MHP MHP’dir, Ak Parti de Ak Parti ama…
MHP MHP’dir, Ak Parti de Ak Parti ama…
.

Yorumlar7

  • Şemsi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi ye odaklanın halk size oy versin eyt lilere destek olun lütfen
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    AF konusunda her iki partinin de uzlasacagi bir konu var bana göre nve bu manda hic birinin de kirilmasi düsünülemez hatta sicak bakacaklari bir mesele dir örnegin ceza lamis mahkumlar arasinda ister siyasi ister baska alanda olsun FETÖ cü oldugu tespit edilen hakim savci vs nin karariyla ceza almis ise o kisi nin davasi yenilenmeli dürüst olarak tekrardan yargilanmali bence cünki o nlarin iftira ve kumpaslarinin bir ürünü olma ihtimali cok yüksek tabii fetö ve pkk dhkpc vs den ve tecavüzden icerde olanalr asla hic bir sekilde yararlanmamali
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    AKP ,hdp kadar bile oy alamayan bir partinin nesine muhtaç olabilir. MHP dua etsin AKP ye,yoksa partisi oy barajı altında kalabilir,kapanma tehlikesi geçirebilirdi.
    Cevapla
  • Serhan Mukan 5 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yeni düzende , Türkiye yi yönetecek Partiler. Partilere sızan Fetö ajanlarının tespitinde için Revizyon şart ancak kan değişimi temkinli ve istikrarlı arşiv araştırmaları ile yapılmalıdır. Akkurtlar ve Bozkurtlar “ Bir elin nesi var iki elin sesi var” prensibi ile sırt sırta vererek , aralarına nifak tohumları ( Dahili ve Harici) atanları ivedilikle bertaraf ederek yollarına yılmadan devam etmelidir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Abdullah EMİRHAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah Affedicidir. Af edenleri sever. AK parti bu konuda MHP nin arkasında durur sanırım.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Leyla 5 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan, af konusunda hassas ve duyarlı olmak zorundayız, dış güçlerle mücadelemiz devam ederken, iç kargaşalara dikkat etmeliyiz, suç her kimin olursa olsun , suçlu cezasını çekmek zorunda. Disiplin şart.Allaha emanet ederim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke için bırakın iki partinin birbirlerine muhtaç olmalarını hepimiz birbirimize muhtacız ve mahkumuz.Bunu anlayabildiğimiz ve tatbik edebildiğimiz gün tüm haçlı cephesini kırmış oluruz. Bence siz beyefendilerin kalemlerinden de bu hallerin teşviki için yazılar dökülsün
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat