CHP’nin köprüyü geçme stratejisi: Radikal Sevgi-2
CHP’nin köprüyü geçme stratejisi: Radikal Sevgi-2
....

Yorumlar11

  • Turgut alp 5 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti bu konuyu ilk sıraya almalı.
    Cevapla
  • Devlet adamı 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık Devlet içindeki ABD ve batı ajanlarını ve batı hayranı sözde ulusalcı maceracıları temizlemiştir. Devletin bundan sonraki stratejisi sadece Milli ve yerli olan iktidarların arkasında durmak ve YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE ülküsüne bağlı kalmaktır. Bu sebepten bundan böyle asla yerli ve Milli olmayan partiler iktidara gelemeyecek,tekrar batı uşaklığına dönülmeyecektir. Zaman bağlı siyasi erozyon AK Partiyi iktidara getiremezse ondan sonra sıra MHP'dedir. Kimse boşuna heveslenmesin.
    Cevapla Toplam 24 beğeni
  • İbrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Umarım dediğin gibi olur. Ama çok zor. Halk kendi menfaatini düşünüyor. Makam mevki sahipleri de kendi menfaatini.
  • Denizli li Deli 5 yıl önce Şikayet Et
    Istanbul Ankara izmir gitti.zillet ittifakina ip ve saadetin desteği her şeyi būyùk illerde tehlikeye sokarmi.hdp chp desteğinden vaz gecermi.tehlike var.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • DOGRUCU AHMET 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu CHP ye hiçbir yerde fırsat ve imkân vermemek gerek...Ülkeyi bı ele geçirirse kesinlikle eski dönemlere çevirecektir..CHP sanki bir virüs gibi panzehiri Akp...
    Cevapla Toplam 34 beğeni
  • DOĞRU TESPİT 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse benim çocuğum her şeyi çok iyi bilir ben ona kefilim diyen kişinin çocuguna iş vermez. İsterki kişi kendini ifade edebilsin yeteneğini kendi ifade etsin. her kes bulunduğu konumda görevi dairesinde işini ifa etsin . halk kendine hizmet etmek isteyen başkan adayının kendini ikna etmesini bekler. birilerinin rica ile kendisine destek istemesine çok da prim vermez özellikle yerel seçimlerde.
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • zekeriya altun 5 yıl önce Şikayet Et
    bu seçimlerde yaşananlar ak partide şunu gösterdi b köşe başlarını kapmış kibirli burnu havalarda menfeat peşinde koşanlarla artık seçim kazanalamıyacağını ortaya çıkarmış dumdadır. BAŞKANIN artık tekrar milli ve yerlilik kültürüne yakışan kişilerle ve milletin milli ve manevi hassasiyetlerine ters düşen düzenlemeleri gözden geçirerek tekrar milletimizin gönlüne gerer ve tekrar rakipsiz olduğunu görür.
    Cevapla Toplam 29 beğeni
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri. Adnan Menderes kazandıktan sonra bundan sonra CHP artık kendi oylarıyla iktidara gelemez diyor.Bu güne kadar da gelememiş fakat bu söz aynı zamanda başkalarının oylarıyla iktidara gelebileceğini de ima ediyor korkarım ki gafil Müslümanların oylarıyla iktidarı tekrar ele geçirebilirler.Allah muhafaza eylesin inşallah.
    Cevapla Toplam 44 beğeni
  • Murat TANER 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin.
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    En çok bu dönemde hapis yatmış.
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin...
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat