Bediüzzaman Bir Ehl-i Sünnet Büyüğüdür
Bediüzzaman Bir Ehl-i Sünnet Büyüğüdür
.

Yorumlar139

  • Mehmet Yiğit 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Hz. Üstad a Mehmed Şevket Eygi yi komşu eylesin
    Cevapla
  • faruk 15 yıl önce Şikayet Et
    . ne bicim müslümansınız...!1!...Ya eğer o zat gercekten muhterem biriyse ...Ya hak yiyiyorsanız.....O zaman ne olcak?? Size dahil siniz..nasıl olurda insanların değerlerine hakaret edilmesine müsade edersiniz ..Kanal7 olarak........O benim bir değerim .Sözde şimdi tarafsız oldunuz demi..bütün yorumları yayınladınız.....Böyle yorumları yayınladınız.. ...
    Cevapla
  • damaroperasyonu 15 yıl önce Şikayet Et
    Ehli Sünnetten OLMAYAN biri nasıl büyük olur?. Ehl-i Şirk ve Ehl-i Hurafe olan bir adam nasıl ehli sünnet oluyor? Kuran ve sünnetten beslenmeden kitaplarını körü körüne okuyan, zavallı insanlar. Acıyorum halinize ey nurcular. Kendinizi doğru yolda sanıyorsunuz. İftira ve kötü zan karakteriniz olmuş.
    Cevapla
  • omer faruk 15 yıl önce Şikayet Et
    Ehl-i kitapla amentüde ittifakımız var. ben bu işin içinden çıkamadım. makalenin başlığı"Ehl-i kitapla amentüde ittifakımız var" makaleyi okumak isteyen.."http://arsiv.zaman.com.tr/2000/04/17/yazarlar/all.html" sayfasına bakabilir. ahmet şahin hakkında ilk yazdığım yorumla tıpa tıp aynı olmasada, yağmurdan kaçıp doluya yakalanmak diye tarif edebilirim... sormak isterim bu nasıl amentü ittifağı ki "Allah'a eş koşma var. peygamberlere inanmada Allah resulu yok, kitaplara inanmada kuran-ı kerim yok" bunlar hak olarak tanınmadan neyin ittifağı..
    Cevapla
  • omer faruk 15 yıl önce Şikayet Et
    fatih okur.... Ahmet şahinin 17/04/2000 yılında yayınlanan makalesini okuduğunu söylüyorsun sormak isterim sana o gün yayınlanan makalenin başlığı nedir?. o başlığı lütfen haber7 yorumcularıyla paylaşır mısın?...
    Cevapla
  • omer faruk 15 yıl önce Şikayet Et
    yarası olan gocunur... google denen arama moturu elinizin altında Ahmet şahin'in 17/04/2000 tarihli makalesinden kesit onlarca insan tarafından yorumlanmış ve kınanmıştır. biri iftira atar, ikisi iftira atar hepsi iftira atacak değil ya.. yarası olan gocunur..
    Cevapla
  • fatih okur 15 yıl önce Şikayet Et
    editör bey.... Sn.Editör Bey; Ömer Faruğun daha ilk okuduğum yorumundaki verdiği tarihteki Ahmed Şahin'in yazısını okudum ve olayı nasıl çarpıttığını yazdım.(17.04.2000).Öyle bir şey kesinlikle yazmamış.Ama yayınlamadınız.İftirayı yayınladınız ama gerçekleri yayınlamadınız.Alacağınız olsun.
    Cevapla
  • ednansenel 15 yıl önce Şikayet Et
    önemli. istemiyerek elimizde olmadan geldiğimiz bu dünyadan elimizde olmadan gidiyor isek işletim sistemine karışmak niye herkes işini yapar sonucuna katlanır.son nokta konmadan kendimiz için ne yapmışız o önem taşır kimse Allah için bişey yapamaz ancak kendi için yapabilir yaptıklarının sonuçlarınada noktadan sonra ya sewinir yada pişman olur Keşke diye bişey yok hoş hiçbişey yok sade O vardır anlarsak eğer saygılarımla
    Cevapla
  • pc-kopat 15 yıl önce Şikayet Et
    puff. bune arkadaş yahu! yettiniz artık ha!. delikanlı olup biz kafamıza göre din uydurduk adına da ilham dedik diyemeyip kendi batıl kültürünüzü ehli sünnete yamamak için paso çalışma yapıyorsunuz. hulüllü avatarlı panteist ellerinizi ehli sünnetten çekin artık! dakika başı mihrin benzeri nursiyi görmekten gına geldi. ebced hsabı yapın siz kardeşim evlerinizde. ehli sünnete bulaşıp durmayın. ezoterik inançlarınızdan beriyiz. Allahtan korkun diyeceğim ama maalesef hepimizin Allahın parçasıyız dimi (!)
    Cevapla
  • suleyman d 15 yıl önce Şikayet Et
    Zalim çete ve projeleri (Diyalog&Bop) çöplükte yerini bulduğu halde hala hazmedemeyenler var. Düne kadar papazlara İslam'ı öğreteceklerini iddia edenler, Çok kıymet verdikleri Papa'nın diyalog saçmalığını reddetmesi ile birden ağız değiştirerek; Vatikan'ın oyununu bozmak için bu projede yer aldıklarını iddia etmeye başladılar. İmamı şafi'nin dediği gibi bunları yenmek imkânsız. Talihsiz bir projeye alet olduklarının hala farkına varamayanlara söylenecek sözler biteli çok olmuştur. Eygi Hoca, Diyalogcu güruhtan muhterem S.Nursi'yi koruması doğrudur
    Cevapla
  • İNANMAZSAN İNANMA 15 yıl önce Şikayet Et
    MŞEvket Eygi Nerede FG demiş diyor:). Diyalogcular diyor diyor..FG demiş demiyor. 3 İbrahimi dini FG dahil herkes kullanıyor buna ispat mı gerekiyor. Bekir karlıga sadece bir Allah'a inanan cennete girecek dedi:) Yoksa o diyalogcu değil mi:) Diyalogcu değilse ne diye vakfınıza üye yaptınız ya da ne diye onun dediklerini yalanlamadınız:) Amentüde ittifakımız var diyen Ahmet Şahin makalesinin üstüne tevbe ettiğini görmedik daha:) Ayrıca 4 hak din varr diyen de Başbakan:)
    Cevapla
  • suleyman d 15 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşıldı bu akşamın sansürcü editörü galiba kendini h7nin ağası sanıyor ! biraz da doktorluğu var !. Güya ispata çağırıyorsunuz ama meydana girmeye de müsaade yok. "yarım doktor candan, yarım hoca dinden eder" diye boşuna söylememiş atalarımız!
    Cevapla
  • Muhammed 15 yıl önce Şikayet Et
    Kardesler o yorum benim degil benden önce Hasan Hüseyin isimli. yorumcu kardesimizin yazdigi yorumu alinti yapip yorumladim. Beni iyi taniyor olmalisiniz bugüne kadar böyle basladigimi gördünüz mü? ismail hakki yilmaz kardes 00:49 daki yorumuna katiliyorum ama Hasan Hüseyin kardesin yorumunu alinti yaptigimi farketmeden elestirmissin. AGD ile digerlerini kiyaslamak bile dogru degil. AGD´nin kitapliklari tartismasiz farkli. Bütün genclerimizi AGD´ye katilmaya davet ediyorum.
    Cevapla
  • HASAN HUSEYIN 15 yıl önce Şikayet Et
    salih gül kardeşime..selamunaleykum ve rahmetullahi ve berekatuhi. bismillahrrahmaniirrahim ... üstad diyorki siz diyor dini kastederek hoşgörü ve benzeme ile medenilere yanaşmayın aranızdaki dere çok derindir o dereyi doldurup bir buluşma noktası sağlayamazsınız ya onlar gibi olursunuz yada o derede boğulursunuz...
    Cevapla
  • ibrahim hakkı yılmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    Muhammed kardeşim. madem üstaddan alıntı yapıyorsun başına besmele koyma koyuyosanda devamına ayet yaz yoksa senin ehli sünnet görüşünün kaynağı Kur'an değil mi , en önemli delil Kur'an ayetidir.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat