Sistemleşmeyen eğitim sistemimiz
Sistemleşmeyen eğitim sistemimiz
.

Yorumlar14

  • Ekrem Ekici 6 yıl önce Şikayet Et
    Abi maşallah ! Bu ne birikim ? Dilimize tercüman,derdimize derman gibi olmuş. Yüreğine sağlık,kalemine kuvvet ! Selam Ve dua ile Allah'a emanet...
    Cevapla
  • Abdurahman Altay 6 yıl önce Şikayet Et
    yazınızı okudum sayın hocam. Aynen katılıyorum Dilinize sağlık. 90 yıllık eğitim ve kültür hayatımız ABD ve Batı’yı taklitle geçti. Kes, kopyala ve yapıştır. Araştırma, inceleme, sorma, sorgulama ve geliştirme olmayınca gerileme ve çöküş kaçınılmazdır. Bilgiyi üreten değil tüketen konumundayız. Bilgiyi ve teknolojiyi üretemiyorsan, işleyemiyorsan güçlü ülke olmak yerine köle olursunuz. Halbuki Dinimiz en üstün olmayı akletmeyi düşünmeyi hatırlamayı ibret almayı emrediyordu. ama iş yabancıların ve onlara yardım eden öz kültüründen uzak bozuk fikirler eğitim sistemine yerleştirilince netice ortada.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Lokman 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Müdürüm yazılarınızı takip edip, okuyup ve okutuyoruz. Özümüze ve özdegerlerimize sahip çıkmayı Allah hepimize nasip etsin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nezir Demircan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hocam,bu kadar figanlarınzın karşısında bana içten yanık bir ah-vah çekmek düşüyor.Evet,ülkenin tüm bütçesini eğitime ayırın,yanlışınızı görmedikçe bir netice alamazsınız.Malesef henüz o nokta yakalanmamıştır.Gayret büyük,dua edelim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mehmet Doğan 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet Üstad, ah çekmekten başka imkanımız yok. Saygılarımı sunarım
  • aliçakmak 6 yıl önce Şikayet Et
    Altına imzamı atarım.Fakat bunu yapabilmek içn önce içimizdeki vatan hainlerini temizlememiz gerekiyor.Milletçe ahlakın,hakkın ve haklının yanında olursak,en az namussuzlar kadar sesimizi yükseltirsek başarabiliriz.
    Cevapla
  • N Babacan 6 yıl önce Şikayet Et
    Üstadım yorum ve tespitleriniz çok önemli .zulüm ile abad olanın sonu berbat olurmuş bizde yüz yıllardır batıyı taklit edeceğiz diye kendi öz değerlerimizden uzaklaştık sonuç ortada malesef egitim bir türlü Milli olamadı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • halil ibrahim keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    sağol
    Cevapla
  • Muammer 6 yıl önce Şikayet Et
    Değerli Hocam benim tespitim öğrencilerimiz yaş kategorilerine göre o yaşta onlardan beklenen davranışı yerine getiremiyor lar. öğrencilerin suçu değil. Aile . Öğretmen.medya ve çevresel faktörler. Çocuğun kişisel gelişiminde en önemli faktör.
    Cevapla
  • bilal karakaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Tespitiniz harika
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • TAHA 6 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetli Hocam, Öncelikle sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun. Kardeşim uzun zamandan beri atanamıyor. Ne olacak bu atanamayan öğretmenlerin hali! Devletimiz bundan sonra öğretmen yetiştirmesin! Onbinlerce öğretmen boştayken eğitimin hali tabi ki iyi olmayacak! Hiç olmazsa öğretmenlere devlet ve belediye kademelerinde memurluk statüsünde iş imkanları verilsin. Yüzbinlerce ilkokul mezunu taşeron işçilerine kadro verilecek. Nerede eğitim, kültür ve adalet!!! Batı’da öğretmenler işsiz ve çulsuz mu?!!! Bizi bu konuda aydınlattığınız için çok teşekkürler. Vesselam...
    Cevapla
  • cemil ISIK 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısınız kopyala yapıştır alışkanlığı malesef hayatin her alanina yansımış durumda eğitim öğretim teknoloji yargı yiyecek içecek konusunda batıya yonelmek batıya kopyalamak gercekten acı verici Oysaki bizim tarihimiz kültürümüz gelenek ve goreneklerimizi göz ardı etmesek çok daha başarılı olacağınıza inanıyorum allah bizi her konuda muzaffer kılsin
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Fadime Ekici 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazınızınız takipçisiyim. En radikal çözüm “Eğitim Sisteminin “acilen değişmesi gerekir. Islahatı çözüm çözüm değildir.
    Cevapla
  • Kasım Kutlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kalemine sağlık Bin yıllık başarılı olmuş,21 yaşında yüksek teknik bilgiye sahip birkaç yabancı dil bilen başarılı bir zekai yetiştiren sistemin 21.yy versiyonunu çalışalım yeter. Arşive gidelim,Batı'ya değil.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat