Vizyon 2023, İdeal Eğitim, İdeal Okul
Vizyon 2023, İdeal Eğitim, İdeal Okul
.

Yorumlar12

  • Ekrem Ekici 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve bunun gibi harika tespitli görüş ve önerileriniz var.! Emeğinize sağlık. Dikkate alınması dileğiyle,Allaha emanet olunuz.
    Cevapla
  • Muharrem DOĞAN 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah bu ve bunun gibi yazıları dikkate alırlar. Ağzına , eline sağlık Allaha emanet ol.
    Cevapla
  • Sami PEKDEMİR 5 yıl önce Şikayet Et
    Eline Ağzına sağlık hocam
    Cevapla
  • Nezir Demircan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam,özellikle kaliteli ve verimli eğitim tespitinizle öğretmenlerin işlerinin ehli olma şartı,bütün dertlerimize ilaç olur.Nasıl olur da milyonları bulan İmam Hatipliler,Deizmle suçlanacak duruma getirilir.O çocuklar masumdur.Biz büyükler vazifemizi hakkıyle yapıyor muyuz! Selamlarımla.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • muşlu tekin 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim herkesin hakkı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Şahadettin ERARI 5 yıl önce Şikayet Et
    Kapsamlı güzel bir değerlendirme olmuş,dikkate alınması gerekiyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hamit ışık 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes birbirini kandırdığı bir sistem müdür başarılı gözükmek için öğretmenlere bol not verin çalışan çalışmayan ayrımı yapmayın.öğretmen sınıfa birşey öğretmenliğini gizlemek için bol not verir .MEB okulları herşey yolundaydı şekilde gibi gösterir bakanlık harika işliyor herşey gibi algılar e ozan sorun neki
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yunus akdaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Gayet güzel olmuş müfredatı iyi hazırlamalıyız ögretmenleri çok çok iyi yetiştirmeliyiz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sebahattin 5 yıl önce Şikayet Et
    Üstadım konulara doğru ve yerinde değinmiş,güzel tespitler yapmışsınız.Okullar önce eğitim demeden yola çıktığında ahlaksız ve ukala insan yetiştirir.Birde okul sanatçı yetiştirme yeri değildir.Hiç bir sanatçı okul aracılığıyla sanatçı olmamıştır.Okulun en temel vazifesi güzel ahlak,irdeleyen ve araştıran beyin ve doğrularının arkasında duran birey yetiştirmek olmalıdır.
    Cevapla
  • Taner Başkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Üstadım inşaallah hedeflediğimiz ve inandığımız değerelerle örtüşen yenilikçi ve proaktif bir bakış açısı ile eğitim sistemimizin temelleri sağlamlaştırılır.Eğer farklı ve millet değerlerinden uzak nemalazımcı bir eğitim politikası uygulanırsa durum çok vahim.Allah a emanet olun.
    Cevapla
  • Emine 5 yıl önce Şikayet Et
    Okumak istemeyen öğrenciler yüzünden dersi anlatamamak ne kadar üzücü bir bilseniz.Disiplin olmadan eğitim olmaz.Sorunlu öğrencilerle uğraşmak zorunda kaldığımız için dersi isleyemiyoruz.Ondan sonra da sen neden öğretmensin diye hesap soruluyor.Veli zaten çocuğuna laf söylemek şöyle dursun yanlısina arka çıkıyor.Elimiz kolunuzu bağlı biz de hayat anlatır diye bırakıyoruz ne yapalım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İdris 5 yıl önce Şikayet Et
    Bugünün eğitim sistemini görünce, eski eğitim sistemini mumla arıyoruz. Eğitimciler sert ve disipliydi ama öğrencide birşeyler alıyordu. Şimdi ise aynı şeyi söyleyemiyoruz. Öğrenci merkezli sistemden öğretmen sistemli eğitime geçmeliyiz. Gençleri hep okutmaya zorlama yerine kabiliyetlerine göre çıraklık yapabileceği sanatsal alanlara yönlendirerek sanayi vb.kuruluşların çırak sıkıntısını da gidermiş oluruz. Sistem geriye gider mi bilmem ama bu sistemlede iyi netice alamayız diye düşünüyorum.
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat