Bugünleri Anlamayanlara Kurtuluş Savaşı’nı Nasıl Anlatalım?
Bugünleri Anlamayanlara Kurtuluş Savaşı’nı Nasıl Anlatalım?
.

Yorumlar9

  • Kimyager Huseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam yazınızı okudum kaleminize ve yüreğinize sağlık.Ancak 21.Yüzyılın enerji kaynağı dediğiniz bor minerali kesinlikle yanmaz hocam .....keşke bordan bahsetmeseydiniz.
    Cevapla
  • Zeynep 5 yıl önce Şikayet Et
    Kurtuluş mücadelsini müslüman ve vatanperver halk verdi. Yazdığınız bazı şeylere bu sefer katılamıyorum. Digerleri mücadele edenleri tasfiye etti. İslama ve Türklüğe dair ne varsa yok etmek ve bozmak için uğraştılar. Onların bu tutumu yıllarca ezik ve değersiz bir bicimde yaşamamıza vesile oldu. Herşeye karşı çıkanlar bu zihniyetin mensuplarıdır.Allahualem.
    Cevapla
  • Kımyager huseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam yazınızı okudum kaleminize ve yüreğinize sağlık.Ancak 21.Yüzyılın enerji kaynağı diye keşke yazmasaydınız.Evet bor mineralinin kullanım alanı çok fazla ama kesinlikle enerji kaynağı olarak kullanamazsınız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlamazlar. Onlara ABD de yasayan papaz efendileri ne söylerlerse yaparlar. Kirli atletine koklamaktan büyük haz alirlar. Amerikan bayragini öpmekten cekinmezler. Hatta haclilar iyi insanlar diye vaaz veren papazlarina toz kondurmazlar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • atam fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    97 sene önce büyük bi rezalet vardı var olan ülke küçüldü ve isim değiştirdi düşmanlar bertafa edildi ama sil baştan bi devlet kurulmadı islama savaş açıldı kültürümüze savaş açıldı tarihimize savaş açıldı bu kutsal değerlerimizde vaz geçtiler sistemimiz değişti avrupalıların istediği gibi bi devlet kuruldu bu burda kalmyacak
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Serkan evcimen 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazınızı okudum çok güzel
    Cevapla
  • Ümmü Cemile Aktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    1919 da başlayıp,1923 de bittiği fikrine katılmıyorum.Turklerin milli mücadelesinin Islami kabulüyle başlayıp,Islamın yeryüzünde varlığını ve hükmünü sürdürdüğü sürece de (coğrafya farkı olmaksizin) devam edeceğini düşünüyorum.onceki yıllarda dedelerimiz,sonra babalarımız günümüz de de bizlerin bizzat şahit olduğumuz üzere bu mücadele asla bitmedi ve bitmeyecek.
    Cevapla Toplam 21 beğeni
  • avesx 5 yıl önce Şikayet Et
    Malesef anlatamazsin, hersey ortada olsa(Suan zaten hersey ortada) dahi onlarin gozleri ve kalpleri kapalidir. Dogruyu goremezler.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ozlem Kiraz 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize, yureginize sağlık. Tarihten ibret alarak gununzde ülkemiz uzerine oynanan oyunları kalbi kör olup.gormek istemeyenlere cok guzel izah etmişsiniz. Daha da anlamazlarsa Rabbim kalp gozlerini acsin diye dua edecegiz. Yine de anlamazlarsa gonullerinin ruhuna fatiha
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat