Kanal İstanbul’a karşı çıkan, ‘Montrö Lobisi’ kimden talimat alıyor?
Kanal İstanbul’a karşı çıkan, ‘Montrö Lobisi’ kimden talimat alıyor?
.

Yorumlar7

  • İbrahim Durmuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş analizler yapıyorsunuz.Helal olsun size.Bu ülkenin içerisinde Emperyalizm karşıtı görünüp gerçekte emperyalistlere hizmet eden beyinlerini ve bedenlerini bunlara satan o kadar çok satılmış insan var ki.Neyin peşindeler neyin hesabını yapıyorlar anlamak mümkün görünmüyor.Yahu kardeşim sizi zorla bu ülkede tutan yok, beğenmiyorsan istemiyorsan sevmiyorsan çek git.Sizi zorla bu ülkede tutmuyoruz.Dünyanın hangi emperyalist ülkesinde yaşamak istiyorsan oraya git.Hatta isterseniz işinizi kolaylaştırmak için sizlerin adına kampanya yapalım o zaman daha çabuk gidersiniz.Sayın Karagül kardeşim kaleminize sağlık.
    Cevapla
  • Vurucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ene minel müntezirin, ayetin beyanıyla bekleyenlerdenim, biiznillah bu gün geçmişteki şartlar yok, bu defa ölümüne mücadeleyle leş kafalarını mendebur bedenlerinden koparıp atacağız.... Sefer bizden zafer Allah tandır....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • R.Şngn 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu millete akıl fikir ve ferâset versin.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Taşkesen 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu ülke düşmanlarına fırsat vermesin.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    İçerideki işgalcilerin başını ezersek. Dışarıdakiler bir halt edemeyecektir. Ama biz önce içimizdeki hainleri soysuzları, şeref yoksunlarını, vatan millet ve din düşmanlarını ezmeliyiz. Bunu ezmek için de halkımızın dik durması sağlam olması gerekiyor. Öyle bir kaç dolara bir kaç kilo soğana patatese dava satmamalıyız, yönümüzü değiştirmemeliyiz. Biz Hz. Peygamberin (s.a.v.) ümmetiyiz. O mübarek insan o kadar işkenceye zulme karşı yanındaki bir avuç yeni Müslüman olmuş kişilerle amansız bir mücadele verdi ve asla boyun eğmedi yolunu şaşırmadı.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Müslüman Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim kardeşim yine güzel bir analiz yapmışsın dışarıdaki dusmanlar belli adamlar açık bariz hareket ediyor icerdeki birligimizi muhafaza etmeliyiz ıçerdeki hainlere dikkat etmeliyiz hükümet iyi yolda nereden anlıyoruz iç ve dıştan havlamalardan Türkiye ayağa kalktı hele yürüyüp koşmaya başladımı o dedigin haritalari göreceğiz Türkiyenin sınırları nerede başlayıp nerede bitecek onun için önlem almaya durdurmaya çalışıyorlar ama durmak yok yola devam.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Hilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar katılıyorum.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat