ABD İran'a saldıracak mı? İran Ankara'nın tutumu hakkında ne düşünüyor?
ABD İran'a saldıracak mı? İran Ankara'nın tutumu hakkında ne düşünüyor?
.

Yorumlar15

  • İRAN DA BİLİYOR 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist ABD’nin planlarını ve Suriye düşerse sıranın kendine geleceğini İran da biliyor. Suriye'ye destek vererek savaşı Suriye'de tutmaya çalışıyor, İdlib’i kaşıyor, ara sıra topu Türkiye'ye atarak zaman kazanıyor. Siyonist ABD, Erbil'i YPG koridoruyla Akdeniz'e açabilseydi, bu koridor üzerinden Akdeniz'deki savaş gemilerinden alacağı lojistik destekle İran'a çoktan saldırırdı, ama Türkiye YPG terör koridorunun önünü kesti. ABD diğer yollardan yaptığı yığınakla İran'ı işgal edemez ama hava saldırılarıyla yıpratıp PJAK'a destek vererek, yerel unsurları da kullanarak Erbil-Hazar-Afganistan koridorunu açmayı deneyecek. Bunun için hazırlanıyorlar. Bu koridor Siyonistler için yeterli olur.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • SONRASI ZOR OLACAK 4 yıl önce Şikayet Et
    SION devletinin kurulabilmesi için ve Erbil-Hazar-Afganistan koridorunun işe yaraması için bu koridorun mutlaka Akdeniz'e açılması şart. Bu durumda İran'dan önce veya sonra bizim de Siyonistlerle bir savaşa gireceğimiz anlamına geliyor. Şimdi her iki ülkeye de ekonomik, siyasi ve askeri olarak yükleniyorlar, tabiri caiz ise koşturuyorlar, birinin hata yapmasını bekliyorlar, hata yapan ilk saldırıya uğrar. Ama bu durum diğerine saldırmaktan vazgeçecekleri anlamına gelmez. En başından beri Türkiye, İran, Irak ve Suriye omuz omuza verip ABD'yi ve Rusya'yı bölgeye sokmamalıydı, bunun için gerekirse birlikte savaşmalıydı ama bu ülkeler, Siyonist kanser kök hücresi Barzani’yi bile ezemediler!
    Toplam 4 beğeni
  • Uluğbey 4 yıl önce Şikayet Et
    Iran suriyede kan dökme
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ilhan sarıkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    büyük şeytan ABD. Yazı açıklayıcı.Ama ABD saldırmak isterse bağane si mi yok.Bence hedef biziz.İran la senelerdir aynı senaryo oynuyorlar.dikkat edelim.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • AMAÇLARI BELLİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyonistlerin hayali biliniyor, bazı yerlerde tıkandıklarında (Hatay’ı aşıp Akdeniz’e açılamadılar), zamanı boşa harcamayıp aynı projenin diğer kısımları üzerinde çalışarak projelerini gerçekleştirme konusunda adım adım ilerliyorlar. Buradan çıkan sonuç şudur. Yönetimi ele geçiremezlerse, içeriden bölemezlerse, şimdi ya da daha sonra, ama mutlaka bir gün İran’a ve Türkiye’ye saldıracaklar. 15 Temmuz bunun kalkışmasıydı, başaramadılar ama vazgeçmediler. İran ve Türkiye’yi koşturmaya devam ediyorlar, hangisi hata yaparsa, dengesi bozulur veya düşerse onun üzerine çullanacaklar. S-400’lere çok güvenmeyin. Bataryasına sabotaj yapılırsa savunma sistemi çöker. İçimizde bizden görünen hain çok!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Bayram 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye irana kardeşçe davranıyor lakin iran ermenilere kardeşçe davranıyor.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Bayram 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanaatimce İran bu bölgenin en güvenilmez ülkesi. 2012 yılında Türkiye'yi vururuz tehditleri unutulmamalı. Amarika'dan kurtarmak için kendimizi feda etmemize değmez; fakat Amerika'nın piyonu olup ilişkileri bozmanın anlamı da yok. Ülkemizin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapmak gerek.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ABD SALDIRACAK 4 yıl önce Şikayet Et
    1.Erbil-Basra, 2.Erbil-Kızıldeniz, 3.Erbil-Akdeniz (YPG koridoru), 4.Erbil-Karadeniz (PKK Koridoru), 5.Erbil-Hazar (PJAK Koridoru). Koridorları haritada çizdiğinizde ERBİL/BARZANİ MERKEZLİ 5 köşeli yıldız oluşur. Siyonistler bu yıldızın korumasında Kudüs başkentli SION DEVLETİ kurmak istiyor. PENTAGON bu koridorlarla Erbil’den 5 denize (Basra, Kızıldeniz, Akdeniz, Karadeniz, Hazar) açılıp dünya ticareti, enerji, maden ulaşım yollarına hakim olmak istiyor. Siyonistler şimdi de İran’a saldırıp, Erbil-Hazar (PJAK) koridorunu Afganistan’a uzatarak AKDENİZ’DEN ÇİN SINIRINA kadar bir koridor açıp, Orta Asya’daki (FETÖyü de kullanıp) Türk Cumhuriyetleri üzerinden Rusya ve Çin'i kaşımak istiyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • YORUMU SAKLAYIN 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD'NİN HAYALİ ...!!! ERBİL MERKEZLİ 5 KORİDOR ve PENTAGON PROJESİ: 1.Erbil-Basra, 2.Erbil-Kızıldeniz, 3.Erbil-Akdeniz (YPG koridoru), 4.Erbil-Karadeniz (PKK Koridoru), 5.Erbil-Hazar (PJAK Koridoru). Harita üzerinde çizdiğinizde ortaya Erbil merkezli 5 köşeli sarı bir yıldız çıkar. YPG'nin bayrağındaki yıldız.. Barzani, ABD adına 5 köşeli yıldızı rozet olarak takmak için uğraşıyor. PENTAGON’un yeni merkezi Erbil, İskenderun-Erbil-Kızıldeniz arasında kurulacak Büyük İsrail’in (Siyon Ülkesi) koruyucusu ve 53. EYALETİN ŞERİFİ BARZANİ. 5 koridor sayesinde 5 denizdeki NATO-PENTAGON hakimiyeti. İpekyolu, enerji, maden, insan trafiğinin kontrolü ve dünya hakimiyeti...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Aydin 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru ve güzel bir analiz. türkiyenin yapacagi en akilli girisim Iran,Irak,Suriye ile acilen oturup birliktelige gitmelidir. Yani birlikte sahada her acidan karsi cepheye karsi savasmalidir.
  • Sefa 4 yıl önce Şikayet Et
    Önlemlerde görülen bu kadar hareketlilik, korkulan olay için niye gözükmüyor?
    Cevapla
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD'yi ortadoğudan çıkarmaya çalıştıkça Suud ve Bae sokmaya çalışıyor. ABD'li ortadoğuda görevli generaller tabi kariyerlerini bitirecek bu durumda ABD'yi savaşa sokacak kadar oyun oynamak zorunda. Geri çekilme bu komutanların kariyerinin sonu olur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Vurucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece komutanların mı abd siyon terör devletinde sonu olacak inşaallah...
  • KENAN COŞKUN 4 yıl önce Şikayet Et
    abd yi siyonızm yönetiyor Siyonistlerin asıl hedefi arzı mevdu du gerçekleştirmek.için her türlü yalan iftira ve provakasyonu yaparlar.örneğin, IRAK ın işgali neydi Irakta Çok büyük nükleer silahlar var hem Türkiye ve hem de ortadoğu ülkeleri büyük tehdit altında bu oyunu biz de yedik .Irak yerle bir edildi.Ben İRANA saldırı düzenleneceğini ön görüyorum.Hem biz hem de İRAN çok tedbirli olmalıyız akabinde de TÜRKİYE nin işgali yatıyor ALLAH C.C. HU MİLLETİMİZE VE YÖNETİCİLERİMİZE ZİHİN AÇIKLIĞI VE FERASET Versin. AMİN
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • saru 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan hain persliler suriyede yaptiklarinizi tarih not etti
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat