150 saat dolduktan sonra ne oldu?
150 saat dolduktan sonra ne oldu?
...

Yorumlar7

  • Nevizade 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp de o kadar çapulcu var ki ! En başta kaymakam Kemal, siha sezgin ve terör sevici canan.
    Cevapla
  • Fuat 4 yıl önce Şikayet Et
    Halt etmiş Kılıçdaroğlu,vatanını savunan insanlar çapulcuysa ,Çanakkalede , kurtuluş savaşında Mehmetviklerninelerimiz onlarda mı çapulcuydu. Vatanını savunanlar değil asıl çapulcu Gezi kalkışmasında,Taksimde, Beşiktaşta,Ankarada devleti yıkmaya kalkışanlardır.
    Cevapla Toplam 30 beğeni
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğuda emperyalizme hizmet için Batı tarafından yaratılan IŞID'le mücadele / sözde "TERÖRİZMLE MÜCADELE" kılıfı... Bilahare " IŞID'ın tek hedefinin İSRAİL değil İRAN olması"???!! IŞID'ı manivela olarak kullanarak Ortadoğuda SUNNİ-Şİİ savaşı körükleyerek "MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRMA" projesi.. Bu arada da Suriye sınırındaki "İSRAİLE YÖNELİK TÜM KIMYASAL BOMBALARI TOPLAYIP AKDENİZDE BİR GEMİDE İMHA EDEN ABD ? "!!!
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Mst 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru YPG ye onlar vatanını savunanlar derken ÖSO ya çapulcu diyor. %27 de bu vatan haini e oy atıyor.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • mustafa dinçer 4 yıl önce Şikayet Et
    çoğu kişinin düşündüğünü ve bildiğini ben açıkça söyleyeyim ve yazayım.C.H.P eskiden halkın umudu idi şimdi Bir mezhep partisi haline getirilerek emperyalizme teslim edildi. Seçmenini kesinlikle kastetmiyorum bununla birlik te Belediyeler de de işe alınanların kökenlerine bir bakın ve burada suriye olayın da ise mezhepsel öncelikleri varkısacası sünni oluşumlar olnasın da kim olursa olsun düşüncesi.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • TALAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP Yİ bilmem nereye koyalım? Bu nasıl Türkiye in partisi olur? Biz adeta dünya ile terörün en alası ile boğuşurken bu partinin oyun bozucu abd ve pyd ağzı ile konuşması vallahi yenilir yutulur şeyler değil. Aklım almıyor. Dilim ihanet demeye varmıyor. Allah bunları islah etsin olmuyorlar sa rabbim Kahhar ismi ile kahretsin.
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    kalan 20 km mümbiç tel rıfat ne olacak.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat