40 milyon Avro çöpe mi gitti?
40 milyon Avro çöpe mi gitti?
,

Yorumlar6

  • M.T 6 yıl önce Şikayet Et
    Yerli otoyu beş firma yapacak.Tübitak bu projede olmadığı için o para boşu boşuna verildi bence.Mehmet ağabey de 5 sene sonra bunu bizimle beraber görecektir.
    Cevapla
  • Can veririz 6 yıl önce Şikayet Et
    Otomobil sektöründe kurtlar sofrasında pay kapma mücadelesindeyiz. Eksik kusur,yanıldıklarını olabilir.40 milyon avro değil yüzlük milyon avro kaybetmeyi hata yerli oto in söz sahibi olması için can vermeye raziyiz. Kazanan yada kaybettiren iyi niyetle çalışan herkesin yanındayız.
    Cevapla
  • ne gerek 6 yıl önce Şikayet Et
    saab tamamen satın alınsaydı dünyanın volvodan güvenli bmw den hızlı ve mercedesten daha konforlu aracı bizim olurdu yapılan büyük yanlış budur
    Cevapla
  • Müslüm Aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet 40 milyon Euro çöpe gitti.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    elinizde kesin belge mi var ki bunu söyleyebiliyorsunuz.
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    birileri bu işe çomak sokmak, işi sulandırmak bu işi bozmanın gayreti içinde. bu iş daha başlamadan çöpe giden paradan bahsediliyor. ya 80-100 yıldır giden heba edilen kaynaklardan bahseden yok. hele bunu söyleyen bu Cumhuriyeti kuran parti. madem öyle yerli uçak ve otomobili engelleyen şimdiki zihniyet mi yoksa o zamanki zihniyet mi. gömülen uçaklar, benzinsiz çalıştırılmaya çalışılan otomobil. bunların hesabını kim verecek. sanki o zamanki herkes çok uğraşmış gayret etmiş bu işi başarmış da şimdiki girişime çomak sokma derdinde.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat