Türkiye'nin <font color='#ff0000'>yeraltı zenginlikleri</font> haritası
Türkiye'nin yeraltı zenginlikleri haritası
Türkiye’nin yeraltı zenginlikleri ve onları elde etmek isteyenlerin dış mihrakların bitip tükenmeyen planları malum. Ama Prof. Nevzat Tarhan'ın haritasındaki "zenginlikler" onlar değil:

Yorumlar43

  • mustafa imren 15 yıl önce Şikayet Et
    ergenekon. bugünkü yazınızı okudum dükü bir mail alıntı olarak eklemişsiniz lütfen gönderdiğim mail ide yarınki yazınıza eklerseniz memnun olurum çünkü benim düşündüklerim çok TÜRK ün düşüncesidir.tabiki bu ülkede kaçtane kaldıysa .... baksanıza koskoca büyük TÜRK destanı eşittir TERÖR örgütü olmuş kimse birşey söylemiyor heygidi ertuğrul gazim fatihim yavuzum yahudiler rest çeken abdülhamit sultanım Türklük ayaklar altında kalmış tutup kaldıracak bir kişi kalmamış..
    Cevapla
  • mustafa imren 15 yıl önce Şikayet Et
    ERGENEKON-3. artık bir Türkçe öğretmeni, tarih öğretmeni Ergenekonu derste anlatmaya korkar hale geldi biz düne kadar gururla anlattığımız destanımızı çocuklarımıza anlatamaz olduk biz evlatlarımıza geçmişimizi öğretmezsek geleceğimizde olmaz bunu iyi irdelememiz gerekir. Tarihini bilmeyen bir millet yok olmaya mahkumdur. Bu ismi bu operasyonda kullanmayı bir Türk olarak zoruma gidiyor. Sizlerinde buna dikkat etmenizi dilerim.
    Cevapla
  • mustafa imren 15 yıl önce Şikayet Et
    ERGENEKON-2. Diyeceksiniz ne alakası var size örnekli açıklayayım bundan 2 veya3 yıl önce sokakta her yaşta ve cinsiyetteki halkımıza ERGENEKON denilince ne anlıyorsun diye sorduğumuzda bize vereceği cevap büyük bir TÜRK destanı olacaktı, şimdi sorarsak terör örgütü cevabını alacağız. Buda benim aklıma soru işaretleri getiriyor acaba bu isim bilinçlimi seçildi TÜRK milliyetçiliğini törpülemekmi asıl hedef
    Cevapla
  • kenan keskin 15 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin Sahiplemnesi gerekir. Bu davayı herkesin yüreklilikle sahiplenmesi gerekir. Ben bu bakımdan Sayın Tarhan'ı kutluyorum. Hepimiz birer Tarhan olur, öyle düşünür, öyle söyler ve öyle davranırsak inanın bundan önceki muamelelere bir daha maruz ve mecbur kalmayız.
    Cevapla
  • Ali Erdoğan 15 yıl önce Şikayet Et
    çoban çeşmesi komik olma.. Şimdi olay darbe marbe meselesi değildir. Bir düşünce var 'Bizim ordu artık değişti, tabanı imansız bir gruh oldu, laiklikten başka birşey bilmiyor'. Bu ifade edilmeye çalışılıyor. Sanıyorsunuz ki her darbe ülkenin laik yapısı korunsun diye dincilere karşı oldu. Hangi darbe ortamında Türkiye'nin ortamı güllük gülistanlıktı? Ortalık karışıyor siyasetçiler pervasızca milleti gaza getiriyor. Millet birbirine giriyor. Sonra ordu uyusun öyle mi? Bu ordu dinsizmiş değilmiş bu sizi ilgilendirmez, siz işinize bakın
    Cevapla
  • mustafa imren 15 yıl önce Şikayet Et
    ERGENEKON-1. Sayın okurumuz. Yorumlarınızı lütfen "küçük" harflerle yazınız...
    Cevapla
  • çoban çeşmesi 15 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum'a. Henüz 2 yaşında olan oğlum askere giderse eğer yaşıyorsam ona şu tavsiyede bulunacağım:"Canım oğlum! Şehit olman için dua etmiştim sana. Allah sana şehadeti nasip etsin. komutanların ve arkadaşlarınla iyi geçin. komutanlarının dediğini yap. Ama darbe yapıldığını anladığın anda başındaki komutanın kim olursa olsun onu öldür. Çünkü darbeler hep İTHAL edildi ve hepsinde ülkemiz geriye gitti. Darbeciler bu ülkenin başbakanını idam ettiler ama PKK elebaşısını kimse idam edemedi. Çünkü o da ergenekoncuydu."
    Cevapla
  • Ceyhun Çoban 15 yıl önce Şikayet Et
    BEN HALKIM (2). Ben halkım, bu devlet benim Ben olmasam devlet gereksiz Ben varsam devlet lazım bana Benim için varsa devlet Hakkımı arayacağım ebed müddet İnternetse internet, sokaksa sokak Bağıracağım hakkımı alan kadar Ben halkım ve devlet benim için var.........(destekliyorum...)___selim bahadır, ceyhun çoban (destekliyorum...)
    Cevapla
  • selim bahadır 15 yıl önce Şikayet Et
    BEN HALKIM. Ben halkım, bu devlet benim Ben olmasam devlet gereksiz Ben varsam devlet lazım bana Benim için varsa devlet Hakkımı arayacağım ebed müddet İnternetse internet, sokaksa sokak Bağıracağım hakkımı alan kadar Ben halkım ve devlet benim için var...
    Cevapla
  • Ali Erdoğan 15 yıl önce Şikayet Et
    necmi ali doğan:. Getirelim tabi korkumuz mu var. Getiriyoruz da yayınlamıyorlar. Şimdi bak kardeşim. Önemli olan Erbakancılık falan değil ama şu bir realite tamam mı?: Bu şekilde sen kafadan sürekli bu ordunun dinsel tabanını eleştiremessin. Bu bir terbiyesizliktir. Neymiş bizim ordu da imansızlar varmış. Ya sana ne kardeşim. Bu ülke artık laik. Bitti o eski işler. Erbakan Osmanlıcı kafa, sabit, beyinleri yıkadı bir dönem ok mi? Onun zamanında büyüyenler şimdi ister psikiyatrist olsun ister başka bişi paranoya yaşıyor.
    Cevapla
  • bekir yıldız 15 yıl önce Şikayet Et
    kanayan yaramıza ilaç gibisiniz hocam sagolun. yıllardan beri andolunun önü boşuna kesilmiyordu vatandaş cahil bırakılıp çeşitli vergiler adı altında paralarını alıp çeşitli kılıflar bularak kendi ceplerine attılar ve vatandaşın en dogal hakkı olan egitim elektirik su yolgibi haklarını gasp ettiler bunlardan yoksun bir mankurtlaşmış toplum yarattılar nereye istedilerse oraya çektiler buda yetmedi inancı ile ibadeti ile alay ettiler şimdi bu çetenin yıkılması demek bu saltanatın yıkılamsı demektir inşallah bu da siz aydılarımız önderliginde oluşacak.s.a
    Cevapla
  • Sait Ünlü 15 yıl önce Şikayet Et
    ENCÜMEN-İ DANİŞ ve NİHİLİZM. "Kod adı Darbe" kitaplarının yazarı gazeteci Zihni Çakır bir röportaj'da, Encümen-i Daniş'i şöyle tanımlıyor: "Encümen-i Daniş, 17. yüzyıldan bu yana var olan bir gelenek. Aslında bu soruyu şöyle sormak lazım, 1940 sonrası Türkiye' sinde Encümen-i Daniş ne demek? .... 1940'lardan sonra, ideolojik bir kimliğe bürünerek nihilist bir Kemalizm ve seküler laiklik anlayışının üssü haline gelmiştir."
    Cevapla
  • necmi ali doğan 15 yıl önce Şikayet Et
    Ali Erdoğan'a. 1. Yıllarca ordu içinde çalışmış birinin bunları yazması için başka birilerinin (Erbakan Hoca) aklını ve dilini kullanmaya ihtiyacı yoktur. 2. Erbakan Hoca'nın yıllarca masonların, Yahudiler'in (daha doğrusu siyonistler'in) vs. insanlık düşmanlarının oyunlarını anlatması pek hoşuna gitmiyor galiba.. 3. Velev ki yazar Erbakan'ı seviyor olsun; ee n'olmuş yani; ne söylemeye çalışıyorsun? Cümlenin devamını getir.
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 15 yıl önce Şikayet Et
    BU SÜREÇTE BİZLER NELER YAPABİLİRİZ?.... Sayın yazar ve sevgili yorumcular, bütün bunlar olurken bizler bu süreçte neler yapabiliriz bence asıl üzerinde durulması gereken olgu budur. Çünkü bu oyun ancak bizlerin gayreti ile bozulabilir. Bütün bunlar bir darbe zemini hazırlamak için ise benim bir tavsiyem var: herkes askere giden çocuğuna "darbede görev alırsan hakkımı helal etmem" desin. Bunu bir gelenek haline getirelim. Darbeciler erlerin onlara itaat etmeyeceğini bilirlerse darbeye teşebbüs edemezler. Bunun gibi bir çok çözümler üretilebilir.
    Cevapla
  • Ali Erdoğan 15 yıl önce Şikayet Et
    Satın yazar Allah aşkına söyle Erbakancı değil misin?. Bu tip yazılarla, Mason yok anti-semitizm yok Yahudi düşmanlığı körükleyen bir kalem ya Erbakancıdır ya da işte geçmişinde bir cemaat bağlantısı vardır. Üzgünüm ama bu böyle. Neden bir insan durdurduk yere Türk Ordusunun aslıda Müslüman olmadığını ya Masonik ya Pagan ya da Yahudi kökenden geldiğini sürekli vurgulamaya çalışan deneme tarzı yazılar yazar ki? Siz cevabını verin.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat