'Rojava devrimi' Suriye'nin toprak bütünlüğüne dönüşen politika
'Rojava devrimi' Suriye'nin toprak bütünlüğüne dönüşen politika
.

Yorumlar13

  • ökkes 5 yıl önce Şikayet Et
    hocam aynen size katiliyorum yuz kizartici ve istismar konularinda lutfen devlet tedbir alsin denetimli serbestlik yada ceza indirimi olmasin
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru! İdam cezası ne oldu?
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    CRİSTOF COLOM'DAN .... YENİ TÜRKİYE'YE ; ......... 1492'de "hep BATI İSTİKAMETİNDE " giden Kristof COLOMB Amerika kıtasını keşfettikten sonra DOĞUYA gelmiştir. Bu olaydan 525 sene sonra "Hep BATI İSTİKAMETİNDE" yol alan Türkiye " Batıdaki ülkelerin bir yandan "DOSTUZ" derken; diğer yandan "saman altından su yürütmelerini ve Türkiye'nin altını oyan tutumlarını" hissetmekten bıktığı için !!!" siyasi olarak yine DOĞU'ya gelmiştir ........................................................Bu millet asla ve asla "ÇANAKKALEDEN ÇUVALA SIKIŞTIRILAMAYACAKTIR
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Mustafa Yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Tacizin ve sapıklığın her türlü süne toplum olarak aile olarak birey olarak çok şiddetle karşı çıkmamız hem insani hem de İslami bir yükümlülüktür. Eyvallah hiç bir itirazımız olamaz. Amma ahlaki değerlerini yitirmiş bir toplum içinde menfaati için yapmayacağı iş atmayacagı iftira, yalanın kol gezdiği bir zamanda iftirayla yalanla kasten madur pozisyonuna düşmüş kişilerin madur yetiniyorum kim koruyacak onun için bu gibi olaylarda gayet soğuk kanlı olayı derinlemesine inceledikten sonra harekete geçilmesi elzemdir.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk istismarı, tecavüz v.b. toplum vijdanında yara açan tüm suçların cezası kesinlikle artırılmalı ve idam cezası da gelmeli. Bir ara gündeme gelen kimyasal hadım kesinlikle ama kesinlikle yeterli ve doğru bir ceza değildir. Sapık bir kişiye bu tür bir hadımın uygulanması sadece o kişinin suç türünü değiştirir. Tecavüzcü iken bu sefer gider seri bir katil olabilir öreneğin. İdam en iyisi bence!
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRU SÖZE NE GEREK. söylenecek bişey yok. aynen katılıyorum
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • hüseyin yurt 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet aklı unutmamalıdır biran önce idam çıkartılmalıdır
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    ağzınıza sağlık hocam bir konu bu kadar sade ve güzel anlatılabilir selam ve dua ile
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Hukukçular, (en iyisinden bahsediyorum) sadece kanun adamı olmayıp, hakkın hukukun adamı olmaya niyetlenirlerse ancak ozman hukuktan bahsedilebilir. yoksa soytarılar, soysuzlar, eşkıyalr dışarıda cirit atar. Namuslu insanlara dünyayı zindan etmeye devam eder.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nil 5 yıl önce Şikayet Et
    Suriyedeki cia personelleri öldürülmedikçe ordan canlı bombada gelir daesh teröristide
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Hüseyin saban 5 yıl önce Şikayet Et
    Tecavüzcülere ve Ülkeye hayinlik yapanlara idam verilmeliidam
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Heyt be adamsın adam çok sahol adalet konusu Türkiye nin kanayan yarası, bu konuda elini neye atsan elinde kalıyor. Örnek vereyim cani her haltı yer hakim salar taki can alır kodese öyle girer. Allah akıl fikir versin testi kırılmadan ona haddi bildirilse öldürmeden öldürmüş gibi muamele yapılsada oğ be desek ama nerde ya kanun dediğin iyi vatandaşını öyle bi tutacakki o cani doğduğuna pişman olmalı ve mahsun vatandaş işte ülkemdeki dalet demeli demeli ama şuanda tam tersi. Güzelim ülkemde deli raporu olanın salıverildiği akıllınınsa kafayı yedirdiği kanunlarımız var.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • muammer 5 yıl önce Şikayet Et
    Polisler bile olay yarine olay bittikten sonra gidiyor.biz tutuyoruz mahkeme salıveriyor.o zaman kendimizi riske niçin atalım diyorlar.neresinden baksan sakat.kanunları güçlendirmek elzem artık.trafik cezaları arttı.kazalarda belirgin bir düşüş olduğu söyleniyor.düşünmek lazım.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat