Türkiye AB üyeliğini artık zorlamamalı- 1
Türkiye AB üyeliğini artık zorlamamalı- 1
.

Yorumlar10

  • Nezir Demircan 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet sayın hocam, Elbette ki batı güçlü bir Türkiye’yi hiçbir zaman istemeyecektir. Ezcümle bugünkü Nato geçmişteki Haçlı Ordusunun bir versiyonudur. Küfür, tek ümmettir ve Müslüman’a o gözle bakacaktır.
    Cevapla
  • Lokman 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın müdürüm, yazılarınızı bir solukta okuyoruz. çok önemli konuları dile getirip bizi bilinçlendiriyorsunuz. Nasıl ki haçlılar osmanlı devletine karşı birleşip ama Salahaddini Eyyubi karşılarında görmüşlerse, şimdi de bunu Türkiye karşı devam ediyorlarsa ama yine de karşılarında Sayın Cumhurbaşkanımızı görüyorlar, görecekler. bu bilinç bizi mutlu ediyor. Hocam yüreğinize sağlık Allah sizlerden razı olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet Doğan. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Filistinli Israil devletinden medet umamaz . Bir Türk de Batıdan medet umamaz. batının bize yani Islam dünyasına vereceği kan, ölüm ve göz yaşıdır. batı bize ağıtlar verebilir. tarihimizde bunun örneği o kadar çok ki eğer bunu gidemiyorsak gözlerimize mil çekilmiştir. Rahmetli Atatürk'e ve Sayın Cumhurbaşkanımız karşı yapılan hareketler onların şahsına değildir. Bu Hareket Islama ve Islamın bayraktarlığını yapan bu Aziz Milletedir. Avrupa birliği bizim olmazsa olmazımız değildir. efendim fikirlerinize katılıyorum. tebrik ediyorum. Rabbim sizden ve sizin gibilerinden razı olsun.
    Cevapla
  • Ahmet sarıhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam allah sizlere sıhati afiyet versin dost bildiğimi düşmanı keşf etiniz dünya müslüman devletlerine sahiplik ede tek devlet türkiye onun için bülgede türkiyenin güçlü olmasını istemiyorlar biz camiye zayif gidersek kilseler birliğin işine gelir biz üzümüze dünmeliyiz türkiyede hizmet gurubunu istemiyorlar hizipçi siyasetçi onların işine gelir hizmet gurubu rahmetli menderes üzal erbakan bunların sıkıntı dünemlerini hep beranber yaşadık şimdi sıra sayın erdoğanda dosta selam durmak yok yola devam sayğılarımla fi emanilah
    Cevapla
  • Coşkun Nehir 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazınızı beğendim. Sadece bu kadar beğenmediğimiz ve bizimle uğraşan ülkelere çocuklarımızı eğitime ve çalışmaya yolluyoruz.Örneğin siz oğlunuz Ametika'ya ben kızımı İtalya 'ya.Bizim gibi niceleri ya göndermiş ya da sıradadır. Neredeyse bütün üst düzey yöneticiler o sizin beğenmediğiniz ülkelerde eğitim aldıklarıyla öğünüyorlar. Halbuki yazdıklarınıza göre tam tersi olmalı. O zaman düşünülmesi ve yapılması gereken daha çok şey var. Bence en önemlisi de tüm islam ülkelerine önce huzuru getirmeli. Şuanda hiç bir islam ülkesinde huzur yok. SEVGİLERİMLE. .
    Cevapla
  • Bülent koçer 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam dan Allah razı olsun konuyu net bir şekilde açıkladı dost ve düşman belli . Müslümanlar ülkelerin bir an önce uyanması şart. Türkiyeyi model almaları elzem.
    Cevapla
  • Şükrü şayakçı 6 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler tek kelimeyle mükemmel olmuş...
    Cevapla
  • Hasan Bölükbaşı 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel,tebrik ediyorum,arkadaşlara göndereceğim.
    Cevapla
  • Ahmet Avşar 6 yıl önce Şikayet Et
    Kalemine,gönlüne sağlık Mehmet Bey...
    Cevapla
  • MURAD 6 yıl önce Şikayet Et
    Gidişat o yönde hocam.İnşallah Avrupa birliği macerasına yakında nokta koyarız...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat