Arap kazık attı da siz ne yaptınız?
Arap kazık attı da siz ne yaptınız?
.

Yorumlar16

  • odaklanan 4 yıl önce Şikayet Et
    arapları korumaya çalışmayın. adamlar 100 senedir hep aynısını yapıyor. türkleri sevmiyorlar ve ümmetçilik de işe yaramıyor.
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu millete en büyük ihanet dinine, kitabına, alfabesine, tarihine, atasına, kıyafetine tahakküm koymak isteyenlerler yapmıştır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • deli..dolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Değerli yazar Abi artık halkımız chp'nin ne HALT olduğunu biliyor görüyor onlar yıllardır yok biz ATATÜRKÇÜYÜZ yok Ülkeyi biz kurtardık yok Cumhuriyeti biz kurduk dese'de hepsi YALAN DOLAN DÜZMECE..,,,açın gerçek Türk Siyasi Tarihini iyi okuyun chp DİNGİLtere tarafından kurulmuş Büyük üstat Necip Fazıl KISAKÜREK'in dediği gibi "chp bir parti değil. Türk'e dinini, dilini,ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir." vallahi büyük adam şu "NECİP FAZIL KISAKÜREK" vesselam....,,,,
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir, mesuplarının hangi coğrafyada yaşadığı, ismi,rengi ve ırkı bu gerçeği değiştirmez. Amerikadaki ortadoks yahudilerini Türkiye de ki ismi, Can, Fettullah, Karamollaoğlu, Meral, Kemal, Selahattin... lere tercih ederim. Küfür millenin yedigi aynı olunca kustuğu da farklı olmaz. Değerli olan, kafirden farklı olduğunu düşünenlerin kafirin kusmuğuna itibar etmemesidir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Mükemmel yazdın kardeşim içimizdeki münafık ve vatan hainleri için güzel yazı oldu
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Tayfur 4 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle on numara bir makale ,elinize,yüreğinize sağlık.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Esma 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel tespitler elinize emeğinize sağlık
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ADALET 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın koç sonuçta arap halklarına güven olmayacağını senelerdir bire bir yaşıyoruz avrupa veya diğer devletlere zaten güvenimiz yok TÜRK ün dostu sadece TÜRK içimizde yeteri kadar hainimiz de var onun için o ülke veya bu ilke hep düşman bize yıllardır destek verip onlar için dünya ile kötü olduğumuz filistin bizi kınamaya kalkıyor bundan sonra ben şahsen en ufak yardımda bulunmam metelik bile vermem .
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Koblay 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bu kadar zor olmamalı bunu anlamak!Arap halklarından ne gördün de hepsini bir torbaya koyup güvenilmez diye yaftalıyorsun?Yazar şahane anlatmış o ülkelerin sokaklarının kahir ekseriyyetle Türkiye hakkında ne düşündüğünü biliyoruz.Tepesindeki satılmış diktatörler başka, onlar başka.Ben şunu bilirim Allah cc.bizi dinde kardeş kıldı.Dolayısıyla Ancak mü'minler kardeştir.Ötesi hikaye..
    Toplam 4 beğeni
  • memet 4 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler Yücel bey
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ekomeko 4 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir yazı. Eline koluna sağlık.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ramo 4 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel tespitler yapmışsınız sayın yazar. Milletimizin ve Devletimizin bunlardan çektiğinin hesabını soramadığımız için kudurukluk yapmaya devam ediyor . Batı şeyleri.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın köşe yazarı bir vatandaş olarak ve hiç bir partiyle ilişkisi olmayan bir Türk milliyetçisi olarak size sormak isterim Avrupanın bin yıllık düşmanlığını bilmeyen fakat kendi çıkarları için bizimle arayı pek açmadıklarını bimeyen varmıdır fakat bazı mecburiyetler bizi avrupa birliğine girmeye zorlamıştır . bunun için değilmidir ab uyum yasalarını kültür ve töremize hatta dinimze dahi ters düşmesine karşılık meclislerimziden geçirdik pekala bunlara diyecek sözün varmıdır veya yazında bunları neden belirtmedin
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar kazığın daniskasını bu millete ve bu ümmete attılar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • özkan balatekin 4 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş bir yazı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hüseyin Çiftçi 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsan bir şeye şartlandımı bir olayı tarihte yaşanmış bir hadiseyi dünyanın en doğru ve en duru bilği ve belgeleriyle en tanınmış işin ehli alimlere anlattırsanda kendi işine geleni anlar.Malum her alim Münevver olamıyor
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat