İstanbul seçmeninin anatomisi
İstanbul seçmeninin anatomisi
....

Yorumlar62

  • Vılkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Cocuklarınızın hayat şablonunu gelecek para kaygısı değil islam kaygısı olmalı ayryetten çocukları eğiten eğitimcilerin çoğu solcu
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Harputlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafayla CHP ye oy verenler ülkeyi PKK'ya teslim ederek ,acaba fındıkların degerlenecegini ,maaşlarının artacaginimi zannediyorlar Suriye ,mısır nasıl bu hale geldiyse amaç bizide o hale getirmek büyük resme bakalım hakkın hakikatin yanında olalım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sivaslılar 4 yıl önce Şikayet Et
    Biraz işçiye önem vermeli, kamu işçisi kamu emeklisi devlet memuru başka bildiği yok bu işçiler bu ülkenin vatandaşı değilmi işçi yararınada bir şeyler yapılmalı.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Karadeniz bölgesinin tepkisi yıllarca ötelenen fındık. Beklenti karşılanmadığı müddetçe bu oy oranı dahada düşecek. Fındık çiftçisine sahip çıkın
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Dertli-Tespitler 4 yıl önce Şikayet Et
    2- Bizim ailelerimiz belli idealleri değil sadece oku,para ve mevki kazan üzerine bir çocuk geleceği inşa ettiklerinden çocuklar çıkar odaklı bir düşünceyle dünyaya bakıyorlar. Bize de çok görev düşüyor ancak muhafazakar kesim öğretmenleri hem despot hem de gençlerin dünyalarına çok uzaklar, öğrenciler tarafından pek sevilmiyorlar. Yani yakın bir gelecekte bizim gençlerimiz,seküler bir kimlikle bize karşı mücadele vereceklerdir.
    Cevapla Toplam 42 beğeni
  • Bismilli 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir tespit. 18 yaş seçmenine dokunacak çalışma gerekiyor öyle ki anne baba koyu ak partili seçmenin evladı bile büyük oranda ak partiye oy vermiyor. Bunları kazanmak adına formüller geliştirmek gerekiyor artık.
    Toplam 8 beğeni
  • MHP 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru tespit. Bu gençler ailelerinin gördüğü zorluklardan bi haberler. Yazık, biz üç hilal ile doğduk iç hilal ile öleceğiz. Türklük bedenimiz Islamiyet ruhumuzdur. Bunu bilen ve anlayan kişiyi kimse kandıramaz.
    Toplam 23 beğeni
  • Pandir 4 yıl önce Şikayet Et
    Birde sunuda gozden kacirmayin evde cocuklar gelenekci okula gidince ataturkcu cikiyor
    Cevapla Toplam 36 beğeni
  • Dettli-Tespitler 4 yıl önce Şikayet Et
    1-Ben bir lisede ögretmenim, şöyle bir tespitim var. Muhafazakâr aileler bilinçli çocuklar yetistiremiyor.Okulumda velilerin çoğu muhafazakar ınsanlar. Ama çocuklara bakıyorum, ne idealleri var ne bilinçli dusunceleri.Yüzde doksanı kemalistlik yolunda ilerliyorlar. Solcu ogretmenler için hepsi kolay birer av. Maalesef adamlar çok güzel çalışıyorlar. Aynı özveri bizim cenahtaki hocalarda yok. Olsa bile yetersiz kalıyor.
    Cevapla Toplam 68 beğeni
  • ihsan kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tespit hocam...
    Toplam 1 beğeni
  • osmanoğlu2023 4 yıl önce Şikayet Et
    okula göndermeden direkt ilahiyata verme durumu doğuyor!
    Toplam 1 beğeni
  • uygurlu 4 yıl önce Şikayet Et
    istemediğim ama belki olması gereken CHPnin 1 dönem iktidarı. insanlar ellerindekinin kıymetini gittiğinde anlarlar sözünün ne kadar doğru olduğunu yaşamadan bilmeyecekler. ssk'yı batıran adamı başa getirip bu ülke batınca akp iktidarını mumla arayacaklardır.
    Cevapla Toplam 24 beğeni
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölümün tecrübe si olmaz tekrarı olmaz
  • Behey 4 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir lüksümüz yok beyefendi. Bu ülkenin kaybedecek bir saniyesi bile yok. Sen ne saçmalıyorsun. Deneme yanılma tahtası mı bu millet. Ülkenin en az 30 yıl geri gitmesi demektir bu, düşünülmesi bile kabahat. Millet bunlarin ne mal oldugunu biliyor zaten. Sadece bu kez yoğun algı operasyonuna mağlup oldular. Yoksa bir avuç mutlu azmış azınlık tan başkası gerçek manada sevmez bunları.
  • Ney 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah muhafaza buyursun.
  • Muratb 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış düşünce arkadaşım. 17 gün içinde istanbulun içine etmiş bir imamoğlu var. 17 senelik kazanımlarımızı iç edicekler. Pkk ile mücadele de istanbulda bitecek. Ve tüm ülkeye yayılacak. Bu kumar olur ve kaybeden sadece bizler oluruz onlar değil. Müslüman asla vatanını vermez. Ülkeyi abd yönetsin demekle eşdeğer. Valla burdan dönmemiz 100 yılı bulur ki bu arada ülke daha da kötü olur
    Toplam 9 beğeni
  • Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Değerlendirmelerde gözden kaçırılan bir husus var. Karadeniz'e muhtarları için istanbuldan otobüslerde seçmen taşındı. İstanbul'da karadenizli çok. Köylerine bağlı. Ben hiç bir seçimde olmadığı kadar seçmen taşıdığını gördüm. 20-30 belki daha fazlası.
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • asiii 4 yıl önce Şikayet Et
    belki 50 bin semen istanbuldan muhtr secmek için köylere geldi istan bulu kaybettıren muhtarlardır
    Toplam 2 beğeni
  • Nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda öğretmenler bilhassa liselerde militan gibi hareket ederek çocukların kafasını hükümet karşıtlığı ve yapilan hizmetleri aşağılama küçümseme şeklinde yıkıyor. Eğitime önem verin öğretmenleri devlet memurluğundan çıkartın .
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Her seviyede eğitim sistemimizde çocuklarımıza milletimizin cihanşümul idealini mefküresini kızıl elmasını öğretmeliyiz ki genç nesillerimiz yarınlara hep şuurlu yetişmiş olsun boş kalıp kötülerin etkisinde kalmasın.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Profesör 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Milleti avam tabakasında kahrolası bir hastalık var. Fakirken herkes Müslüman ve Türk... Zengileşince herkes Kemalist, modernci ve batıcı... Eh... Kartalı vuran okun dibindeki tüyler kendi tüyleriymiş(La Fontaine'den). AK Parti sayesinde bazıları aşırı zenginleşti yada hak etmediği makamları elde ettiler. Bunun tadını alanlar şimdi avantalarının önü kesilince aile boyu AK Parti muhalifi kesildiler. Örnek: A.Gül,A.Davutoğlu ve bazı dev müteahhitler...
    Cevapla Toplam 80 beğeni
  • isa 4 yıl önce Şikayet Et
    Elim dokundu şikayete geri alamadım
    Toplam 2 beğeni
  • Sinan76 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'da homojen oy değişiminin etkileyen en büyük unsur Karadeniz oylarında ki değişimdir. Yalnız her etki bir tepki doğurur. Bu günden sonra Karadenizli siyasetçiye karşı bir tepki oluşacaktır.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Tamer 4 yıl önce Şikayet Et
    Su bir gercekki yeni oy kullanma çağına gelmiş gençliğin geçmişten bi haber internet ortaminda algı ile çabuk kaldırılıyor bu mantıkla öyle veriyor.Kim bu nesle rahat bir yasam masalı anlatıyorsa oda gidip ona öyle veriyor bu kadar basit.
    Cevapla Toplam 43 beğeni
  • Engin 4 yıl önce Şikayet Et
    2000 yılı kuşakları türkiyenin hep böyle olduğunu gećmisten gelen bir hizmet ağı olduğunu düşünüyor.Eski türkiyedeki Hastanede Rehin kalmalar...Susuz ve Elektriksiz yıllar...CHP zihniyetinin skandallara konu olan yolsuzlukları Trafik sorunları Olmayan yollar köprüler. ..Bunları bilmezler...O yüzden gençlere iyi anlatmak lazım...Allah Bu memleketi CHP ve onun gibi düşünen zihniyeten korusun...Mazallah Türkiyenin 17 yıllık birikimi ve emeği bir gecede heba ederler bu CHPKK zihniyeti....
    Cevapla Toplam 39 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat