“Ezberci Eğitim Sistemine Karşıyız” Yaklaşımı
“Ezberci Eğitim Sistemine Karşıyız” Yaklaşımı
.

Yorumlar12

  • Ekrem Ekici 5 yıl önce Şikayet Et
    Ezberci eğitime karşıyız diyenler, taklitçi eğitim yapıp kendi ayaklarına sıktıklarını fark edemiyorlar ! Allah'a şükür ki düşünceleri icraata geçemiyor ve bu milletten onay alamıyorlar. Aslında ezberci eğitim karşıtlarının,neye karşı olduğunu hepimizin bildiği üzere sizin de detay ve ima ile akıllara nakşettiren bu yazınıza şapka çıkarmamak elde değil! Elinize ve Gönlünüze sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Lokman 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize ve yüreğinize saglık Müdürüm. Allah'a emanet olunuz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci dil ogretim programlarini en ufak bir gramer bilgisine bile yer vermeden gundelik konuşma diline yonelik olacak diyerek tanzim etmek ezberciligin en alasidir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Memet Doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Karşıyız ama hala devam eden bir sistem.Çocuklarımızın başarısızlığını besleyen,yeteneklerini körelten bir sistem.Inşallah düzelir hocam,kaleminize yüreğinize sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yalçın 5 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet sarıhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam allah sizde razı olsun gerçekten ezbere gitmiyelim tarihsel deyerlerimizi bilelim emperyalist güçler ve işgalci güçler aynı milet ve devlet deiyilmi birlik beraberlik ve ümet olma tamzamanı bize teorik deyildi filiyat gerek durmak yok yola devam
    Cevapla
  • İsa Dilek 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim ve öğrenmede ezberi bir tarafa koyamak da ona dayalı öğrenmeyi de merkeze koymak yanlıştır düşüncesindeyim.
    Cevapla
  • N.Tunç 5 yıl önce Şikayet Et
    Saygıdeğer Hocam, uzun zamandır kanayan yaramıza isabetli görüşlerinizle neşter vurdunuz. Bir yapının temeli sağlam değilse çökmeye mahkumdur. Kıymetli yazınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Allah'a emanet olun.
    Cevapla
  • Abuzer Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmed kardeşim kanayan yaraya parmak basmışsınız. Gençliğin en iyi zamanında tam yirmi yılını hiç bir şey öğretmeden sınıf geçirip diploma veren cahiller ordusu yetiştiren eğitimden bilim adamı çıkmaz.Her dört yılda durmadan eğitim sistemi ders programı değiştiren bir sistemden bilim ve ilim adamı yetişmez.
    Cevapla
  • Halil ARIKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam gerçekten de eğitimin nasıl ve ne şekilde olması gerektiğini güzel bi şekilde tahlil etmişsiniz.Yeri gelir ezberin olması gerektiği yeri gelir pratize edilmesi gerektiği yer olur.İnsanlar içten pazarlıklı olaylara yaklaşırsa değer yargılaması eğitim de olsa mantığını kendine göre yorumlar duruma gelir.Önemli olan insanı ve eğitimi nasıl inşa edilmesi gerekiyorsa oraya koymalı.Kaleminize ve aydınlatıcı fikirlerinize Allah güç versin.Allaha emanet olun Hocam.
    Cevapla
  • Erhan Hoşhanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kalemine sağlık
    Cevapla
  • Uysal otlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet abi kalemine Yüreğiniz sağlık çok güzel yazmışsın doğru yazmışsın doğruları yazmışsın çünkü ben de ezberci eğitime karşıydim ama özledik derken dediğin gibi yazdığın gibi Kur’an’ın üçbeş tane duasını ezberlemek ezberci eğitim oluyor tarihimizi geçmişimizi ezberlemek ezbercilik oluyor burada ben de çelişkiye düştüm aydınlattın beni çok teşekkür ediyorum yüregine sağlık iyi günler
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat