Kaşıkçı olayını ses kayıtları mı çözecek?
Kaşıkçı olayını ses kayıtları mı çözecek?
...

Yorumlar6

  • Göktürkler 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd-İsrai-Suudi seytan üçgeni istihbaratları Cemal KAŞIKCI,nın nişanlısı ile konsolosluğa geleceklerini tahmin etmemişlerdir,bu yüzden bütün planları alt üst durumda olmuş durumda.Yüce ALLAH hepsinin ayağını dolandırdı,şimdi bu üç şeytanlar bu işten nasıl sıyrılacaklarını düşünüyorlardır..!!
    Cevapla
  • Komplocu 5 yıl önce Şikayet Et
    Size bir pencere açayım, Amerikan aklı!!! Veliaht prensin yanindaki bu 15 kişilik ekip, bizdeki satın alınan fetöcüler gibi ABD tarafından satın alınmış suudiler ise ve tamda Trump"in biz olmasak kral 15 gün tahtında kalamaz sözünün ardından böyle önemli bir gazetecinin ölümü gerçekleşiyorsa. Burda msj kraladır. Veliaht prens bu durumu dünyaya açıklasa kendi acziyetini açık etmiş olur. Düşünmeye devam,)
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • mantık 5 yıl önce Şikayet Et
    Gözü dönmüş şekilde, her şeyi göze alarak profesyonelce, kasıtla adamı katletmişler,ABD DEN israilden habersiz bunlar tuvalete bile gidemez, dahası mesela baska ülkede, ucakta, araçta yakalanıp kaçırılabilirdi, öldürülmeyip hapsedilebilirdi,, ama hemde resmi kanallardan, türkiye hedef alınarak türkiyede, hemde dost ve kardeş bildiğimiz ülke elçiliğinde öldürülmüş, öyle ki 1. dünya savasına sebebp olan olay kadar önemli sebep, direkt olarak türkiye hedef alınmış,, öfke değil mantıkla gitmek zorundayız, ededin yada selmanın bu kadar ciddi karar verecek özgürlükleri yok, esaret altındalar, zaten Trumpun sözleri açıklıyor
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Çoban Memed 5 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel tespitler, küresel güç(ABD maskeli) ortadoğu da dinmesi muhtemel karışıklığın yerini ve zemini hazırlamak için, yine iddia ediyorum, küresel organize edilmiş, suud tetikli germe operasyonu olması, Amerikanın üç maymun tarzındaki bir oyunu bu, görünen o ki ülkedeki bu ekonomik kriz ortamında bu olayı yer gibi mi yapacağız yoksa misillemesini yapıp hem abd, hem suud dolayısıyla küresel çeteyi ters köşe mi yapacağız, mesele burada.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Taner 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Mehmet Acet; Mutlaka bu olayın arkasında, önünde, sağında, solunda velhasıl her yönüyle ne olup bittiğinin araştırılması devletimizin yapması gerekir. Bir vatandaş olarak Suudi Arabistan gibi Türkiyeye düşmanlık eden ve Türkiyenin her durumda karşısındaki oluşumlarda yer alan bir diktatör devletin benim güzel ülkemde nasıl böyle rahat bir operasyon yapar veya nasıl böyle bir cürette bulunur? Üzülüyorum bir vatandaş olarak.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    üzülme kendi vatandaşına yaptı dısarda alsaydı paketleyip dogruydu dimlomat dokunmamazlıgına sıgındılar 22kişi ile bu işi yapmak acemi işi
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat