Sağdan say hırsızlık, soldan say yine hırsızlık!
Sağdan say hırsızlık, soldan say yine hırsızlık!
....

Yorumlar22

  • Bayram korkmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim. Mükemmel analiz, inşaAllah chphdpkk bunu okur
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mehmet bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun çok güzel tespit
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Gökmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu nasıl bir iş bence İstanbul yeniden seçime gitmeli.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • arda 5 yıl önce Şikayet Et
    sağdan sola hepsi hirsiz hepsi ayni
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Celalettin uslu 5 yıl önce Şikayet Et
    Mahalli seçimlerin seçim şeklini degistirmek gerekiyor. soyleki tek oyla ilçe bel. artı ilçe encümen seçilmelidir İlçeler bazında çoğunluğuna göre büyük şehir belediye başkanını belirlemeliyiz. Örn:7 ye 6 veya 10 a 8 gibi
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Alin 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tespitler. O zihniyete göre hırsızlık da çok normal karşılanıyor nasıl olsa. Trafolara giren kedilerin de bunların kedileri olduğu anlaşıldı artık.
    Cevapla Toplam 26 beğeni
  • Tayyar 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam, İstanbul tarihinin ilk "HIRSIZ ŞEHR EMÎNİ" olmaya bile razı... Hale bak. Ört ki ölem.
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • ferhatt1905 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen tüm yeniden seçim olmalı ama bu sefer on günde sayılsın geç olsun ama güç olmasın.ayrıca sivil polislerde sayımlarda yer alsın yada resmi farketmez.
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • celalettin uslu 5 yıl önce Şikayet Et
    cok doğru tesbitlerin var muhterem.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Hmd 5 yıl önce Şikayet Et
    Hem seçimler, hem de Chp nin kafa yapısı yenilenmeli yani bir tadilat gerekiyor chp zihniyetine.Artik bu ülkenin sırtında bir yük bir tehlike olmaya başladılar. Hurda aracın yolda kazaya sebep olması gibi
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Şehzat Tortumlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan bu araştırma için çok teşekkürler Meğerse Ak parti hırsız derken kendilerini tarif ediyormuşlarda biz göremiyormuşuz.Şimdi hırsız olduklarını ispat ettiler 29 binden 13bine düşen oylarda biz hırsız ız hiç demiyorlar daha işin başi bu ya iş başına gelirlerse sen gör eldeki parayiı yer birde borç bırakir bütçeyi tam takır bırakır giderler olan yine bize olur
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • dcsacdsvdfvsdfsd 5 yıl önce Şikayet Et
    Fakat bu imza, kimliğinizi ifşa etmek için tasarlanmamıştır. Sadece bir çizgi atmanız bile çizgiyi kimliklendirir. Ancak seçmene ait olduğu sonucuna yaklaşıklık getirir. O kadar ıslak imza ile sahtecilik yapmaya kalkışmak da zaman alır. Özet raporu da rapor halinde rulo kağıda anlık saklanır. Fakat; bir yandan seçim günü herkesin hakkı neyse o ödenir. Seçime darbe yaparak seçmenin seçim gününde döneklik yaptığına laf getirilmemekte mi? Fakat kendisine güvenen adaylar da bu seçimin tekrarlanmasını isteyebilir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • sdafdsgdfgfdg 5 yıl önce Şikayet Et
    Ve farklı kimlik kodlarına uyarı verebilir. Oylar da bu biçimde endüstriyel sayım makineleriyle sayılıp kontrol edilebilir hale gelir. Son olarak da ıslak imza (ki bu imza damganın üzerindedir) atılması gerekiliyor. Islak imzayı taklit eden cihazlar enformasyon takibi nedenli çok yavaş çalışan elektronik aygıtlardır.
    Cevapla
  • sadsadsadascsa 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca oyların güvenliği hakkında hiçbirşey söyleyemeyiz. Bulunduğu yerler Allah'a emanet duruyor. Eğer mühür vurulan her zarf ve çuval kimliklendirilseydi uygun olurdu. Ancak bu da seçmen güvenliğini etkiliyor. Damgalanan her zarfın içinde rastgele ve özgün sayı oluşacak bir biçimde damgalama yapılması gerekiyor. Çuvallara karıştırılarak konulması gerekiliyor. Sonra bunlar sisteme girildiği zaman aynı kimlik kodları birbiriyle karşılaştırılabilir.
    Cevapla
  • oraloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: bu seçimin yenilenmesi şart vede CHP nin aday olmaması onun bir cezası olmalıdır. çünkü bu tekrar onların hırsızlıklarından kaynaklanıyor. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat