninler halinde yorumlar sunarken bu gün devleti ve entellektüeliyle beraber bu derece cesur ve gür bir narayla meydan yerine inmişsek bu bize Allah'ın bahşettiği büyük bir AKSİYON NİMETİDİR. Hulasa, durmak yok. Zor oyunu bozacak. Bu güzel yazınız için teşekkürler Mehmet Doğan. Her yazınız aşk VE fetih ruhumuzu yeniden yeşertiyor
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Abidin Dursun 6 yıl önce Şikayet Et
    Üstad yazı harika amma biraz uzun .
    Cevapla
  • Fadime Ekici 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyelim, “Yalan Söyleyen Tarih Utansın” Daha yapacak çok işimiz var.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yavuz subaşı 6 yıl önce Şikayet Et
    mehmet doğan beyi aydınlatıcı bilgileri için kutluyorum
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat