Türkiye AB üyeliğini artık zorlamamalı - II
Türkiye AB üyeliğini artık zorlamamalı - II
,

Yorumlar7

  • Lokman 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Müdürüm, sizin de dediğiniz gibi onlar ne güclü bir müslüman devlet ne de güçlü ve bilinçli bir lider isterler. (Türkiye ve Sayın Cumhurbaşkanımızı ) bunlar da bizde oldugu icin Allah'a şükürler olsun.
    Cevapla
  • Nezir Demircan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam, dediğiniz gibi gelişen ve büyüyen bir Türkiye istemiyorlar.Belli ki Osmanlının azametinden bihaberdirler.İnşallah daha çok bilmedikleri şeyleri onlara aheste aheste öğreteceyiz.Vesselam.
    Cevapla
  • Fadime Ekici 6 yıl önce Şikayet Et
    Dün Rahmetli Erbakan'a düşman olanlar bugün de Erdoğan'a düşmanlar. Niçin? Çünkü Müslümanlar.
    Cevapla
  • Ahmet sarıhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam alla sizlerde ilelebed razı olsunsizlet çok güzel ve gerekli bir şekikde yazmişsiniz avrupa birliği hırıstiyan katolik kiliseler birliği onalar canlı canlı kız çocuklrını toprağa gümen dedelerinin torunları kültürleri belidir terorün fabrikasıda ham made ayni malzemeden oluşur ama model farkı var abd terorü imal etmese silahını nasıl satar orta doguya basıl gelir allahu azimişan sayın recep tayip erdoğana sıhati afiyet versin hain ve kem gözlerde korusun sayğılarımla
    Cevapla
  • Servet Doğan 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz istemekte istemeseler zaten avrupa birliğine bizim gibi müslüman bir ülkeyi sormazlar. Çünkü bu oluşum bir haçlı birliğidir. Elinize kaleminize sağlık sayın hocam.
    Cevapla
  • Hasan Bölükbaşı 6 yıl önce Şikayet Et
    Slm.Hocam allah razı olsun,hüzel konular işlemişsiniz,hem aydınlatiyor,hemde yeniden hatırlatiyorsunuz.Başarılar dileğiyle ALLAH’a emanet olun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • fatih aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşananları ne güzel özetlemişsiniz.elinize kaleminize yüreğinize sağlık
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat