Dünyanın Yahudi sorunu
Dünyanın Yahudi sorunu
.

Yorumlar19

  • Gürbüz 4 yıl önce Şikayet Et
    "Görünen"de, bu yoruma belki bir şey diyemeyebiliriz. Ama, "El Evvel", "Ya Evvel" Allah külli iradesinde herşeye kadirdir. Unutmayalın. Bu son ve zor zamanların kulları bizler, her zamanda ki gibi, Allah'a güvenimizi daima ÜSTE bulundurmalıyız ...
    Cevapla
  • JMK 4 yıl önce Şikayet Et
    Buyuk balik kucuk baligi yer dunyanin degismeyen kanunu ... osmanli kac devleti yedi .... israil filistini yiyecek kacinilmaz bisey ... buna sadece allah engel olabilir
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Gizli elin falan çıktığı yok abd kudus meselesinde turkiyeden degilde irandan çekinmiyormuş demekki kasım süleymani suikastini yapıp ardindan kudusu işgal başladı herkesin gördüğü bu. Bu konuda turkiyenin sesi cok cılız çıkıyor
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • benercan 4 yıl önce Şikayet Et
    süleymani sadece sünni müslümanları şehit ediyordu. olayı saptırmayın.
  • Memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Irana korku verdiler ve Türkiye de zaten Süleymani gibi İsrail e karşı savaşmıyor.
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar fıtratının gereğini layıkıyla yapıyorlar peki biz müslümanlar ne yapıyoruz anca survivor o ses türkiye master şef bunun gibi vesaire bir sürü boş malayani şeylerle uğraşıyoruz müslüman lar olarak atakta uyuyoruz birlik kâfirlere karşı bir olup cihat edeceğimize birbirimize düşman olmuşuz uhuttaki 300 mübarek sahabe 2 milyar müslüman dan kat ve kat daha cesur du be
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun olaylara bakış açınızı çok beğeniyorum
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler için sonun başlangıcı...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Gümüşhaneli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık güzel yazmış
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Onların ne yaptıkları bizim için beklenmedik şeyler değil. Kafir kafirliğin yapıyor sonuçta. Ancak biz neler yapıyoruz ? O belayı hakkedecek şeyler mi, yoksa Allah'ın korumasını hakkedecek şeyler mi ? Bazı arkadaşlar Allah'ın da bir hesabı var demiş. Çok doğru ancak Allah nasıl hesapladığının formülünü de veriyor Kur'an-ı Kerim'de :"Ey iman edenler, eğer siz Allah'a (Allah adına İslam'a ve Müslümanlara) yardım ederseniz, O da size yardım eder ve sizin ayaklarınızı sağlamlaştırır." (Muhammed, 47/7)
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki biz ne yapmalıyız? Müslüman Türkler Kürtler acil koduyla yeniden kardeş ilan edilmeli. Ikili güçlü herkes büyük savaşa cihada hazır edilmeli çünkü Peygamber Efendimiz sav bildirdi, Müslümanlar gün gelecek yahudilere karşı çok şiddetli bir savaş açacak buyurdu. O sav dedi doğrudur. Sanırım o güne yaklaştık. Israil 'in son kullanma tarihi 76 yıl bitmek üzere.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya herro ya merro.
    Cevapla
  • Sinan özlü 4 yıl önce Şikayet Et
    Karşılarında sömürüleçek devlet millet bırakmıçak Allah evel Allah
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Adalet istiyorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar tuzak kuruyorlar. Allah da tuzak kuruyordu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.Enfal 30
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump ın aslında yahudilere karşı olduğu görüşüne katılmıyorum zira büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyıp burayı israilin başkenti olarak tanıması, Golan tepeleri olarak bilinen Suriye'ye ait toprakları israile aitmiş gibi kabul etmesi, Bm tarafından yasadışı kabul edilen yahudi yerleşim alanlarını meşru görmesi ve son olarak da bu çirkin barış planı. israil çıkarlarına bu kadar hizmet eden başka bir amerikan başkanı yoktur.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • 16BS 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd ve bunun üzerinden dünya hegamonyası kavgası finans ve silah baronlarının tröstlerin kavgası trump silahçıların adamı ama yahudiler abs'de her şeyi rehin almışlar köşe başkarınıbtutmuş her yerivele geçirmişler evangelistlerin oyuna ihtiyacı var iyi geçinmek zorundadır sonuçta adam hristiyan bizim dostumuz olması da beklenemez.
  • Yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcımız olsun, ağzınıza sağlık Hocam.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • RAMAZAN TAŞAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet dedikleriniz de haklı olduğunuzu düşünüyorum.Yalnız bu anlattıklarınız fiziksel olarak mümkündür.Lakin sizin anlattığınız kadar basit değildir kıyamet. Allah'ü Teala kıyamet gününü en çok sevdiği kulu olan Hz.Muhammed Mustafa (s.v) 'ye bile söylememiştir.Eninde sonunda kıyamet gelecektir.Bunu sadece Allah(c.c) bilir.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Mehmet Emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazarin burda Kiyamete zorlamak dedigi Evanjeliklerin inancindan bahisle Peygamber efendimizinde bahsettigi Melame i Kubra=Armagedon denilen SON BUYUK SAVASI cikaracaklarini kasdediyor,Kiyameti degil kardes..
    Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat