Amerika ile karşılıklı parmak ısırırken acıya dayanmaktan başka çaremiz yok
Amerika ile karşılıklı parmak ısırırken acıya dayanmaktan başka çaremiz yok
.

Yorumlar22

  • Saalih 4 yıl önce Şikayet Et
    amerika da pkklıların abd vatandaşı ve askeri olduğunu ilan eder maç biter. abd ile görüşmeye gerek yok derhal kendi güvenliğimiz için özelliklede 100 yıl önce bıraktığımız CİHAD ruhunu tekrar canlandırmak için harekete geçmeliyiz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Büyükboğa 4 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce tırmık silah ve mühimmat desteği elbette bunun hazırlığı.Hiç dert değil bizim bir adımız barış diğer adımız şavaş.Bir an önce girilmeli bu operasyonla terör örgütü dağıtılmalı.Amerikanın sınırlarımızda fütursuzca attığı adımların önüne geçmeli.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Şener 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah milletimize birli beraberlik versin.dusman çok dost az.yilan ha bire büyüyor hakkindan geliriz de maliyet artıyor.bedelsiz bir zafer olmaz.ya ALLAH bismillah deyip başlayalım. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Tamer 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanın hiç bir suretle suriyede ırak 'ta işi yok orda var oluşu büyük israil projesinin bir göstergesidir suriyenin toprak bütünlüğünü destekleyip rusyayı yanımıza almalıyız bugün suriyede yaşananlar yarın türkiyede yaşanabilir Allah o günleri göstermesin Türk islam alemini korusun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ali Selvi 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin, Amin ecmain İnşaAllah. Allah kahraman ordumuzu güvenlik güçlerimizi karada, havada ve her halükarda Mansur ve muzaffer eylesin. Devlet adamlarımıza yapmak istedikleri iyi işlerde yardımcı olsun. Allah Türkiye'mizin yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer gerçekten ypg ve abd ye zalimce davranma acımazsızca o toprakları sile sile girme hiç bir canlının yaşamadığından emin olana kadar kimsenin bizi durduramayacağı hızda girmek lazım
    Cevapla
  • Mükremin Korkmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bizi oyalıyor sözde büyük israil için koridor lar oluşturuyor lar , hiç bir şekilde ne abd nede başkası bize zerre kadar dost olmaz menfaat leri nisbetinde herkes birbirini kullanıyor, Çanakkale ruhu kurtuluş savaşı ruhu bizde olsa siyasiler milli olsa herşey den önemli gerçekten iman etsek kimse karşımızda duramaz,
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    olsa, isek, etsek, etse, yapsa,... ne Adem as yasak meyveyi yerdi, ne kabil habili öldürürdü, ne insan bozgunculuk peşinde olurdu. boş laf bunlar üstad ! çanakkale ruhu diye bir şey mi kaldı ? Ülkenin az olmayan bir kısmı kadar İslam'a alerjisi olan, gavur sevici olan, onlar gibi yaşayan, onlar gibi ölen, ama ne hikmetse müslüman gibi defnedilen bir zümre var, ya da türk bayrağına alerjisi olan, Türkiye'nin ayağı kaymasını dört gözle bekleyen, gözeten bir kısmımız var... bir diğer kısmımız din diye imanlarını şeytan'a peşkeş çekip, şeytanlaşmış insanların mankurtlaşmış palyanço haline dönüşmüş. Bunlarla çanakkale ruhunu zoooor yakalarız !
  • Karslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bugunu dusunmuyorum gecmiste ingiltere israili korudu ve israyil.devletı oldu filiztinlililer oluyor simdi abd bu köpekleri koruyor yarin bunlar bizim torunlarimiz zorluk yasicak onlar zorluk yasamasin diye inan ben simdiden canımi veririm. Torunlarimiz rahat yasasin
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Erhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika’nın Türkiye ye attığı kazıkları üst üste koysak uzaya çıkarız Amerika’nın ipi ile sözü ile kuyuya inilmez
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Ensar 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika oyle yada boyle guney sinirimiza gelecekti, bunu onlemek Rusya nin bile harci degil gibi. Bence Amerikanin bize saldirmadigi her bir gun bizim icin kiymetli, nufusumuzu vatansever turkiye sevdalisi insanlarla guclendirmeliyiz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • falancı 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet yetkilileri şunu bilmeli;3 hafta değil 3 saat dahi beklememek gerekli.beklenen her saniye,yarın mehmetçiğe sıkılan bir kurşunun amerika'dan suriye'ye geçmesine tanınan mühlettir.bunun vebali büyüktür.
    Cevapla Toplam 21 beğeni
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılı kırk yarmaya gerek yok bir gece ansızın gelebiliriz diyeceksin, ertesi gün de gireceksin sonra onlar düşünsün
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • fikir 4 yıl önce Şikayet Et
    abd ve rusya müslümanları kek olarak görüyor kuzey kore savaşına hazırlıyor bizi yem olarak kullanmak istiyor
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • mehmet57 4 yıl önce Şikayet Et
    abd bizi oyalıyo biz abdyi s400lerin kurulmasını bekliyoruz onlar kurulunca daha üst seviyeden konuşabileceğiz o zaman gereken ne ise yapılacak
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Osmanlı Kartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hasan Bey, zeki, milli ve dürüst kalemlerden birisiniz. Ama dünyaya, Avrupa'ya, Amerika'ya, Çin'e hala otuz yıl önceki gibi bakıyorsunuz. O kadar ki yazının bir kaç yerini değiştir, 30 yıl önceki olaylara uyar. Akıl vermek haddi değil ama siz ve muhafazakar aydınların, arada bir kendilerini yenilemeleri gerekmiyor mu?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nihavend 4 yıl önce Şikayet Et
    30 yıl önce de aynı taktik ve aynı DÜŞMAN vardı, bu gün de. Ne yazsaydı.
    Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat