Muhtar, Show TV'den neden kovuldu?
Muhtar, Show TV'den neden kovuldu?
Ana haber bülteninde parmağını sallayarak 'Nerede bu devlet?' diye bağırırken, devlet onu oyuyordu. Hakan Aygün, Reha Muhtar'ın çöküşünü yazdı.

Yorumlar15

  • şaban doğan 15 yıl önce Şikayet Et
    rehada haberciyse. reha da haberciyse, ben de amerika başkanıyım.adam yokluğunda adam yerine konan diksiyonu bile olmayan haberçilikten bi haber insanlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • hursit dilaver 15 yıl önce Şikayet Et
    28 şubatın şeytan aldatması. 28 şubat aslan gibi bir evladını da yedi dimi..28 şubatın hiç vefası yokmuş demek..bunlar hala nelerine güvenir ki.. keh..keh..kih..
    Cevapla
  • hakan er 15 yıl önce Şikayet Et
    biri gelir biri gider. Delinin biri gider biri gelir birileri tarafından getirilen sadece sağa getiren kişinin istediği doğrutusunda yalan haber yapan bu sahtekarlar zaman bunların maskesini zaten düşürüyor aslında önemli lan bu sahtekarların asıl sahtekar sahipleri gün yüzüne çıkarılmalı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • AliYAYLAOĞLU 15 yıl önce Şikayet Et
    YAYGARACI. O günlerde islâmi kesime karşı yapılan kurgulu kampanyaların medyadaki en iyi serviscisi idi. Yapısı da yaygaracılığa çok müsait birisi.Nezleye yakalanmış birinin durumunu verem gibi takdim ediyordu. Dedikoducu kadın tipleri eline su dökemez.Üstad,güya aradan geçen yılların hesabını soruyor R.Muhtar adına.Sanki devam etseydi çok hayırlı işler yapacaktı medya,millet adına.Zaten H.AYGÜN'ün sesine verdiği tona dikkat edlirse onda da var aynı özelik.Yani son yılların bazı spikerlernde bulunan "yaygara" yöntemi
    Cevapla
  • Esra Tezcan 15 yıl önce Şikayet Et
    Düzeltme. Sanıyorum makul olmayan kişi anlamına gelen kalıp "persona non gradata" değil "persona non grata" olacak.
    Cevapla
  • Ahmet Ahmetoglu 15 yıl önce Şikayet Et
    sn aygün. bırak rehayıda geçen seçimle ilgili iddialı bir tahminin vardı onu konuşalım.. ha ne dersin,he he ...
    Cevapla
  • hasan arslan 15 yıl önce Şikayet Et
    doğru. ya adam magazin haberi yapıyordu hayvanlar alemi diyordu herkes gıcık kapıyordu zaten ona ama demekki rahatsız olan sadece millet değilmiş devlette rahatsız olmuş.iyide olmuş bu adamın kanal d deki adamın stardaki adamın gitmesi gerek adamlar ortam germekten başka bieşy yapmıyor
    Cevapla
  • DURSUN POLAT 15 yıl önce Şikayet Et
    alma mazlumun ahını. reha muhtar'ın astığı astık kestiği kestik zamanlarını hatırlıyorum.nasılda sassasyonel sasılda oldubittiye getirip garip gurebayı mağdur ederdi.hatta askerlerden birifing alıp onların isteği doğrultusunda haberler yapardı.demekki mazlumun ahını almayacaksın hemşerim.
    Cevapla
  • hasan özgüneş 15 yıl önce Şikayet Et
    ACI-ACILI-ACIKLI. Reha Muhtar acı var mı acı?
    Cevapla
  • ergün 15 yıl önce Şikayet Et
    yazılara devam. konuyu cok süper anlatmışsınız. tebrikler. ya bei evvelsi geceden beri şu askeri savcıların ergenekon olayına el atması çok üzdü. kendileri içeriye alıp aklayıp paklayacaklar diye.........
    Cevapla
  • ercan şen 15 yıl önce Şikayet Et
    Başka haber bulamadınız mı. Yahu bu adamların hiçbir tarafı düzgün değilki. Anlattıkları düzgün olsun. Al birini vur ötekine. Şu isimlere bak dön bir de suratlarına bak sonra da çek git...Ya da bu yazıyı haber yapan haber 7 ye sitemlerini salla.
    Cevapla
  • Mahmut Ağaoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın yalanları. Reha muhtar ramazan da canlı yayında viski içiyordu tel e bağlanan bir izleyici bunu dile getirdi adama bir hafta sonra şutlandı .Bugün gibi hatırlıyorum atmayın biraz ya öf be paranoyak ettiniz milleti.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • hakan kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    bence. bazen haklıyla haksız bir araya geldiği zaman 3.şahıs karar vermek zorunda kalır.şimdi içinde bulunduğumuz dünyada haksızsan haklısın kavramı öyle bi dile dolaşmışkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sonu yokkkkkkkk
    Cevapla
  • Ekrem Tosun 15 yıl önce Şikayet Et
    hakan aygün.. sabah akşam reha muhtar döneminde showun haberleri saçma sapan, hep magazin tarzıydı.sen o formatta bir haberi seviyor olabilirsin, ama toplumu televole tarzının dejenere ettiği doğruydu.
    Cevapla
  • ömer faruk 15 yıl önce Şikayet Et
    ?. Bu haber, bana samimi gelmedi. Reklam kokuyor, reyting uğruna saf anadolu insanımız kandırılmaya çalışılıyor gibi geliyor bana.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat