NATO neden çıldırdı?
NATO neden çıldırdı?
.

Yorumlar9

  • Hamit 6 yıl önce Şikayet Et
    Teşükkürler
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • KRİTİK 6 yıl önce Şikayet Et
    Zamansız yapılan her hareket akılsız bir macera olur.Savaş sizlerin çığırtkanlığını yaptığı gibi romantik bir eylem değildir.Şiirle,sloganla ve tumturaklı yazılarla savaş yapılmaz.Evet her bireyin,her toplumun bir hayali,bir mefkuresi vardır.Bireyler kendi aralarında konuşurlar, edebiyatçılar yazar-çizerler, politikacılar topluma gaz vermek için nutuk atabilirler.Ancak savaş işi bambaşka bir şeydir sayın bayan.Askeri gücün,teknolojin ve ittifakların düşman güçlerinden üstün,denkse gerektiğinde savaşılır.Aksi durumda savaş bir yok oluş olur.Bize veriyorsun gazı ama zoru gördüğünde Kazakistanda soluğu alırsın.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    hangi ülkelerin güçleri birbirine denk. sağ ve sol kollarımızın güçleri denk değil. çözüm ne pısırıkça yaşamak mı. Dik Duracaz Dik.
    Toplam 2 beğeni
  • Burak 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence Sevil hanim yazisinda savas cagrisindan cok düşmanin im oldugunu tespite calismis ve dogru sonuclara ulasmistir. Ayrica konu savas olsa bile herseyin teknolojik ustunluk ve silah olmadigini Kurtulus Savasimiz ve Kut ül Amare ile hatirlatmak isterim. Savas durumu olacak diye emperyalist güclere el pence divan durmak zaten modern köle olmak demektir. Bari savasalim da sansimizi deneyelim varsa şehadet basimiz gözümüz ustünedir zaten.
    Toplam 2 beğeni
  • Haçlılar 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam topraklarına batılılarca terör saldırıları yapılıyor, iran ve türkiye islam topraklarının garantisidir, derhal teyakkuza geçip haçlı teröröristleri püskürtmelidir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ylç 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevil hanım teşekkürler.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • enver 6 yıl önce Şikayet Et
    ülke olarak insanımızın çoğunluğu batının hipnozu etkisinde. artık kendimize gelmemizin zamanı geçiyor.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • ziya 6 yıl önce Şikayet Et
    o dedigin batinin hipnozu seytanin esareti demek... izledigimiz seylerden tut yasam seklimize kadar herseye ayar verebilirsek anca kurtulabiliriz bu esaretten.. Allah butun inananlari muvaffak ve muzaffer eylesin.
    Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat