“Laik” Hafter Libya’nın DEAŞ’ı ile koyun koyuna
“Laik” Hafter Libya’nın DEAŞ’ı ile koyun koyuna
.

Yorumlar8

  • soner 4 yıl önce Şikayet Et
    bu araplar israil için niye bu kadar cesaretli değil bunlar müslüman değil
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    araplardan kastın Suudiler ve BAE ise evet, onlar bu ümmetin çibanıdır,zaten müslüman olsalar onları koltukta oturturlar mı.
  • Osman KAYA 4 yıl önce Şikayet Et
    Selefilik , Resulullahın dönemindeki gibi net bir İslamın savunusu olmak demektir. Amerika işbirlikçileri ile kolkola olanlarla beraber olmazlar. Bunlar Amerika'nın selefleridir. Her kavram yerli yerinde kullanılmalı.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Cüneyt Fatıoğlu. 4 yıl önce Şikayet Et
    hak ile batıl mücadelesi kıyamete kadar sürecek.Rabbim size sağlıklı ve uzun ömür versin Hasan bey.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • acı gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    hasan beyefendi bak rusya esed rejimi ile birlikte suriyede müslüman çocukları katlediyor sesin çıkıyormu rusyay çıkaramazsizin sesinzi kıyamet günüde çıkmaycak.ateşkes ilan edilmişti hani bak esed ve rus uçakaları yine bombaladı o gözleriniz varya o kalemlerindzi kıyamet günü kan damlıycak o kalemlerinziden o çocukalrın kanı damlaycak.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • ozkayalar 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiyedeki chp lilerin inandığı kadar onlarda inanıyor.medhali selefleri,türkiyedeki solcu var kadar inançlı.islamı kendilerine göre yorumluyorlar.bizimkiler çağdaşlık ,Atatürkçülük kılıfıyla yapıyorlar.onlar ne için yapıyor,bilmiyorum.münafıklar için,yaşasın cehennem.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Şİ Ahmet efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Medhali selefilerin islamdan ve kurandan haberleri bile yoktur öğrendikleri şey birkaç sloganik kelimeden ibarettir. Eğer bunlar gerçekten kuran'ı kerimi okumuş olsaydılar "ALLAHIN İNDİRDİKLERİ İLE HÜKMETMEYENLER KAFİRLERİN TA KENDİLERİDİR"ayetini iyi bilmeleri gerekirdi, bugün emir diye biat ettikleri Hafter Firavunu dün okulu bombalayıp birsürü yavruyu fidan gibi gençleri öldürten katilin tekidir.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    chp=vatana ihanet
    Cevapla Toplam 12 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat