Akdeniz dengesi
Akdeniz dengesi
.

Yorumlar8

  • f2 f6,shift 6 yıl önce Şikayet Et
    Ergün abey yazdıkların hep doğru çıkıyor.Ama şu bilgin yanlış. Ülkedeki tüm limanlar, havaalanları, büyük devlet şirketleri Rothschild ailesine geçti.Yunanistandaki bu şirketler Almanyanın elinde şu an.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya 2. Dünya savaşından sonra ABD güdümüne girdi. O günden sonra bağımsızlığını ilan ettiğini duymadık.
  • Larifcanim 6 yıl önce Şikayet Et
    Ergün bey benim ufkumu açıyo. Teşk. Ederim
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • 36-37. PARALEL ARASI 6 yıl önce Şikayet Et
    Şeytaniler 15 Tem.da sadece Hatay’ı değil, Afrin’deki tünellerden Türkiye’ye akacak binlerce teröristi kovalamak bahanesiyle Akdeniz'de bekletilen savaş gemileri 37. paralelin güneyinde kalan Akdeniz’deki bütün şehirlerimizi vatandaşlarının güvenliği vs. için işgale hazırdı. TÜRKİYE’Yİ AKDENİZ'DEN TAMAMEN ÇIKARIP 37. paralelin kuzeyine iteceklerdi. Sonra bu koridoru kullanıp Erbil’den İran’ı vuracaklar ve koridoru Akdeniz'den Çin sınırına kadar uzatacaklardı. Türkiye planlarını aksattı ama VAZGEÇEMEZLER! Bundan sonra olacakların sebebi de, ŞEYTANİLERİN BÜYÜK PLANININ bir parçası olan, Türkler, Ruslar, Çinliler ve Korelileri çevreleyen 36-37. Paraleller arası KUZEY SETTİ KORİDORU planıdır.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • 36-37. PARALEL ARASI 6 yıl önce Şikayet Et
    Irak'ın işgalini hatırlayın. ABD'nin ilk yaptığı şey 36. paralelin kuzeyine uçuş yasağı getirmekti. ABD işgalindeki Afganistan'ın Çin ile sınırı 36.37. paralelleri arasında kalıyor. Erbil ve PKK=PJAK'ı kullanarak vurmayı düşündüğü İran'da çıkan ayrılıkçı gösteriler 36.37. paraleller arasındaki kuşakta kalıyor. PKK'nın Suriye içindeki kampları Akdeniz'e kıyısı olan Lazkiye'de değil 36.37. paraleller arasında kalan ve Hatay'ı da hedef alan Suriye'nin kuzeyi ve Afrin'deydi. Suriye'de 36. paralelin güneyinden ilerlemesi daha kolay olduğu halde, ABD baştan beri 36.37. paralleri arasında kalan Suriye'nin Kuzeyine odaklanmıştı.
  • lütfü 6 yıl önce Şikayet Et
    yazılarını okurken yeşilçam filmi izliyor gibiyim mutlu son Allah bahtımızı açık etsin Amin
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ağzınıza dilinize kaleminize saglik rabbim sizingibilerin sayılarını artırsın bu gerçekleri yazabilen kişilik ve bilgi donanımlı kişilere ihtiyacımız var yolunuz açık olsun
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Sami 6 yıl önce Şikayet Et
    Ergün Diler i yazılarını çok başarılı buluyorum.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat