ABD, PKK, oyun içinde oyun…
ABD, PKK, oyun içinde oyun…
...

Yorumlar12

  • Hasan senlikoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne yazilsinki ABD nin tum oyunlariyla gercek yüzünü görmüs olsun. ABD nin yardim amacla girdigi. Ulkeleri nasil sömúrdúgúnude gördúk. Dúnyanin túrkiyenin úzerine oynadigi bu oyunlari göremiyenlerin túrklúgúnden súphe ederim. TÜRKÜN TÚRKTEN BASKA DOSTU YOKTUR.
    Cevapla
  • Tahsin kaymaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Birileri demezmi 40 yıldır Terör var Türkiye de niye daha önce ödül koymadınız. En az 30 yıl Suriye topraklarında kamplar kurup Türkiye ye saldırdılar.Biz ödül koymadan elebaşını tutukladık veya bize teslim ettiler.Şimdide farklı bir senaryo üzerindeler inşallah uyanık oluruz ve bu oyunu bozarız.
    Cevapla
  • U mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd çok borçlu bir ülke.şu an her kuruşa ihtiyacı var.bizim koyduğumuz ödüllerden daha fazla para koyarak arkasından diyecekki bana ihbarlar geliyor.türkiye ye sonunda bunları yakaladım diyecek.12 milyon doları verirsen veririm diyecek.biz vermezsek senin pkk ile mücadelen ciddi değilmiş bak veriyorum almıyorsun diyerek sabote edecek.
    Cevapla
  • tunctunc 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerika attigi her adim ile niyetini cok belli eden bir siyaset degil ama tam anlaymiya bir aptallik örnegi oluyor.Bence Türkiyeyi cok cok basit bir tasra ülkesi olarak görüyor.Türkiyenine attig adimlar saglam güvenli cok kararli.Bu dama oyununda kaybeden Amerika olcak.
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ve manidar bir yazı. Sürekli uyanık olmalıyız .Teşşekür ederim.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Gereğini bekliyoruz,korkunun ecele faydası yok......
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bülent duman 5 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mıstık 5 yıl önce Şikayet Et
    Satranç oyununda eldeki imkanı taşlar gösterirken, o imkanlarla hedefine ulaşmak içinde taşları stratejisi önem kazanıyor. Alacağı pozisyona göre gözden çıkaracağını ve harcayacağını bilerek harcamaktan da çekinmiyor. Hamleleri azı verip çoğu almak adına olup olmadığını analiz etmek te elbette sorumlu olan birimlerimizin görevidir. Allah ferasetlerini artırsın.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • zeki Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    4-demir kapılar arkasında inkar ederek saha da TAM TERSİNE ÇALIŞAN YERYÜZÜN EN BÜYÜK VE KORKUNÇ İYİ YÜZLÜ DEĞİL DOKUZ YÜZLÜ VE RİYAKAR TAKKİYECİ HER ELİNDE YERYÜZÜNDE KATLETTİKLERİ İNSANLARIN KANLARI VAR. Sonları da çok çok yakındır çok. Onların sonu Yüce ALLAH'IN azabı ile olacaktır. İnşALLAH. Sayın Bahçeli çok doğru diyor, onların yedikleri tabakları dahi gören ABD ödül koyması tek şunu gösteriyor gerçekte; TSK Pikakayı tüm kademedeki insanları ile bile tek tek avlayarak
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zeki Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    3-İngiltere ile yapılan savaşlarda Fransa, Hollanda ve İspanya’nın desteğini alan Koloniler başarılı olmuşlardır. 1783 yılında yapılan Versay Antlaşması ile kolonilerin bağımsızlığı resmen tanınmıştır. Bağımsızlıklarını kazanan koloniler kendi aralarındaki sıkıntıları çözdükten sonra 1787 yılında bir anayasa kabul ederek Federal Cumhuriyeti kurmuşlardır." Söz de İNSAN HAKLARINI biz MÜSLÜMAN OSMANLI İMPARATORLUĞUNDAN ÇALAN bu terör ve fitne devleti olan Amerika birleşik devletleri o kabul ettikleri bildirgenin her satırını
    Cevapla
  • zeki Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    1-Bu Amerika Kıtasın da Avrupa'nın uyanık Hristiyan devletlerinin kurmuş oldukları 200 Yıllık Yeryüzünün en büyük FİTNE ve TERÖR üreten Stratejik bir Devlet olan ABD yeryüzünde yıkılarak silinmedikçe asla Yeryüzü insanları rahata kavuşamayacaktır. Hala bunlar bizim aklımızla dalga geçerek Eski Türkiye şartlarına çekebilir miyiz diyerek test etmeye çalışmaktadırlar. Onlar da biliyorlar ki bizim yutmayacağımızı ve inanmayacağımızı ama kaşıyalım diye beri kalmamaktadırlar.
    Cevapla
  • Erhan Özkarslı. 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd yok olur Bbd çıkar.Hak ile batıl kıyamete kadar devam edecek.Herşey apaçık Kur'an'ı Kerim de yazıyor.Bu bir süreç.Taki bütün insanlık Tevbe Edip iman etmedikçe .
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat